Bende özledim kocişkomuu benimkide işte ya uff
iyi bari bu seferki çalışma günleri aynı güne denk gelmiş rahatça konuşabiliriz bugün

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende özledim kocişkomuu benimkide işte ya uff
ayyyyyyy yakalndımmmm
yaa aramızda kalsında senden gizli seni çekiştirecektim mervişe
canım merviş kuzu bişey merak etmiş de onu cvplayayım didimdikız inşallah sen gebe kalşda bana haber ver bizzat ellerimlen yaparım sana takvim...
canım kullanıcı profilinde bebeğimin doğum tarihi diye bi yazı var oraya doğum tarihini yazıyosun bebişin oluyor...
iyi bari bu seferki çalışma günleri aynı güne denk gelmiş rahatça konuşabiliriz bugünkıs seninkide yarın tüm gün evdemi olcak akşama bize oturmaya gelin tanışırız
![]()
yapmammı kız yeterki olsun yiğenimizzzzzzzzzzzzzzzzHahahhahha ay ne komiksin ya:):):):)
Olsun biz yinede çekiştirelim![]()
banada yapar mısın canım??![]()
ayyyyyyy yakalndımmmm
yaa aramızda kalsında senden gizli seni çekiştirecektim mervişe
canım merviş kuzu bişey merak etmiş de onu cvplayayım didimdikız inşallah sen gebe kalşda bana haber ver bizzat ellerimlen yaparım sana takvim...
canım kullanıcı profilinde bebeğimin doğum tarihi diye bi yazı var oraya doğum tarihini yazıyosun bebişin oluyor...
Ayy İnşallah canım inşallahhhhyapmammı kız yeterki olsun yiğenimizzzzzzzzzzzzzzzz![]()
gelin kızlar sağ omzumda biriniz ağlayın solumdada diğeriniz.ortada da benim kafam ağlasın bari......
koca meraklası hatunlar siziiiiiiiiiiiii:2:
HİHİHİİHİİİhıh sen bebişi yaptın yahatsın tabii kociş lazımki bize bizde bebiş yapalım dimi meyvişim![]()
Ahh keşke canım keşke öyle bir imkanımız olsaydı
Yarın bütün gün evde öbür gün yine çalışecek
Anammm ne fenasıınnn korktummmmaa hadi yaa çok kolaymıışdemek beni çekiştiycektin haa kız senin vayyaa saçını başını yolarım yok yok vaz caydım kaynındaki bebişinin totosuna alsana alsana yaparııım göyüysüün
heheh ikinisinde canı yanay bak hee bi taşla iki kuş vururum
ay amin canım benim yaa inşallah tez zamanda olur valla bebişlerimiiz
![]()
Kız seninkide mi uyuyor yaa deli oluyorum yaaynen vallaa evde olduklarındada zaten genelde uyuyolar gene hasret kalıyos kocalayımısaaoof off ne zoymuş böylede beklemek yaa
![]()
HİHİHİİHİİİ
Evet canım bize gerek![]()
Hahhahaha yok bacım yok ağzımın suyu akmadı:)meyviş ağzını bi sil isteysen kız koca ve halvet diyince ağzının suyu aktı seninde haanezamandıy giymiyodun bakem kocişinin koynunaa
![]()
hiiiiiiiiiiiaa hadi yaa çok kolaymıışdemek beni çekiştiycektin haa kız senin vayyaa saçını başını yolarım yok yok vaz caydım kaynındaki bebişinin totosuna alsana alsana yaparııım göyüysüün
heheh ikinisinde canı yanay bak hee bi taşla iki kuş vururum
ay amin canım benim yaa inşallah tez zamanda olur valla bebişlerimiiz
![]()
yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikeremhıh sen bebişi yaptın yahatsın tabii kociş lazımki bize bizde bebiş yapalım dimi meyvişim![]()
hiiiiiiiiiiiama tiyzesiii sen ona nasıl kıyıcanki o daha mini mini minicik fasulyeden bile küççük bir kuş...ben biliyom sen kıyamazsın ona kızzzzzzzzz....sen onu döfersen o da inşallah olunca senin bebişinin totosuna totosuna vurar
yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikerem![]()
Anammm ne fenasıınnn korktummmm![]()
Kız seninkide mi uyuyor yaa deli oluyorum ya
Hem kıyamıyorum hemde yalnızlıktan sıkılıyorum onunla vakit geçirmek istiyorum
alevimde koykmuş olucakki kaaçmııışyok kıııs kıyaymıyım ben hiç onaa heleki bebişinee kimbiliy ne zoyluklayla yapmıştıy onuu :26: :18:
ay evet valla yaa kahvaltıyı yapıyos 11 gibim sonya bi yatıyo akşam 5-6ya kadat sonya zay zoy uyandırıyom 11 gibim genelde geyi yatıyoooühü iştee uykucu benim heyifim
geyçi garibim naapsın 26 saat uykusuz kalıyo çok normal ama bisde evde sıkıldığımıs için değişiklik istiyos bisde haklıyıs hiç diilse bebişimis olsa onla oyalanırıs kıs :26:
![]()
azmış kudurmuştan betermiş demiiiiWiiyy garıya bak hem hamile hemde kudurmuş
Canım ya mide bulantın felan ne alemde
Hahhahaha yok bacım yok ağzımın suyu akmadı:)
6 Gün felan oldu herhalde yumurtlama günüm bittiğinden beri ilişkiye girmiyorm
Bebiş varsa hani belki bir şey olmasın diye:):):))