Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

azmış kudurmuştan betermiş demiiii:1:kız bu gebelik bende ters tepki yaptı çok tuhaf bişey oldum ben yawwwwwww...
bulantılarla aram iyi sayılır 1-2 gün fenaydım ama şimdi süperim hiç bulantım yok bile diyebilirim....

Bulantı iyi derler bebeğin sağlıklı olması için.
Allah yardımcın olsun canım.
Ya sende poh gibi hormonun tavan yaptı desene :1:

hiiiiiiiiiii:30:ama tiyzesiii sen ona nasıl kıyıcanki o daha mini mini minicik fasulyeden bile küççük bir kuş...ben biliyom sen kıyamazsın ona kızzzzzzzzz....sen onu döfersen o da inşallah olunca senin bebişinin totosuna totosuna vurar:41::55:

yahat değilim ben koçişim istiyoyum bikerem:25::14::5::43:

yok kıs kıyaymıyım ben sizee :70: oooy oooy doğsunda yirim ben onuuu :16: inşallah benimde oluyda bebişim vuyuy popişine bakaysın beğeniyley biybiyleyini baş göz ederük :60: ben bebişleye hiç kıyamamki seninkine kıyıyım sende kocişini yanında götüreydin canım hadi bizimkiley çalışıyoda yok yanımızda sen ne geziyon peki kocişsiz başka yeyleydee :20:

akmış akmış baksana en son 6 gün olmuş sil sen bi ağzının suyunuuu :60:bisim 3 gün oldu dün küsdük ya kocişimle eyken yolladım yatmaya sabah eyken kalkmış gel geceki yapamadığımıs işimisi halledelim diyo bana yaa delü manyak :60: de get didim sabah sabah aç kayna bide heç sevmem vallaa öyle şeyleri :25: aç ayı oynamas hesaabı hiç gelemem öyle şeylere :60: yav kıs ne olcak saçmalamasanaa onun için halvt yapılmasmıı düşük riski olan gebeliklerde ilk 3 ay yasaklıyolar sadecenee :20:
Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimm:27:sabah sabah:27:
Uhhh uhh ohhh ohhh
Kız ben pinpirkliyim işte bide canım hiç istemiyor ya
Cinsellik istemiyorum sadece masumca sarılsın saçımı okşasın
Bu sıralar o moddayım:38:

Alev deme kız yersin fırçayı:60: :60:
Ya bizde kendimize göre haklıyız onlarda kendine göre haklı işte canım
Hiç sorma bende öyle düşnüyorum hep yalnız hep yalnız
Nereye kadar uff hayırlısı
Bebemiz olsa bitane onun karnını doyururuz altını değiştirirz onunla oyun oynarız ninniler söylerek uyutmaya çalışırız:14::emir_bebek:

olcek olcek inşallaaah tez zamanda olcek canım benim :46: biylikte büyütüyüs artıkın :46::124: dimi yaa onlarla ilgilenirdik hiç diilsede zaman geçeydii :26:

olcek olcek inşallaaah tez zamanda olcek canım benim :46: biylikte büyütüyüs artıkın :46::124: dimi yaa onlarla ilgilenirdik hiç diilsede zaman geçeydii :26:
İnşalllahhhh inşallah
Ya ama hayali bile güzel yaa şuna bakkü
Bide gelse yuvamızı şenlendirsee uff

azmış kudurmuştan betermiş demiiii:1:kız bu gebelik bende ters tepki yaptı çok tuhaf bişey oldum ben yawwwwwww...
bulantılarla aram iyi sayılır 1-2 gün fenaydım ama şimdi süperim hiç bulantım yok bile diyebilirim....

eheheh sen hamişken isteğin arttıysa kocişin senin sıpayı kaynından eksik etmez bilesiin :60: ne güsel maaşallah rahat bi hamilelik geçiriyon oh ne güsel darısı başımıza artıkın :46::1:

Dikkat dikkat aşağıdaki elmur adlı üyemiz
Sizde buyurmazmısınız sohbetimize:)

Wiiyyy fanteziye bakk yavriiiiimm:27:sabah sabah:27:
Uhhh uhh ohhh ohhh
Kız ben pinpirkliyim işte bide canım hiç istemiyor ya
Cinsellik istemiyorum sadece masumca sarılsın saçımı okşasın
Bu sıralar o moddayım:38:

ohoo annem sen nasıl yapcen bu isteksizlikle bebişiii :20: olmas öyle topaylan kendine geel süslen püslen çık kocişinin kayşısınaa :20: hem gözü hem gönlü doysun çabucak gelsin bebişiniz :23::1: benimde dün istemiyodu hiç canım adet zamanım gelmiş dahamı halvet yapiim şart diil diye uğraşmadım heç kocişi,mde benle pek ilgilenmedi diyede bi gsel küsdüm onaa sonyada o yanaşdı ben istemedim sabahda yanaşıp durdu zaten gene pas veymedim heheh yarına adet olmamış oluysam atlay üstüme heyaldee :60::60:

