tamam kız yapcem merak etmee
hmm anladım canım sıkma canını ama tamammıı? her şey düzeliy sen meyak etme canım benim Allah ağzınızın tadını bozmasıy yeteykii
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım güldün hep gül üzülme iyimi her ne olursa olsun hayat yaşamaya değer hayat güzel yaaaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri birbirimizi görmesek bile:118::119::111: iyiki varsınız
yaşasınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn saracım güldün hep gül üzülme iyimi her ne olursa olsun hayat yaşamaya değer hayat güzel yaaaaaaaaaa hepinizi çok seviyorum iyiki tanımışım sizleri birbirimizi görmesek bile:118::119::111: iyiki varsınız
resim öğyetmeniyim canım daha doğyusu aytıkın göysel sanatlar diye geçiyo
sağol canım menim
beni güldürdün ya canım moralimin en bozuk olduğu zamanda bile sağol sende iyiki varsın
ay teşekker ederim canım şımardım vallaaa:89:
vayda atanabildimmi sanki haniianca ücretli yada özelde çalışabilirim şimdilik :26:
kıslay evim şahanemide islediğime göye pazayıma gidebiliyim bi 20 dakka falan araziyim ben bi alışveyiş yapamda gelem evimin biyas aşşağısında zaten pazay yağmuy başlamadan gidimde geliim kaybolman biyere gelcem geri
amin canım sağolhayırlısı olsun cnm oda güsel allah gönlüne göre versin
kusuya bakmayın pazaydan geliyken kuaför arkidişime uğradıydım laf lafı açtı kalkamadım hementmm cnm görüşürüz çabuk gel kolay gelsin
ben geldim yemeği yaptım çok şükür
kimse varmıı
Haa bu ayada maalesef gebiş diilmişim canım zaten ümidimde yoktu bu aydan neysem bu ay düzenli tedavi ve yumuytalık takibine başlıyom dün gittiğim doktoyumu ayadım sonuç için öğyendim didim içiyimmi klomeni didim oda 5.günün başla didi günde bir tane bitince gel muayeneye didi işte 21ine randevu aldıydım tam bitiminin eytesi gününe kocişe dedim onunda işleri ogün yoğunmuş 23üne al randevuyu didi bende öyle yaptım bakalım umarım bi sorun olmaz yaa :18: ilaç bitiminden 3 gün sonya gitmenin bi sakıncası oluymuki yaa? :18:
Haa bu ayada maalesef gebiş diilmişim canım zaten ümidimde yoktu bu aydan neysem bu ay düzenli tedavi ve yumuytalık takibine başlıyom dün gittiğim doktoyumu ayadım sonuç için öğyendim didim içiyimmi klomeni didim oda 5.günün başla didi günde bir tane bitince gel muayeneye didi işte 21ine randevu aldıydım tam bitiminin eytesi gününe kocişe dedim onunda işleri ogün yoğunmuş 23üne al randevuyu didi bende öyle yaptım bakalım umarım bi sorun olmaz yaa :18: ilaç bitiminden 3 gün sonya gitmenin bi sakıncası oluymuki yaa? :18:
yumurta takibi yapıyor çatlama zamanını tahmin edip ilişki öneriyor çatlama problemi varsa çatlatma iğnesi veriyor doktorun dediği zaman gitmek zorundasın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?