sohbeteeee dan diyeeeeeeeee bodoslama dalan bi hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
seviyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kimsin sennnnnnnn![]()
kadınlar kulübüne çoook uzun zamandır girmiyordum yada giremiyordum. bi konuyu araştırmak üzere burdayım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sohbeteeee dan diyeeeeeeeee bodoslama dalan bi hatunnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
seviyom siziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kimsin sennnnnnnn![]()
sağol tatlım beni düşündüğün için![]()
canım yaa içmeseydin keşke şu hcg sonucunu bekle öyle içmeye devam et olmazmı??? bebeiş küçükse daha kese filan yoktur belli olmaz o... bak pembemsi kahvemsi olmuş kanaman valla işkillendim ben:44::44:
seraaaaay naber canımmm hayırlı olsun evinin kadını olmuşsun artıkk tebrik ediyorum seniii sırada bebek var o zaman![]()
tatlım sorma yaaa
eşime diyorum üst katta oturmayalım kiraya gidelim diyorum kabul etmiyor. bende bunlarla yaşamak istemiyorum
çünkü evimiz üst katta olacak ve dipdibeyiz yine huzurumuz olmayacak
yoruldum artık çıkmaz sokaktayım
canim buz koy buz![]()
slm cnm oncelıkleeeyanık yerin üstüne silverdin diye bi krem var ya da şimdi buzluğunda bişey varsa soğuk üstüne koy daha iyi gelir. geçmiş olsun..
ağlama kuzum yaaaaaa kocan yokmu
ay burdaymis mesaj gormemisim ya pardon
hep civciv hep civciv olmuyor hem aradigim gibi bi civciv avatarida bulamadim zaten
walla ben bekar sandimdi meger ayni derttennn muzdaribmisiz![]()
annem uste evınızmı var sıznn nıye sımdıye kadar orda ortmadnn kocısıne de orayı satsın baska semten alsın
buz yok ama soguk seyler koydum ve su dolu bardak buzluga koyurm yarımsaat snra elı daldıryorumm
slm cnm oncelıkleee
evde o krem var amma faydası olmadııı sogukd a koydum banamısın demıyo yaa
var annem ecık ılgılendıı ve yattı canım yorulmusss ve ısyerı sıtreslı gecmıs ustune gtmek ıstemedımm
basak senle ılgılnsın dedı![]()
canım yaa daha mesela atıyorum 3-4 haftalıksa bebiş görünmezki benim sonuncuda öyle olmuştu bebeiş görememişti dr ama rahim duvarım kalınlaşmıştı ordan anlamıştı... inşallah yarın hcgde çıkar sabret yarına kadar kan yaptırmışsınız sonuçta... yapma idrar bence şimdiyaa koykutmayın beni yaa bak ultyasondanda baktı bebiş görünmüyo didi gerçi yumurtladıysam bu ay 22.günümde geç yumurtladım yaa 13 gün olduu çıkaydı heyalde ultyasonda dimii? :26::26: yaa boşuna test haycamak istemiyom yaa naapiim :18:
iyim canım bende işte bende adetimi bekliyorum yeniden başlamak için:)iyilik dumancimm az kaldi walla gun sayiyom 3.5 gunum kaldi ..sen nasilsin?
kadınlar kulübüne çoook uzun zamandır girmiyordum yada giremiyordum. bi konuyu araştırmak üzere burdayımsen kimsin?
rica ederim kuzuuum ne demeeeek hepinizi düşünüyorum benn![]()
var annem ecık ılgılendıı ve yattı canım yorulmusss ve ısyerı sıtreslı gecmıs ustune gtmek ıstemedımm
abov kız sende mi doğuramıyonnnnvalla bende seni bekars andımdı
çünkü avatar düzenleme yle uğraşmaya vakti olan birisi bekardır benim kanımca
bu arada aradığın civciv nasl bir civ civ merak ettim![]()
ben de basakss yim
24 yaşında olmasına rağmen 18 gösteren
2.5 yıldır evli olmasına rağmende doğuramayan biriyim
memnun oldum
buz olsa iyi olurdu buzlukta birsey yokmu et olur yani buz tutmus birsey olsada olur:26:
gecmis olsun..
tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcamannem uste evınızmı var sıznn nıye sımdıye kadar orda ortmadnn kocısıne de orayı satsın baska semten alsın
:
annem uste evınızmı var sıznn nıye sımdıye kadar orda ortmadnn kocısıne de orayı satsın baska semten alsın
buz yok ama soguk seyler koydum ve su dolu bardak buzluga koyurm yarımsaat snra elı daldıryorumm
slm cnm oncelıkleee
evde o krem var amma faydası olmadııı sogukd a koydum banamısın demıyo yaa
yaptımmm soguyu gecınce acıdı yabu yanık kadar lanet bıseyy yokkkkkkkkk
nazemırrr neden konusmyosn abla gene ne oryonnnnnnnnn![]()
tatlım ööle olmuyo işte 3 katlı bina kaynana görümce bide ben oturcam
aile apartmanı satılması mümkün değil.
içini yaptırıyoruz evlendiğimizden beri ne paralar döktük o yüzden eşim döktüğü paraları bırakıp gidemiyo
benimse hiç birinde gözüm yok huzur istiyorm
hmmm,,,yanik zor gercektenyaptımmm soguyu gecınce acıdı yabu yanık kadar lanet bıseyy yokkkkkkkkk
nazemırrr neden konusmyosn abla gene ne oryonnnnnnnnn![]()
twety sen ceza verebilen kontrolörlerdenmisin? rengin farklı?