sanmıyom ama inşallah canım yaa acaba doktora gitmedende sonucu yarın ben 4 gibi arasam hastaneyi öğrenebilirmiyimki yaa söylerlermi acaba yaa? :26:
ara ara daha erken ara hatta sonuç erken geliyoda kesinleşsin diye geç saat veriyolar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanmıyom ama inşallah canım yaa acaba doktora gitmedende sonucu yarın ben 4 gibi arasam hastaneyi öğrenebilirmiyimki yaa söylerlermi acaba yaa? :26:
kızlaar bana bişiiler oluyoo kaynım belim falan hep ağyıyo yaa adet sancısıda çeken biri diilim normalde bune şimdi yaa nooluyoo banaa :84::84:
zarın altındaki beyazı olmuyomu leeynbende bi yerde okumuştum yumurtanın beyazın mikseyle çırpın iyice köpük köpük olunca öyle sürün diyoduu
![]()
sana nolduuuuuuuuuu hayırdır inşallah kızlaar nazarmı değiyo topikimize yoksammm:18::18::18:
ooo hadi bakalım yeni bi sonuç daha bekliyoruz desene inşallahhhh iyi bişey çıkar hsg de yarın kutlama yaparız burdaaa
kıyamaaaaammmmm yazık sanaaaa geçmiş olsunnn ben olsam hiç kalkmadan yatardımm iş filanda yapmazdım fırsatı değerlendir bari kıııızzzz![]()
ohoooooooooo onu köpürtene kadar parmak kül olur yavrum![]()
Ahh canım benim yaa geçmiş olsun dikkat et anam
İnat uğruna gümbürtüye gideceksin yavrimmm![]()
sozlesmemiz var ama ole bisi yazmio sanirim amann sonucta kabul ettiler gerisi bossenin canini kim sıktı kuzucum ..caninin yarisini biraktiracak kadar..
demii yaaa zzaten sag elımmmmmyanıkdannnnnnn nefret edyommmmmmmmmmmmmm
ne bileyim bahane işte yat gitsin canım yaaa sen en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın inşallahhkızzz parmakım sakat bitek yatakta ne işim varaslında bana kalsa yatmalıyım ama "gelin" adı altında yaşadığım için bu evde
pek mümkün olmuyor![]()
canim buz koy buz![]()
yaa bende onu bilmiyom ya işte içince kanamamıda artırdı biraz tırstım biyandanda resmen bile bile zarar vermiş gibi hissediyom kendimi yaa ama bebiş görümüyo dedi eğer hamiş diilsemde içmem lazımki güzelce adet görebileyim diyee :18:yarin guzel sonuclar verirsin insallah cnm..hala incir kuru yapiomusun sen ya? bebis varsa zararli falanmiymis
ay inşallah canım yaa pek ümidim yok ama inşallah vardır kandamı çıkmadı canım bebişim benim ultrasonda bakıldı kan sonucumda yarın çıkcak işte bu arada devlette speymen testi yapılıyomu yaa biliyonuzmu siiz?cnm ıns bebektr benımde aynı ole olduu kan bakılrdı yoktu bebıs snnda trıotı cıktı ılac kulamynca adet damla damla gelıyo![]()
tatlım adet günün gelmişti dimi??? üstüne görmede tam kırmızı gelmez diye biliyorum ben leke gibi olur öylemi sendede???
ara ara daha erken ara hatta sonuç erken geliyoda kesinleşsin diye geç saat veriyolar...
ne bileyim bahane işte yat gitsin canım yaaa sen en kısa zamanda ayrı eve çıkarsın inşallahh
sen nereye gidiyon bakim mesajlarımıza cvp vermiyon fink fink geziyn![]()
yanık yerin üstüne silverdin diye bi krem var ya da şimdi buzluğunda bişey varsa soğuk üstüne koy daha iyi gelir. geçmiş olsun..
yaa bende onu bilmiyom ya işte içince kanamamıda artırdı biraz tırstım biyandanda resmen bile bile zarar vermiş gibi hissediyom kendimi yaa ama bebiş görümüyo dedi eğer hamiş diilsemde içmem lazımki güzelce adet görebileyim diyee :18:
ay inşallah canım yaa pek ümidim yok ama inşallah vardır kandamı çıkmadı canım bebişim benim ultrasonda bakıldı kan sonucumda yarın çıkcak işte bu arada devlette speymen testi yapılıyomu yaa biliyonuzmu siiz?
ohoo geldi tabi dün işte 34.günümde adet gördüüm ama bööle penbe rengi geldi başta sonra kahverengine döndü sonrada incir suyu sayesinde normale döndü yav anlamadım bişşiicik :26:
hani kiz bana bidene tek yazdin bende cevabini verdimdi sen cevap vermedin bana![]()
sen civcivlerden vazmı geçtinn
sağol tatlım evet küçük gösteriyorum bekar gibi duruyorum![]()