Dikkat dikkat aşağıdaki elmur adlı üyemiz
Sizde buyurmazmısınız sohbetimize:)

Blue kaçtı valla acaba midesi mi bulandı garibimin:26:

yok kıs duruyo ya alttaa :1: valla habiye birileri okuyup okuyup kaçıyo bu günde sevel diye biri vaydı altta iki topikte biyden konuşuyken göydüm onu tırstım benimi takip ediyo bu acaba diye baktım kimmiş diye pyofiline zayaysız çıktı :60:

ohoo annem sen nasıl yapcen bu isteksizlikle bebişiii :20: olmas öyle topaylan kendine geel süslen püslen çık kocişinin kayşısınaa :20: hem gözü hem gönlü doysun çabucak gelsin bebişiniz :23::1: benimde dün istemiyodu hiç canım adet zamanım gelmiş dahamı halvet yapiim şart diil diye uğraşmadım heç kocişi,mde benle pek ilgilenmedi diyede bi gsel küsdüm onaa sonyada o yanaşdı ben istemedim sabahda yanaşıp durdu zaten gene pas veymedim heheh yarına adet olmamış oluysam atlay üstüme heyaldee :60::60:

Ay İnşallah adet olmazsın canımmm yaa kırmızıları görmezsinn:31:
Kız yaa benim isteğim hiç yok ya görev gibi gelmeye başladı bana neler oluyorrr
Yaşlandımmı acebaa:19:

yok kıs duruyo ya alttaa :1: valla habiye birileri okuyup okuyup kaçıyo bu günde sevel diye biri vaydı altta iki topikte biyden konuşuyken göydüm onu tırstım benimi takip ediyo bu acaba diye baktım kimmiş diye pyofiline zayaysız çıktı :60:

Korktun mu sen:)):
Ayy erkek oluyor ya bazıları ama anlaşılıyor ha erkek olduğu
Konuşmasından kendini ele veriyor
Sizin topik baya şey desene revaçta bugünlerde

kıs naaptım biliyonmu bugün ağzım hiç boş durmadı zaten gittim dolaptan tahin pekmez kayışımını aldım gene yiycem onu şimcik nooluyo bana yaa hiç sevmezdim ben pekmezii ama tahinle güsel oluyo doğyusu geçen gece saat 3tede yidiydim ay tıystım kendimden yoksa hamişimde oğluşummu olcaak :1: adet dönemi ya canım tatlı istiyo işte naaparsın acıkdımda zati kocişe aldığım keçiboynuuzu pekmezini miğdeye götüymüş oluyom böylecene banada faydası vaydıy nasılsaa :60::60:

Korktun mu sen:)):
Ayy erkek oluyor ya bazıları ama anlaşılıyor ha erkek olduğu
Konuşmasından kendini ele veriyor
Sizin topik baya şey desene revaçta bugünlerde

Ay İnşallah adet olmazsın canımmm yaa kırmızıları görmezsinn:31:
Kız yaa benim isteğim hiç yok ya görev gibi gelmeye başladı bana neler oluyorrr
Yaşlandımmı acebaa:19:

evet maaşallah gelenimis çok gelende bidaa vas geçemiyo zaten :1: ay inşallah bakalım canım kısmet ama çok umutlandırmak istemiyom kendimi gene gelir nasılsa adetşm diyee testte yapmadım oyüsden bu arada 22.günümde yumurtladıysam hayla çıkmas dimi testte gebelik? :18:

kıs naaptım biliyonmu bugün ağzım hiç boş durmadı zaten gittim dolaptan tahin pekmez kayışımını aldım gene yiycem onu şimcik nooluyo bana yaa hiç sevmezdim ben pekmezii ama tahinle güsel oluyo doğyusu geçen gece saat 3tede yidiydim ay tıystım kendimden yoksa hamişimde oğluşummu olcaak :1: adet dönemi ya canım tatlı istiyo işte naaparsın acıkdımda zati kocişe aldığım keçiboynuuzu pekmezini miğdeye götüymüş oluyom böylecene banada faydası vaydıy nasılsaa :60::60:

Wıyyy o ne beee maşallah
Tahin pekmez karışımı mı?
Kız ağrı gelmiyor mu o sana
Düz tavana tırmanırsın valla:27:

Wıyyy o ne beee maşallah
Tahin pekmez karışımı mı?
Kız ağrı gelmiyor mu o sana
Düz tavana tırmanırsın valla:27:

vallaa henüz öyle bi etkisi olmadı bana hiç ama heyife oluyoduy heyaldee çünkü hey sabah tahin pekmes polenli bal yediriyom ona her kahvaltıdan sonrada yatmak için yatağa girdiğimizde sulanıp duruyo zaten bana :60::60: kusum muayyen zamanı olunca heç ağır falan gelmedi valla çokda güsel hem tavsiye ederim ince ekmekli yiyom kız zaten sade yiyememki öylee içimi kıyar :1:

Back
X