Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

canım gelmedıe ben burdaydım yada gozumden kactıı:44::44::44::44::44::44:
ıs yapıydu:44:m dıkkaylı bakmadımm ıns gusel haberle gelır

sela kızlar:)selam belinaysuuu nasılsın bakalımmm?

slm canım ıyım sen nasılsın

sela kızlar:)selam belinaysuuu nasılsın bakalımmm?

selam canım nasılsın seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye moralin nasıl

sevinç
belinay
sizler nnasılsınız ben çok sıkıldım yeğenimin derslerini yaptırmaktan azıcık ara verdikte bi bakayım dedim

mrb canım inş kendı bebgının de derlerını calıstrrsın

selam kızlar napıyosunuz? benimde hergün biyerim ağrıyor bugünde midem ağrıyor yaaa

mrb canım inş kendı bebgının de derlerını calıstrrsın

of valla sıkıldım dersten kendi çocuğumun dersleriyle nasıl uğraşırım bilmiyorum kafam çekmiyor artık

selam kızlar napıyosunuz? benimde hergün biyerim ağrıyor bugünde midem ağrıyor yaaa

a.s canım hamileliğin cilveleri işte 3 ay dolunca olmaz heralde bukadar

beğen butonu geri gelmiş farkettinizmi yoksa vardıda benmi yeni farkettim

of valla sıkıldım dersten kendi çocuğumun dersleriyle nasıl uğraşırım bilmiyorum kafam çekmiyor artık

a.s canım hamileliğin cilveleri işte 3 ay dolunca olmaz heralde bukadar

inşallah nazoşum ya herşey gözümde büyüyor özlelliklede yemek yapmak yemek yerken bile stres oluyorum birileri bana hergün yemek yapsaydı 3 ay boyunca ne iyi olurdu ahh ahhh

ben kendi adıma iyi sayılırım canım darısı kendi çocuklarına ders vermene inşallah.

inşallah nazoşum ya herşey gözümde büyüyor özlelliklede yemek yapmak yemek yerken bile stres oluyorum birileri bana hergün yemek yapsaydı 3 ay boyunca ne iyi olurdu ahh ahhh

ahh ahh bende hamileyken en çok onu isterdim birisi yemeği yapsın önüme getirsin ama nerdeee

BU ARADA BEĞEN BUTONU EVET GERİ GELMİŞ BİR ARA VARDI SONRA KAYBOLDU ŞİMDİ GERİ GELMİŞ

gel ben sana yemeğini yapayım sende yeğenin derslerini yap

bende hamile kalsam benimde yemek yapacak kimsem yok kardeşim zaten çalışıyo

evet önceden vardı çok iyi oluyo kaldırdıklarında üzülmüştüm bazen çok beğendiğin yorunmlar oluyor

bıktım ders çalıştırmaktan kendi çocuğuma sabrım kalmayacak bu gidişle

kendi çocuğun olduğu zaman göstermiş olduğun sabırdan dolayı kendini kutlayacaksın
yaw ben bu kadar sabırlımıydım diyeceksin
o zaman ne yorgunluk kalıyor nede başka birşey
tüm ruhunla bedeninle seferber olsanda daha ne yapabilirim çocuğum için
diye kendini parçalarsın

ne bilim ben öyleyim

tüm yorgunluğuma bir ANNECİM sözü yetiyor ipek gibi oluveriyorsun

Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu
kimseyi çocuksuz bırakmasın
evladıylada terbiye etmesi
sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah
AMİNN

haklısın
ben evlenmeden öncede 11 sene çocuk baktım 2 tane çocuk dersleriylede ilgilendim... evlendim arkadaşın çocukları ablamın çocukları şimdide kardeşimin çocuğu valla hala sabrım kalırsa gerçekten bravo bana

ONU O ZAMAN GÖRECEKSİN YAŞA VE GÖR
allahım versinde inşallah sabrınıda verir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…