Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ayyyyyyy yakalndımmmm:30::30::30::30:
yaa aramızda kalsında senden gizli seni çekiştirecektim mervişe :1::52::30:
canım merviş kuzu bişey merak etmiş de onu cvplayayım didimdi:40:kız inşallah sen gebe kalşda bana haber ver bizzat ellerimlen yaparım sana takvim...:49:
canım kullanıcı profilinde bebeğimin doğum tarihi diye bi yazı var oraya doğum tarihini yazıyosun bebişin oluyor...

Hahahhahha ay ne komiksin ya:):):):)
Olsun biz yinede çekiştirelim:60: :60:
banada yapar mısın canım??:emir_bebek::31:

iyi bari bu seferki çalışma günleri aynı güne denk gelmiş rahatça konuşabiliriz bugün :1: kıs seninkide yarın tüm gün evdemi olcak akşama bize oturmaya gelin tanışırız :60:

Ahh keşke canım keşke öyle bir imkanımız olsaydı:38:
Yarın bütün gün evde öbür gün yine çalışecek

ayyyyyyy yakalndımmmm:30::30::30::30:
yaa aramızda kalsında senden gizli seni çekiştirecektim mervişe :1::52::30:
canım merviş kuzu bişey merak etmiş de onu cvplayayım didimdi:40:kız inşallah sen gebe kalşda bana haber ver bizzat ellerimlen yaparım sana takvim...:49:
canım kullanıcı profilinde bebeğimin doğum tarihi diye bi yazı var oraya doğum tarihini yazıyosun bebişin oluyor...

aa hadi yaa çok kolaymıış :46: demek beni çekiştiycektin haa kız senin vayyaa saçını başını yolarım yok yok vaz caydım kaynındaki bebişinin totosuna alsana alsana yaparııım göyüysüün :60: heheh ikinisinde canı yanay bak hee bi taşla iki kuş vururum :60: ay amin canım benim yaa inşallah tez zamanda olur valla bebişlerimiiz :46:

aa hadi yaa çok kolaymıış :46: demek beni çekiştiycektin haa kız senin vayyaa saçını başını yolarım yok yok vaz caydım kaynındaki bebişinin totosuna alsana alsana yaparııım göyüysüün :60: heheh ikinisinde canı yanay bak hee bi taşla iki kuş vururum :60: ay amin canım benim yaa inşallah tez zamanda olur valla bebişlerimiiz :46:
Anammm ne fenasıınnn korktummmm:30::17:

aynen vallaa evde olduklarındada zaten genelde uyuyolar gene hasret kalıyos kocalayımısaa :50: oof off ne zoymuş böylede beklemek yaa :50:
Kız seninkide mi uyuyor yaa deli oluyorum ya
Hem kıyamıyorum hemde yalnızlıktan sıkılıyorum onunla vakit geçirmek istiyorum

meyviş ağzını bi sil isteysen kız koca ve halvet diyince ağzının suyu aktı seninde haa :60::60: nezamandıy giymiyodun bakem kocişinin koynunaa :23::23::60:
Hahhahaha yok bacım yok ağzımın suyu akmadı:)
6 Gün felan oldu herhalde yumurtlama günüm bittiğinden beri ilişkiye girmiyorm
Bebiş varsa hani belki bir şey olmasın diye:):):))

hiiiiiiiiiii:30:ama tiyzesiii sen ona nasıl kıyıcanki o daha mini mini minicik fasulyeden bile küççük bir kuş...ben biliyom sen kıyamazsın ona kızzzzzzzzz....sen onu döfersen o da inşallah olunca senin bebişinin totosuna totosuna vurar:41::55:

hıh sen bebişi yaptın yahatsın tabii kociş lazımki bize bizde bebiş yapalım dimi meyvişim :60:
yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikerem:25::14::5::43:

hiiiiiiiiiii:30:ama tiyzesiii sen ona nasıl kıyıcanki o daha mini mini minicik fasulyeden bile küççük bir kuş...ben biliyom sen kıyamazsın ona kızzzzzzzzz....sen onu döfersen o da inşallah olunca senin bebişinin totosuna totosuna vurar:41::55:

yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikerem:25::14::5::43:

Wiiyy garıya bak hem hamile hemde kudurmuş:27:
Canım ya mide bulantın felan ne alemde

Anammm ne fenasıınnn korktummmm:30::17:

Kız seninkide mi uyuyor yaa deli oluyorum ya
Hem kıyamıyorum hemde yalnızlıktan sıkılıyorum onunla vakit geçirmek istiyorum

alevimde koykmuş olucakki kaaçmııış :60: yok kıııs kıyaymıyım ben hiç onaa heleki bebişinee kimbiliy ne zoyluklayla yapmıştıy onuu :26: :18:
ay evet valla yaa kahvaltıyı yapıyos 11 gibim sonya bi yatıyo akşam 5-6ya kadat sonya zay zoy uyandırıyom 11 gibim genelde geyi yatıyooo :14: ühü iştee uykucu benim heyifim :14: geyçi garibim naapsın 26 saat uykusuz kalıyo çok normal ama bisde evde sıkıldığımıs için değişiklik istiyos bisde haklıyıs hiç diilse bebişimis olsa onla oyalanırıs kıs :26::46:

alevimde koykmuş olucakki kaaçmııış :60: yok kıııs kıyaymıyım ben hiç onaa heleki bebişinee kimbiliy ne zoyluklayla yapmıştıy onuu :26: :18:
ay evet valla yaa kahvaltıyı yapıyos 11 gibim sonya bi yatıyo akşam 5-6ya kadat sonya zay zoy uyandırıyom 11 gibim genelde geyi yatıyooo :14: ühü iştee uykucu benim heyifim :14: geyçi garibim naapsın 26 saat uykusuz kalıyo çok normal ama bisde evde sıkıldığımıs için değişiklik istiyos bisde haklıyıs hiç diilse bebişimis olsa onla oyalanırıs kıs :26::46:

Alev deme kız yersin fırçayı:60: :60:
Ya bizde kendimize göre haklıyız onlarda kendine göre haklı işte canım
Hiç sorma bende öyle düşnüyorum hep yalnız hep yalnız
Nereye kadar uff hayırlısı
Bebemiz olsa bitane onun karnını doyururuz altını değiştirirz onunla oyun oynarız ninniler söylerek uyutmaya çalışırız:14::emir_bebek:

Wiiyy garıya bak hem hamile hemde kudurmuş:27:
Canım ya mide bulantın felan ne alemde
azmış kudurmuştan betermiş demiiii:1:kız bu gebelik bende ters tepki yaptı çok tuhaf bişey oldum ben yawwwwwww...
bulantılarla aram iyi sayılır 1-2 gün fenaydım ama şimdi süperim hiç bulantım yok bile diyebilirim....

Hahhahaha yok bacım yok ağzımın suyu akmadı:)
6 Gün felan oldu herhalde yumurtlama günüm bittiğinden beri ilişkiye girmiyorm
Bebiş varsa hani belki bir şey olmasın diye:):):))

akmış akmış baksana en son 6 gün olmuş sil sen bi ağzının suyunuuu :60:bisim 3 gün oldu dün küsdük ya kocişimle eyken yolladım yatmaya sabah eyken kalkmış gel geceki yapamadığımıs işimisi halledelim diyo bana yaa delü manyak :60: de get didim sabah sabah aç kayna bide heç sevmem vallaa öyle şeyleri :25: aç ayı oynamas hesaabı hiç gelemem öyle şeylere :60: yav kıs ne olcak saçmalamasanaa onun için halvt yapılmasmıı düşük riski olan gebeliklerde ilk 3 ay yasaklıyolar sadecenee :20:

Back
X