Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

aaaaa çoook yakııın seslensenn duyarım vallaaa:1::1:
canım kan filanmı alıyolar nasıl oluyo??? rahim apzı kanseri riskine karşı yapılıyo dimi yanlış bilmiyorum...

papatyaaac kıskandınmı kıız yoksam başağı:)

sağol cnmmm :34:

:21::21::21::21::21:
canım vajinana kulak çubuğu gibi bi aparatı değdirip çekio. yani çatala 1 dakika uzanıosun. evet rahim ağzı kanseri vb bakteri riskine karşı biliorum. kan almıolar ama gitmişken gebelik düşünüorum demir vb. kontrolde yaparmısınız de. aklına ne gelirse iste bence..:21:
ne kıskancam ya:19::19::19:
Biymiyomkii içim sıkılıyoo kocişede benle ilgilenmiyo diye önce ben küstüm sonyada o ilgilenince ben pas veymedim :19: onu küstüydüüm ditti yattı oda iştee :26: adet dönemi ya ondan gene ilgilenilesim vaay :17::17:

al sana ilgi:57: dünya kadınlar günün kutlu olsun:16:

nazo yaa eroş gelmiyo 1 aydır endişeleniyorum:18::18::18::18:

susacaktım ama buna cevap verip öyle susayım benimde hep aklımda neden gelmiyor acaba özelden mesaj atsak msn sine girdiğinde en azından görür kimden geldiğini en azından ben iyiyim demek için girer belki

basakss+, Bengisu87+, papatyac, nazemir, mood, ksel, sara_28+, ossllem
slm kızlar nasılsınız:3::3::3::3::3::3::3::3:

a.s hoşgeldin bende şimdi vidio açtım oradan hoşuma giden bi bere var yapılışına bakıyorum

canım vajinana kulak çubuğu gibi bi aparatı değdirip çekio. yani çatala 1 dakika uzanıosun. evet rahim ağzı kanseri vb bakteri riskine karşı biliorum. kan almıolar ama gitmişken gebelik düşünüorum demir vb. kontrolde yaparmısınız de. aklına ne gelirse iste bence..:21:

ok cnm yaptırayım bakalım çıksın aradan.... yarın sabahmı gidiceksin sen teste????

pis papoooş sanada küştüüm dövdün şen benii ağlayılıay iştee ühüde ühüü ağlayılılay tepinililey yeyleydee:14::14::14::14::14::43::43:

susacaktım ama buna cevap verip öyle susayım benimde hep aklımda neden gelmiyor acaba özelden mesaj atsak msn sine girdiğinde en azından görür kimden geldiğini en azından ben iyiyim demek için girer belki

ya bi 5 dakkada mı fırsat bulamıyor.
yoksa 1 aydır köyde mi kalıyor anlamadım.
ama ben dedim bu kıza msn ini ver başına bi iş gelirse kocandan haber alırım dedim dinlemedi beniiiiii:43::43::43::43:

Son düzenleme:
selam canım hoşgeldin. bende yeni geldim zaten. daha konuya dalamadım :))
hehe bende dalmak ıcın bı gecmıse oz attım ne dedıkodu yapmıslar:1::1:

selam bebişim hoş geldin naapiim kocişi küstüydüm yolladım yatmaya bende size geldim iştee :1:

kız nıye kusturdun adamıı:20::20: gite gönlünü all bızde halvet etttık ben datıyom kocısede dusunu aldı uyudu:9::9::9:

kızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnn

slm tatlımm hoş geldinnnnnnnn
yakında sana

çok yakın olucam
slm bebgımmm ne zman gelcenn ayy cok sevındım :9::9::9::9:

a.s hoşgeldin bende şimdi vidio açtım oradan hoşuma giden bi bere var yapılışına bakıyorum

:1::1::1::1::1: hehe ya elın degmısken abla bıde bana ör :1::1::1::1:

ama ben dedim bu kıza msn ini ver başına bi iş gelirse kocandan haber alırım dedim dinlemedi beniiiiii:43::43::43::43:

ne bileyim bu karda kışta neden köyde kalsın biz yinede özelden mesaj atalım msn sine mesaj gidiyor belki ozaman döner bize

basakss+, Bengisu87+, papatyac, nazemir, mood, ksel, sara_28+, ossllem
slm kızlar nasılsınız:3::3::3::3::3::3::3::3:
:3::3::3::3:hoşgeldin minnoş bugün kalabalıkız:16::16::16:
kızz bağırınca gelirsin o zamannnnnnnnn
slm tatlımm hoş geldinnnnnnnn
yakında sana

çok yakın olucam

:63::63::63::63::63::63::63:

bana bak yarın tesitim var sözünü unutma hamile çıkarsam ki İNŞALLLAHHHH:14::14::14::14::14::14: bana resmini gösterecektin:53:

bende erenayı cok merakk ettım:44::44::44::44:
evde olsaydı bence mutlaka gelırdı koyde olebılır:18::18::18::18:

bana bak yarın tesitim var sözünü unutma hamile çıkarsam ki İNŞALLLAHHHH:14::14::14::14::14::14: bana resmini gösterecektin:53:

masallahh:nazar::nazar::nazar: bu:nazar:un cok klabalıgızz

annem inşş hamısın sennnnn:9::9::9::9::9::9::9::9: ben ınanıyorumm daha gunu 1 hafta akala 6 cıkmısss hamıs kaladım ama anladıgım kadar ınss bebgın senle:1::1::1::1::1::1:

:1::1::1::1::1::1::1::1:

tam muayyen günündesin yani:9::9::9::9::9:

ay bu hatunların işide pek zor yaaaaaa:12::12: erkekelre yazıkkkkkk

yoksa sen erkekmisin ne o erkeklerden taraf oluyorsun:110::110::110:

kız nıye kusturdun adamıı:20::20: gite gönlünü all bızde halvet etttık ben datıyom kocısede dusunu aldı uyudu:9::9::9:

tamam siparişleri alayım ben liste yapayım çünkü şuanda sırada 3 kişi var bekleyende:6:

bilmiyorum tatlım haber vericemm eşin hala oarda mı çalışıyor
ne bileyim bu karda kışta neden köyde kalsın biz yinede özelden mesaj atalım msn sine mesaj gidiyor belki ozaman döner bize
tamam atak o zmaan:18::18:
gelirim tabeee sen bağır yeter...
:34::34::34::34::34::34:

aaa öyle bi söz mü vermiştim tüh unutmuşum:30::30::30::30::30:

sen hamiş kal yavrummmmmm gösteririmm yeterki bebeğin tutsunn dua da ettim sana Rabbim kabul eder inşallahhhhh

yatayken alırım belkim kocişimin gönlünüü :26: aman bu gece halvet falan yapasım yok benim içimden gelmiyo dün çok kıvıymaktan hey tayafım ağyıyo zaateen :1:

Back
X