- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne sıkıcı bir akşam uff her zamanki gibi eşim yine erkenden uyudu 8'de geldi 9'da uyudu![]()
iyi akşamlarr güzel bayanlar
temem canım bak istersen çikolatalı pudingli bisküvili pasta yapabilirsin biliyosundur onu nasılsa hani yaş pasta gibi bi kat puding bi kat bisküvi falan veya
PRENSES TATLISI
4 bardak süt
1 bardak un
1,5 bardak toz şeker, 1 adet varsa bildiğimiz damla sakızı bunları bir tencerede pişir.Altını kapatınca 1 kaşık margarini içine at ve karıştırarak erit sonra önceden bolca hindistan cevizi serpilmiş tepsiye hazırladığımız pudingi ince bi şakilde yayıp soğumaya bırakalım.Biyerdede 1 bardağa yakın sütle 1 paket krem şantiyi çırpın koyu olsun ama pudingi soğuyunca üzerine krem şantiyi yay. varsa muzu koyup arasına bunu rulo pasta şeklinde sarıyoruz veya muzları 4e bölüp küçük parçalar halinde lokum şeklindede sarabilirsin buz dolabında beklet veya soğuksada zaten hemen yiyebilirsin canımçikolatalı topta var canım ama onun bikaç saat dolapta beklemesi lazım
çabuk olan veya muslu kupta yapabilirsin
MUZLU KUP
çırpılmış krem şanti küçük küçük doğranmış muz ve yeterince kırılmış sade petibör bisküvisi veye bebe bisküvisi hepsu bu dolapta kıvamı sertleşince yiyebilirsiniz..
evde bıskıvı yok hayatımm ben bunları ypana kadr sbh olurtemem canım bak istersen çikolatalı pudingli bisküvili pasta yapabilirsin biliyosundur onu nasılsa hani yaş pasta gibi bi kat puding bi kat bisküvi falan veya
PRENSES TATLISI
4 bardak süt
1 bardak un
1,5 bardak toz şeker, 1 adet varsa bildiğimiz damla sakızı bunları bir tencerede pişir.Altını kapatınca 1 kaşık margarini içine at ve karıştırarak erit sonra önceden bolca hindistan cevizi serpilmiş tepsiye hazırladığımız pudingi ince bi şakilde yayıp soğumaya bırakalım.Biyerdede 1 bardağa yakın sütle 1 paket krem şantiyi çırpın koyu olsun ama pudingi soğuyunca üzerine krem şantiyi yay. varsa muzu koyup arasına bunu rulo pasta şeklinde sarıyoruz veya muzları 4e bölüp küçük parçalar halinde lokum şeklindede sarabilirsin buz dolabında beklet veya soğuksada zaten hemen yiyebilirsin canımçikolatalı topta var canım ama onun bikaç saat dolapta beklemesi lazım
çabuk olan veya muslu kupta yapabilirsin
MUZLU KUP
çırpılmış krem şanti küçük küçük doğranmış muz ve yeterince kırılmış sade petibör bisküvisi veye bebe bisküvisi hepsu bu dolapta kıvamı sertleşince yiyebilirsiniz..
tatlım geldiiiiiiii
başakta yokki bugün![]()
papatya dan haberi olan varmı ya çok merak ettim bebişi tutundumu acep
topice girmiyorda başka yerden görüşen varmı acep :26:
benim kocısde erken yattı yaakocısden cok basakla bengısu ıle nazemırle konuyrm gececıler
![]()
kocaman yaaa bende balık tutmasını cokseverım oyüzden hep yosunn tutyorumm![]()
![]()
![]()
Ne sıkıcı bir akşam uff her zamanki gibi eşim yine erkenden uyudu 8'de geldi 9'da uyudu![]()
ah garibiim kıyamaaamyalnızmı kaldın sendee benim kocişte nöbetçii
![]()
Ay ya gerçekten bende eşimden çok burayla vakit geçiriyorum ya
Sanki kk nikahlı kocam uff üzülüyorum bu duruma amma yapacak bir şey yok![]()
evet çok tutuyomuşsun cidden demekki yöntemini bilemiyon dip oltasımı kullanıyonda dipteki yosunları tutuyon kız bide nerde tuttuğuna bağlı tabi balığıdenizdeyse ince ve çoklu iğneye bi miktar ekmeğe sar iğneleri öyle deneyin kız ona çok çabuk yakalanıyolar iğne bisüürü olunca illaki bi tarafları yakalanıyo ekmeği yer yemez bide şamandralı hazırlayın oltanın ucunu ki batmasın hemde tuttuğunda görürsün
babam sayesinde göre göre usta oldum valla pek tutmam daha çok deniz buldummu yüzerim ben
![]()