Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım güldün hep gül üzülme iyimi her ne olursa olsun hayat yaşamaya değer hayat güzel yaaaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri birbirimizi görmesek bile :118::119::111:iyiki varsınız

tamam kız yapcem merak etmee

hmm anladım canım sıkma canını ama tamammıı? her şey düzeliy sen meyak etme canım benim Allah ağzınızın tadını bozmasıy yeteykii

sağol canım menim

beni güldürdün ya canım moralimin en bozuk olduğu zamanda bile sağol sende iyiki varsın

ay teşekker ederim canım şımardım vallaaa :89:

kıslay evim şahanemide islediğime göye pazayıma gidebiliyim bi 20 dakka falan araziyim ben bi alışveyiş yapamda gelem evimin biyas aşşağısında zaten pazay yağmuy başlamadan gidimde geliim kaybolman biyere gelcem geri

tmm cnm görüşürüz çabuk gel kolay gelsin

hadi kızlar yarın görüşürüz kendinize iyi bakın kocaman öptüm....................

hayırlısı olsun cnm oda güsel allah gönlüne göre versin
amin canım sağol
tmm cnm görüşürüz çabuk gel kolay gelsin
kusuya bakmayın pazaydan geliyken kuaför arkidişime uğradıydım laf lafı açtı kalkamadım hemen
ben geldim yemeği yaptım çok şükür
kimse varmıı

ben vayım gel gel otuy yanımaa ben naapsamki yarına acaba yaa biyas tayhana çoybamdan vay biyasda maklubeden acabaa yanına onlayın ne yapsamkii :26:

Haa bu ayada maalesef gebiş diilmişim canım zaten ümidimde yoktu bu aydan neysem bu ay düzenli tedavi ve yumuytalık takibine başlıyom dün gittiğim doktoyumu ayadım sonuç için öğyendim didim içiyimmi klomeni didim oda 5.günün başla didi günde bir tane bitince gel muayeneye didi işte 21ine randevu aldıydım tam bitiminin eytesi gününe kocişe dedim onunda işleri ogün yoğunmuş 23üne al randevuyu didi bende öyle yaptım bakalım umarım bi sorun olmaz yaa :18: ilaç bitiminden 3 gün sonya gitmenin bi sakıncası oluymuki yaa? :18:

canım doktorun dediği gün gitmen lazım yumurta takibi yapıyor ona göre çağırıyor

hayırlısı olsun bengisucum...inşallah bu tedaviyle alcan kucağına bebişini ben hiç klomen kullanmadım o nedenle bi bilgim yok...

yumurta takibi yapıyor çatlama zamanını tahmin edip ilişki öneriyor çatlama problemi varsa çatlatma iğnesi veriyor doktorun dediği zaman gitmek zorundasın canım

yumurta takibi yapıyor çatlama zamanını tahmin edip ilişki öneriyor çatlama problemi varsa çatlatma iğnesi veriyor doktorun dediği zaman gitmek zorundasın canım

hadi yaa uf yarın randevuyu değiştirip gene 21ine daha geç bi saate aliim bari ozaman :26: umarım o gün yetişebiliyiis :18:

bu ayada gitti gidiyodan ovulasyon testi bakıyomda bu testleyin kullanım süresi nekadar oluyo acabaa şimcik bi 50 tane alsam 6-7 ayda bunlayı ben kullanana kaday bozuluymu acabaa? :26: 3 tane paket beğendimde
*26 ovulasyon 5 gebelik 30 lira
*30 ovulasyon 7 gebelik 38 lira
*50 ovulasyon 40 lira
sizce hangisini alsamkii :26: gebelik testide olsun istiyom yaa markada LABOQUICK diye bişii iyidiy heyalde sizce 30ovulasyon 7 gebelik olanınımı aliim yaa o o hoşuma kaçtı gibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…