inş annem hamıs kalırsın bu aykaynın böle olur canım neden az geelmıs arastr ıstersen benımde böle oldu leke geldı sadece damla damla gunluk pedı zor doldurdu dok ultrasyonda baktı gebelık vardr dıye kadar umutlandım kı sonu tıroıtım az calısyomus adetımı bozdu az oluyodum
yok yaa bende troit falan yok ondan diildir zaten normaldede az olan biriyim incir kürü sağolsun 2 aydır güzel oluyom az önce baktım sabah taktığım ped yarısından çoğu dolmuş sevdim ben bu incir kürünü :124:
ihmal etme dıye soledım bebgım bu testlerın hangıısı alcan pekı:44::44::44::44: bende bıdakı ay sıpars vercm hamıs kalmasam presed dusunuym
valla 30 ovulasyon 7gebelik olanını beğendim canım bakalımpreseed güzel yaa accık tuzlu ama kselcimde işe yaramıştı umarım sizdede yarar canım yaa
beloşum niye senin hiç yesmin yok yaa? meyak ettim nasıl bişiisin kız?
inş bu ay hamıs kalırzda gerek kalmazz
ya bu arada bu ıbonun ıkızımı varmıs:44::44::44::44: kellesıde gıtmemıs
inş bu ay hamıs kalırzda gerek kalmazz
ya bu arada bu ıbonun ıkızımı varmıs:44::44::44::44: kellesıde gıtmemıs
annem gecen eklemıstımm sac rengı ıcın gormedınmıı vajı oldugum ıcın eklemıyomfacenı mj atda eklyım orda bısırıııı resmım var
evet kız vaydı ikizi hee yaa o gösteydikleyi rüyaymış daha duruyo bakalım kellesi ama yakında gitcektiy mustafadan önce postalanıyodu ibo öteki dünyayaay mustafanın ölümü çök dramatikti yaa üzüldüydüm valla kitabınıda okuyken 7 dilsiz cellat biyden boğuyodun babsının çadırındaa
guzum benim faceim arkidişimin arkidişi diilsen göremiyon beni arama motorunda yaa bulamazsın yani neysem ya buraya koy gene kaldıyıysın kız noolcek yada ben gibi profiline albüm oluştur sadece arkidişin olanlar görebilsinkız noolcek vajiysen yaa heykesin balına gelebiliyoo topiğimizde bilem 2-3 tene vay vaji yaşamış olan
hoş geldin kuzucum nasılsıın?selamlar
belinay
bengisu
nasılsınız kızlar parmağın nasıl oldu
evet ibonun ikizi var haticeyle evlenmeden öncede göstermişlerdi
mustafayı babasımı bogduruyoduacaba
benım aılem ark kımse bılmyoo
du canım senn ıcın ekleyım bıdee boyatacagım rengıde ekleyımm
hoş geldin kuzucum nasılsıın?
evet canım babası boğdurtuyokendine ihanet ettiğini düşünüyo çünkü hürrem sağolsun inanıcağı şeyler yaptırıyo :26:
tamam kuzum bekliyom:124: aa canım kimseye sölemedinismiydi durumunuu anana bilemii?
erenay efe neden gelmıyo acaba:44::44::44::44:
paposad a msj attım am cvp gelmedı degerı ne oldu acaba:26::26:
hayır asla kımseye soylemem
ekledım canım
nazomm hos geldın ıyı oldu parmagım ama gece zıplattı valla
eroş yokkkkkklisteden sildimmmm bundan sonra geri gelse de eklemek yok bitti artık.
papoşta kkya hiç girmediği için mesajını göremezzz
eroş yokkkkkklisteden sildimmmm bundan sonra geri gelse de eklemek yok bitti artık.
papoşta kkya hiç girmediği için mesajını göremezzz
hayır asla kımseye soylemem
ekledım canım
nazomm hos geldın ıyı oldu parmagım ama gece zıplattı valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?