kıslar bu arada kselimin doktor randevusu vardı naaptı acaba doktordan geince bişii yazdımı buraya nasıl geçti acabaa bi haberiniz varmı kızlay? neyse siz yazın cevabı okurum gelince ben kaçtım hoşçakalıın
sela kızlar:)selam belinaysuuu nasılsın bakalımmm?
sela kızlar:)selam belinaysuuu nasılsın bakalımmm?
selam canım nasılsın seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye moralin nasıl
sevinç
belinay
sizler nnasılsınız ben çok sıkıldım yeğenimin derslerini yaptırmaktan azıcık ara verdikte bi bakayım dedim
mrb canım inş kendı bebgının de derlerını calıstrrsın
selam kızlar napıyosunuz? benimde hergün biyerim ağrıyor bugünde midem ağrıyor yaaa
of valla sıkıldım dersten kendi çocuğumun dersleriyle nasıl uğraşırım bilmiyorum kafam çekmiyor artık
a.s canım hamileliğin cilveleri işte 3 ay dolunca olmaz heralde bukadar
selam canım nasılsın seni düşünüyordum ne yaptı acaba diye moralin nasıl
sevinç
belinay
sizler nnasılsınız ben çok sıkıldım yeğenimin derslerini yaptırmaktan azıcık ara verdikte bi bakayım dedim
inşallah nazoşum ya herşey gözümde büyüyor özlelliklede yemek yapmak yemek yerken bile stres oluyorumbirileri bana hergün yemek yapsaydı 3 ay boyunca ne iyi olurdu ahh ahhh
inşallah nazoşum ya herşey gözümde büyüyor özlelliklede yemek yapmak yemek yerken bile stres oluyorumbirileri bana hergün yemek yapsaydı 3 ay boyunca ne iyi olurdu ahh ahhh
ben kendi adıma iyi sayılırım canım darısı kendi çocuklarına ders vermene inşallah.
ahh ahh bende hamileyken en çok onu isterdim birisi yemeği yapsın önüme getirsinama nerdeee
BU ARADA BEĞEN BUTONU EVET GERİ GELMİŞ BİR ARA VARDI SONRA KAYBOLDU ŞİMDİ GERİ GELMİŞ
Allah yardımcımız olsun napalım bebiş iyi olsunda çekeriz nazoşumgel ben sana yemeğini yapayım sende yeğenin derslerini yap
bende hamile kalsam benimde yemek yapacak kimsem yok kardeşim zaten çalışıyo
benim gibi hala fatmagülü izleyen varmı
bugün perşembe ya
benim gibi hala fatmagülü izleyen varmı
bugün perşembe ya
Allah yardımcımız olsun napalım bebiş iyi olsunda çekeriz nazoşum
ben varım izliyorum :)
Allah yardımcımız olsun napalım bebiş iyi olsunda çekeriz nazoşum
ben varım izliyorum :)
bende tek ben izliyom sandım
kendi çocuğun olduğu zaman göstermiş olduğun sabırdan dolayı kendini kutlayacaksın
yaw ben bu kadar sabırlımıydım diyeceksin
o zaman ne yorgunluk kalıyor nede başka birşey
tüm ruhunla bedeninle seferber olsanda daha ne yapabilirim çocuğum için
diye kendini parçalarsın
ne bilim ben öyleyim
tüm yorgunluğuma bir ANNECİM sözü yetiyor ipek gibi oluveriyorsun
haklısın
ben evlenmeden öncede 11 sene çocuk baktım 2 tane çocuk dersleriylede ilgilendim... evlendim arkadaşın çocukları ablamın çocukları şimdide kardeşimin çocuğu valla hala sabrım kalırsa gerçekten bravo bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?