:))) SESSSSSSSSSSSSSSSSSSS canım günaydın öyle faceye dalmışım canımmm. ben beklemedeyim 13.45 te randevu var sabırsızlanıyorum.ksel ses ver annem:18:
bende çok özledim basakımmmm ewet hiç denk gelemiyoruz tabiki ne demek hergün bakıyorum çalışmalar son gaz devam ama tık yok 9 ay oldu be gülüm dktr 1 sene olmaması normal diyo daha 3 ayım kaldı oğluşlarım iyi allaha şükürler olsun okula gidip geliolar işte bende seni kocaman öpüyorum cnm benim seni seviyorum kısss
bende çok özledim basakımmmm ewet hiç denk gelemiyoruz tabiki ne demek hergün bakıyorum çalışmalar son gaz devam ama tık yok 9 ay oldu be gülüm dktr 1 sene olmaması normal diyo daha 3 ayım kaldı oğluşlarım iyi allaha şükürler olsun okula gidip geliolar işte bende seni kocaman öpüyorum cnm benim seni seviyorum kısss
:))) SESSSSSSSSSSSSSSSSSSS canım günaydın öyle faceye dalmışım canımmm. ben beklemedeyim 13.45 te randevu var sabırsızlanıyorum.
kız benimde 9 ay sonunda oldu belkim bu ay seninde olurrr dur stres yapmaaaaaaaa
sevilmiycek hatunmuyum ayol
bende senis eviyorm denk gelemesekte gönüllerimiz bir
olsun tatlım acelen yok sanırsam dimi? zati 2 tane yumurtlayıp büyütmüşün Allah bağışlasın
kızın da biras geç gelsin
sen neler yapıyon basakım nassın kıuzum?
orası öyle canım kızmı dedin ay allahmı söyletti kıs hadi inşallah bakalım önce bi hamiş kalalım sonra hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı bebişlerimiz olsun kuzum
kuzum bende işe gidip geliyorum biliyosun. yarım gün.
bi kaç güne ankaraya annemlerin yanına gitmeyi planlıyorum inşallah.
çalşmalar tabiiki ertelenecek bi süre. ne kadar kalırım bilmiyorum çünküü
he sende bundan sonra kız doğurcan tipi var ondan didim.
kız acaba mesela peşpeşe aynı cinsiyeti doğuran kadınlar var ya 5 tane erkek diyelim
acaba 5. çocukta doğunca çok fazla sevinmezler mi acaba erkek oldu diye
yani nasıl olsa cinsiyeti aynı diye heyecan vermez mi
biliyorum cnm kolay gelsin gezmek içinmi gidiyosun ?tüh ertelemeseydin kıssss belkim bu ay tutardı
öylemi diyosun yane görcem bakalım ne olcak. Ne bileyim walla ben olsam heyecanlanırdım her çocuk ayrı bir heyecan bence cinsiyetleri aynıda olsa
yok kuzum bu ay zati tutmaz idrarımda iltihap vardı
bu ay ilaç kullanıyorum söktürücüdoktor hamile olma ihtimalin varmı geciktin mi dedi
yok daha adetim yeni bitti dedim oda ilaçlaarı verdi.
gesmeye gisdiyom he
geçmiş olsun tatlım yaaa anladım iş nolcak kıs?
myhossssssss
saracımmmmmmm geçmişi oku gellllllllll
sen şimdi geçmişi okursun bilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?