• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

sen hamile misi,n kız nasıl yaptın o çocuku bzi yapamıyopsda

gelde şu topikte taktikler ver bize geyiği ne yapcan

valla benim bi suçum yok cıbır kelimesini bengicikten öğrendim

topike yeni cıbırlar düşürdüm demişti geçenelrde

acaba o cıbırlar sizmiydiniz bilemedim:25::25: cıbır ne demek bu arada

iveet ben didim noolmuş genç güzel kız dimek cıbır kötü bişii diilki taze kan buldum işte daha ne içi geçmiş karılarmı bulaydım topiğee :19: kız noolcek gel sankim hiç gitmiyon başka topiğe saranınkine falan gidiyonduy ama ha o ha bu ne fayk edeykii :20: haydi uzatma gel sen buyda yalnıs kalıysan içim yahat etmez beniim :50: tamam canım sohbetten sonya bakarım sağol canımcım bencede veysin taktik vallaa :1:

başak hanım yeni kızları görünce beni hiç farketmedin canın sağolsun gidiyom bende :19::19::19::19::19::19::19::19::19::19:

kuzum aşk olsunnnnnn fark etmez olurmuyumm avatarını görmesemde yazı renginden anlıyorum tatlım ama sen yabancı değilsin bi nevi topiğin sahibisin diye bişi demedim

yeni ya bu hatunlar biras ilgi gösterdim seninle özel olarak görüşürz olmaz mı:38:

iveet ben didim noolmuş genç güzel kız dimek cıbır kötü bişii diilki taze kan buldum işte daha ne içi geçmiş karılarmı bulaydım topiğee :19: kız noolcek gel sankim hiç gitmiyon başka topiğe saranınkine falan gidiyonduy ama ha o ha bu ne fayk edeykii :20: haydi uzatma gel sen buyda yalnıs kalıysan içim yahat etmez beniim :50: tamam canım sohbetten sonya bakarım sağol canımcım bencede veysin taktik vallaa :1:

burda kimse olmazsa gelirim kuzum memnumiyetle ama bizim topik boş olursa

tıklamayla anlamazsın kuzum anlatıyım ben sana:1:
ANLADım canım anladım papa buraya takılmış
Öbür topiği ihmal etmiş son durumundan haberdar etmemiş
Topik sahibesi onu listeden çıkarmış bide fırçalamış üstüne
Diğr topiklere gidiyo diye
sinirlendim ha vLla sonra bangır banf-gır bağırmış
bura benim topiğimm diye
Ay hiç sevmem öyle bilmiş avrat gibi kadınları
En nefret ettiğim kadın tipi hiçte anlaşamam valla
papatyac yine iyi sakin yazışmış ben olsam varyaa

kız yok o sayfada papoş falan canım benişmki son yazılanları başta göster yaptıydım ondan göremiyom sanırım 1726dan 1585i çıkarsanıza bi yaa telim yanımda diil hesap yapamıyom şimdii bakalım öyle kaçıncı sayfa olcak :26:

hıı bak o selonun yazdığını görmediydim yeni görüyon hiç olmamış oo :20: ama başağında mahalle karısı gibim lafı yakışık almamış bence ona kızmışlar bayaa oyüzden neyse neyde kalmıştık canım biz sohbetimize

bura benim topiğimm diye

afferim guzuma zeki garunun haali başka oluyoo sen ne sandın başoş mervişimi zekaa küpüm maaşallah :46::60:

hıı bak o selonun yazdığını görmediydim yeni görüyon hiç olmamış oo :20: ama başağında mahalle karısı gibim lafı yakışık almamış bence ona kızmışlar bayaa oyüzden neyse neyde kalmıştık canım biz sohbetimize
Hee neyse bizi ilgilendirmez o topiğin şeysi zatiii:19:

papatyaci tanimamam,
ama konudakilerde bir yerde hakli herkez merak etmis yani,
birde iyi niyetle yazilmis bir cevaba mahalle karisi vs,demesi hic hos degil...:19:

papatyaci tanimamam,
ama konudakilerde bir yerde hakli herkez merak etmis yani,
birde iyi niyetle yazilmis bir cevaba mahalle karisi vs,demesi hic hos degil...:19:

evet tatlım sen tarafsızsın doğru söylüyorsun fakat biz papoşu çok sevdik ya bide tüp bebeişi tutunmaya çalşıyordu kalbinde de sorun var

o hatunlar yüzünden bayağı üzülmüiş kanması falan olmuş o yüzden hepimiz papoşuzzzz:kkk:

bura benim topiğimm diye

afferin kızzzzz benden iyi anlamışınnnnnn

Back
X