Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

hee doğru seni jel hamile bırakmıştı dimiiiiiii sebep oldu iştee ne güzell yaralı bi topikmiş canım

Dumoşum sende o topikte geziyodun gördümmmmm

ben buraya geldim siz yeşildiniz ama yoktunuz bende merak ettim dedim nerde bunlar sonra senin profiline girdim baktım nerdesin diye baktım sende ordasın sonraaa yorumunu okudum bide beğendim...

evet tatlımmm mecburen öyle olmuş :))

bence hastane falan masraaf çıkarma senide annen doğurtsun.

Kızz baksana önceden hastane mi varmışş 9 ay boyunca ve sonrasında hiç doktor yüzü görmezlermiş eskiden.

şimdi testler ilaçlar vitaminler ohoooooo hamişlerin yakası doktordan kurtulmuyor

ben buraya geldim siz yeşildiniz ama yoktunuz bende merak ettim dedim nerde bunlar sonra senin profiline girdim baktım nerdesin diye baktım sende ordasın sonraaa yorumunu okudum bide beğendim...

alem karı yaaa ajanlık yaptın hemi.

Sağol annem beğenin içinsen istanbula mı geliyosun

at beni listeden yolayım saçını başını dermişimmm :))

Dumoşum sende o topikte geziyodun gördümmmmm

gezsin yavrummm geri dönerse bizimdir :)))

harbiden yaaa önceden ne şartlarda insanlar doğum yapıyoduu. şimdi hepsi maddiyata dayalı.birileri para kazanıyo işte canımm

alem karı yaaa ajanlık yaptın hemi.

Sağol annem beğenin içinsen istanbula mı geliyosun
evett çok fena kovalar yakalarımmm.... evet canım yaa ama tam istanbul sayılmaz gebzeye gidiyorum...

at beni listeden yolayım saçını başını dermişimmm :))

gezsin yavrummm geri dönerse bizimdir :)))
wuwwwww resti çekti banaaaa

harbiden yaaa önceden ne şartlarda insanlar doğum yapıyoduu. şimdi hepsi maddiyata dayalı.birileri para kazanıyo işte canımm

ayenen teknoloji ilerledikçe aslında herşey zorlaştıbu konu çoookk konuşulası bi konu girdimmi çıkamayız

evett çok fena kovalar yakalarımmm.... Evet canım yaa ama tam istanbul sayılmaz gebzeye gidiyorum...

Wuwwwww resti çekti banaaaa

bana dauğra bi çayımı iç poğaçamı ye kanepemde uyuaaa bende ankaraya geliyodum doğru ya tühhhhhhh

ayenen teknoloji ilerledikçe aslında herşey zorlaştıbu konu çoookk konuşulası bi konu girdimmi çıkamayız

evet canım bu konu çooookkk derinnn . neyse biz bu konuyu sonra konuşalımmm şimdiii daha eğlenceli şeylerden bahsedelimmm :)))

evet canım bu konu çooookkk derinnn . neyse biz bu konuyu sonra konuşalımmm şimdiii daha eğlenceli şeylerden bahsedelimmm :)))

evet bence de meselaaaaaaa bu günde duşta indirim var mı diye sorayım ben çünkümm duşa girmem gerekkkkkkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…