iyi uykular oğlunla sanaaaa
Yavrimmm sadece uyuduk başka birşey yapmadık
he annem napiyim didişcek yer arıyom hoş geldin kuzumm dün erken gittiniz gördüm ben. yoksam sen yokmuydun dün
ben geldımmmnasılsnız kızlar ksel bebısın nasıl annem
kız koca totolu basak bu begen butonu da nedır:44::44::44::44: ben ılk defa gordumm
ne zman dinledin kıss sanki yıllar önce dinlemiş gibi didin
olsun annnem yapabilirsinde en doğal hakkınn yumurtalmıyonmus en
suskunlara bakan varmı:26:
heh sende git bakalımbaşak sende git bi duş al artık hadi kokun buraya kadar geliyoo duşlarda da indirim varmış madem.... bende biraz ütü felan yapayım madem, hadi kızlar sizde yatın geç oldu bu saatten sonra kaynatmayın öyle aklım kalmasın...
terrrrbiyesiz kadınnnnn
wuwwwww sapuuuukkkk
suskunlara bakan varmı:26:
eveet direk oğlan annesi gibi konuşması filan vallaaaaa sende mi oğlun didinnnnnnnn bence de oğlu olcak bununnnnnnn
evet yaaa çok ağladım ben bugün yazık nasılda üzülüyolar,burnumu çekeçeke oturuyorum vallaasuskunlara bakan varmı:26:
Ben galiba hasta olacağımm ya bu ay olmadı uff
Kısmet bakalım
hee demi kocam değilmi istediğimi yaparımm
Eşim kurtlar vadisini seyrediyor ıyy çok uyuz yaa
heh sende git bakalımbaşak sende git bi duş al artık hadi kokun buraya kadar geliyoo duşlarda da indirim varmış madem.... bende biraz ütü felan yapayım madem, hadi kızlar sizde yatın geç oldu bu saatten sonra kaynatmayın öyle aklım kalmasın...
terrrrbiyesiz kadınnnnn
wuwwwww sapuuuukkkk
ilk defamı gördün kuzum önceden de vardı da kaldırmışlardı bunuda ben koydurdummmmv hoş geldinse vglimmmmmmmmm çıtırımmmmm
show da bı dızııonlar kim:44::44:
Ben ilk bölümüne baktım ama fazla şiddet içerikli içim kıyıldı valla
İzlemedim ondan sonra canım sen izliyor musn?ama fena değil dizi
tabii canım koca senin koca tepe tepe kullan anacım elini korkak alıştırmaayy ben çimmeye gidiyom beni kovun didim kovmadınızzzzz
valla bize konu lazımmış:))nilüye bak ortalığı karıştırdı gitti karıv
eveet direk oğlan annesi gibi konuşması filan vallaaa
evet yaaa çok ağladım ben bugün yazık nasılda üzülüyolar,burnumu çekeçeke oturuyorum vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?