• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bende cok uzuluyrm yoruly dıye bısı demıyrm ama yzın bole degıll:16::16::16::16:

benı gezdryo ole yatyoo:21::21:

okadarndan anlamm burda denız olmdgı ıcınn:19::19: denız bulsm bende yuzerımm:1::1:
Doğru canım ya havalar çok soğuk hele bir bahar geleydi yaz geleydi
Gelir miki acaba bu kadar karı kışı gördükten sonra hiç gelmeyecekmiş gibi:1:

Hoşgeldin canım:32:

Son düzenleme:
bengisu

tariflerini kaydediyorum yapacam :56::56:
yap canım hepücüğüde tarafımdan garant belgelidir :60:
evde bıskıvı yok hayatımm ben bunları ypana kadr sbh olur :1::1::1::1:

elıme aldım cıkolta ekmege surdgumz onu kasıklıyom:1::1::1::1::1::1::1:

tsk ettım bebegmmm:16:
hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:
Uleee sen ne tripli bi bağyannssınnn
Döverim haa seni ne küsüyonn:20::52:

Ay ya gerçekten bende eşimden çok burayla vakit geçiriyorum ya
Sanki kk nikahlı kocam uff üzülüyorum bu duruma amma yapacak bir şey yok:50:

kıyamankii kıyamankii sen bana kıyamankii :33::35::66: hıh atarım tabi geçen gecenin bi yarısı kk ya giripte bize uğramadan nilü ablayla sana attığımız msja bakmadan o topik senin bu topik benim gezeysen trip atarım taabii seni bide msnye çağırdıydık insan bi bakmazmı yav ne güzel gene grup sohbeti yapceedik :62:

:3::3::3::3::3::3:

nazoo yaptınmı su boregınıı:21::21:

hazırladım malzemeleri yapacam şimdi önce size bi bakayım dedim

selamlarrr :))) :)) :))

Doğru canım ya havalar çok soğuk hele bir bahar geleydi yaz geleydi
Gelir miki acaba bu kadar karı kışı gördükten sonra hiç gelmeyecekmiş gibi:1:

Hoşgeldin canım:32:

hoşbulduk kızlar nasılsınız

Bengisu minnoşum nere gittin
Mutfağa tıkınmaya mı gittin yoksa yine:9:

Super kulüp'ü izliyorum
Anam şu Bülent Ersoy ne öküz ya
hep yemek yerken yakalanıyorr ayıı
ıyy nefret ediyom ondan bana daha çok gorili andırıyo ıyy o surata ne biçim bi tom makyaz yapıyo kedi gibi kopkoyu gözlerini boyuyo falaan ayy bahsetmen yaa nefret oduyom ondaan :25::25::120:

hoşgeldiniz hanım ağam.. :60:

hıı bisküvi yoksa prenses tatlısı yapaydın kuzum madem sende tatlı hastasısın bolca mozaik pastası yap at buzluğa sonrada çıkar dilimleyip ye çayın kahvenin yanında güzel gidiyo valla helede yaz geldi serin serin güzel oluyo benimki azaldı bidaa yapıp atcam bende ama buzlukta dolu yav naapsamki :26:

kuzum dunde yazdım gormedın heralde bıskıvı pasta yaptım ama mozaık past hec yapmadımm tarfı verde bende bol bol buzluga atayım bısı olmyo demıı evet tatlı hastasyı nerdeyse bı kutu cıkıoltayı kasıkladımm:39::39: ustunede cıps yıyorum ohhhh bende gobek olmasında kımde olsun:35::35:

ıyy nefret ediyom ondan bana daha çok gorili andırıyo ıyy o surata ne biçim bi tom makyaz yapıyo kedi gibi kopkoyu gözlerini boyuyo falaan ayy bahsetmen yaa nefret oduyom ondaan :25::25::120:

hoşbulduk nerden aklına geldi hanım ağa falan :1:

kıyamankii kıyamankii sen bana kıyamankii :33::35::66: hıh atarım tabi geçen gecenin bi yarısı kk ya giripte bize uğramadan nilü ablayla sana attığımız msja bakmadan o topik senin bu topik benim gezeysen trip atarım taabii seni bide msnye çağırdıydık insan bi bakmazmı yav ne güzel gene grup sohbeti yapceedik :62:

Ulee sence bu söylediğin mümkün mü
Benim kk daki kankalarım sizlersiniz
le ben başka topiğe niye gidem
o gece eşim çağırdı hadi gel yatağımıza gidelim dedi
O yüzden bende gittim canım
Beraber uyumak için yoksa ben gelmezmiyim hiç siz çağırırsınızda

Hhahahha bacım ne yapayım çıktı karşıma
Bnde korkuyorum zaten geçende öküz dondurma yalıyor
Bi yalıyorki geri kameralara yakalanınca arabadan yere attı
Cahil kart horoz pis yaa:33:

Son düzenleme:
ilk defa bu ay yaptık canım yumurtlama gunu takıbıfılan kısmet yaaa gende daha olmadım ama acayıp sınır ve kahve krem akıntımvar.bu ay duzenlı calısmalaroldu bakalım
:))

daha yeni başlamışsınız canım merak etme inşallah tez zamnda tutar hemende ümitsiliğe kapılma dah yeni katıldın aramıza demekki inşallah sen bizim kadar beklemezsin. arada gel sohber edelm

Back
X