Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok yaa bende troit falan yok ondan diildir zaten normaldede az olan biriyim incir kürü sağolsun 2 aydır güzel oluyom az önce baktım sabah taktığım ped yarısından çoğu dolmuş sevdim ben bu incir kürünü :124:

ihmal etme dıye soledım bebgım bu testlerın hangıısı alcan pekı:44::44::44::44: bende bıdakı ay sıpars vercm hamıs kalmasam presed dusunuym

ihmal etme dıye soledım bebgım bu testlerın hangıısı alcan pekı:44::44::44::44: bende bıdakı ay sıpars vercm hamıs kalmasam presed dusunuym

valla 30 ovulasyon 7gebelik olanını beğendim canım bakalım preseed güzel yaa accık tuzlu ama kselcimde işe yaramıştı umarım sizdede yarar canım yaa

valla 30 ovulasyon 7gebelik olanını beğendim canım bakalım preseed güzel yaa accık tuzlu ama kselcimde işe yaramıştı umarım sizdede yarar canım yaa

inş bu ay hamıs kalırzda gerek kalmazz

ya bu arada bu ıbonun ıkızımı varmıs:44::44::44::44: kellesıde gıtmemıs

evet kız vaydı ikizi hee yaa o gösteydikleyi rüyaymış daha duruyo bakalım kellesi ama yakında gitcektiy mustafadan önce postalanıyodu ibo öteki dünyaya ay mustafanın ölümü çök dramatikti yaa üzüldüydüm valla kitabınıda okuyken 7 dilsiz cellat biyden boğuyodun babsının çadırındaa

selamlar
belinay
bengisu
nasılsınız kızlar parmağın nasıl oldu

evet ibonun ikizi var haticeyle evlenmeden öncede göstermişlerdi

annem gecen eklemıstımm sac rengı ıcın gormedınmıı vajı oldugum ıcın eklemıyom facenı mj atda eklyım orda bısırıııı resmım var

guzum benim faceim arkidişimin arkidişi diilsen göremiyon beni arama motorunda yaa bulamazsın yani neysem ya buraya koy gene kaldıyıysın kız noolcek yada ben gibi profiline albüm oluştur sadece arkidişin olanlar görebilsin kız noolcek vajiysen yaa heykesin balına gelebiliyoo topiğimizde bilem 2-3 tene vay vaji yaşamış olan

mustafayı babasımı bogduruyodu acaba

benım aılem ark kımse bılmyoo

du canım senn ıcın ekleyım bıdee boyatacagım rengıde ekleyımm

selamlar
belinay
bengisu
nasılsınız kızlar parmağın nasıl oldu

evet ibonun ikizi var haticeyle evlenmeden öncede göstermişlerdi
hoş geldin kuzucum nasılsıın?
mustafayı babasımı bogduruyodu acaba

evet canım babası boğdurtuyo kendine ihanet ettiğini düşünüyo çünkü hürrem sağolsun inanıcağı şeyler yaptırıyo :26:

Son düzenleme:
erenay efe neden gelmıyo acaba:44::44::44::44:
paposad a msj attım am cvp gelmedı degerı ne oldu acaba:26::26:

erenay efe neden gelmıyo acaba:44::44::44::44:
paposad a msj attım am cvp gelmedı degerı ne oldu acaba:26::26:

eroş yokkkkkk listeden sildimmmm bundan sonra geri gelse de eklemek yok bitti artık.

papoşta kkya hiç girmediği için mesajını göremezzz

hayır asla kımseye soylemem

ekledım canım

nazomm hos geldın ıyı oldu parmagım ama gece zıplattı valla

neyse bu gece rahat uyursun

eroş yokkkkkk listeden sildimmmm bundan sonra geri gelse de eklemek yok bitti artık.

bu ne öfke bune sinir böyle korktum valla:18:

as cnm selam verdıgın ıcınn

aa eros lıstenn sıldınmı gormedım :26::26:
paposa faceden attım msj annem bız ordan gorusuyozzz

hayır asla kımseye soylemem

ekledım canım

nazomm hos geldın ıyı oldu parmagım ama gece zıplattı valla

gördüm canım pek tatlı pek çıtıymışsın maaşallah sana valla saçlayına bayıldım yaa ne güzel up uzuun ama bence koyu renk sana güzel gitmiş emin misin sarı karamel tonlarına boyamak istediğine kız? :26: benimkiley bi okaday uzamadı yaa kestiydim zaten şimdide kat falan attırdım biissürü yanlarımda kısaldı biyas kestire kestire uzatıcam bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…