bencede dönecek canımm çünkülüm kurtlar vadisi var bu gece :)))
başak bana diyonnn sende orda dolanıp durmaaa bakayımm :)) ya kızım ben o topikten çok şey öğrendimm preseed jeli onlar dedi bana keçi boynuzunu yumurtlama testini. Bende ordan öğrendiklerimi uyguladım ve sizinle paylaştımmm :))
Dumoşum sende o topikte geziyodun gördümmmmm
evet tatlımmm mecburen öyle olmuş :))
ben buraya geldim siz yeşildiniz ama yoktunuz bende merak ettim dedim nerde bunlar sonra senin profiline girdim baktım nerdesin diye baktım sende ordasın sonraaa yorumunu okudum bide beğendim...
yok annem bende takıldım oraya şimdik hoş bi topik.
evet yaa iyi bi topik orasıı arada giriyorum ben canım oraya :)) haberin olsun yaniii :))
Kız papoşun başına gelenler gibi listden atılmazsın korkmaAannnemmm yerim seniiiii
Dumoşum sende o topikte geziyodun gördümmmmm
bence hastane falan masraaf çıkarma senide annen doğurtsun.
Kızz baksana önceden hastane mi varmışş 9 ay boyunca ve sonrasında hiç doktor yüzü görmezlermiş eskiden.
şimdi testler ilaçlar vitaminler ohoooooo hamişlerin yakası doktordan kurtulmuyor
evett çok fena kovalar yakalarımmm.... evet canım yaa ama tam istanbul sayılmaz gebzeye gidiyorum...alem karı yaaa ajanlık yaptın hemi.
Sağol annem beğenin içinsen istanbula mı geliyosun
wuwwwww resti çekti banaaaaat beni listeden yolayım saçını başını dermişimmm :))
gezsin yavrummm geri dönerse bizimdir :)))
at beni listeden yolayım saçını başını dermişimmm :))
gezsin yavrummm geri dönerse bizimdir :)))
harbiden yaaa önceden ne şartlarda insanlar doğum yapıyoduu. şimdi hepsi maddiyata dayalı.birileri para kazanıyo işte canımm
evett çok fena kovalar yakalarımmm.... Evet canım yaa ama tam istanbul sayılmaz gebzeye gidiyorum...
Wuwwwww resti çekti banaaaa
ayenen teknoloji ilerledikçe aslında herşey zorlaştıbu konu çoookk konuşulası bi konu girdimmi çıkamayız
basın beni bağrınızaaaaa.17:
sen bu haftamı geliyosun aaaaabana dauğra bi çayımı iç poğaçamı ye kanepemde uyuaaa bende ankaraya geliyodum doğru ya tühhhhhhh
evet canım bu konu çooookkk derinnn . neyse biz bu konuyu sonra konuşalımmm şimdiii daha eğlenceli şeylerden bahsedelimmm :)))
sen bu haftamı geliyosun aaaaa
sen bizimsin doğurtmadan bırakmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?