• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

inşallahhhhhhhhhh yaaaaa canımmm hamilesindir çok isterim çünkü o dyguyu yaşamayıda yaşanmasınıda istiyorumm acaba nasıl bişi

yapta gör artıkın annem ööyle tembel tembel oturmayla öğrenemezsin bunuu bu arada korunuyonuzmu kız siz bidee :26: len ne zaman çıkcan sende evine biran önce çıkda yap teyze olmak istiyom ben yaa annede olmak istiyom hepimiz hamiş kalalımda olak yaa :46::62::66:

inşallahhhhhhhhhh yaaaaa canımmm hamilesindir çok isterim çünkü o dyguyu yaşamayıda yaşanmasınıda istiyorumm acaba nasıl bişi

ben bi kere yaşadım tabi 21haftalık doğdu 2yıldır istiyoruz tık yok bu 2.ci aşılamamız bakalım sonucu ne olacak. bu arada kıslar aşılamadan sonra oturulmuyo yarım saat falan yatırıyolar seni inş sizler hiçç aşılamaya bulaşmadan hamiş kalırsınız

Kız çıkar mazallah nefes alamazsın çıkarr annem benim burada nefesim daraldııı:45:

ayy alemsin sen niye daraldın annem biri açık merak etmeeee

öbüründen nefes alıyom:9::9::9::9::9:

napıyım mervişim çok akıyo burnum yara oldu silmekten:30::30::30::30::30: çirkin böcük gibi oldum

ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece gece :60::60: ilaahi başak ne komik duruyodur şimdi burnunda peçete kocişine göster kız gitte yada uyanıp görse bi seni öyle şaşırır adam vallaa :60::60:

:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:

gördü adam zati yanımda manyakmıısn sen karı didi:17::17::17::17::17:

Kız şimdi erkekten sperm alınıyor
Kadınada yumurtlama iğnesi felan vuruluyor düzenli olarak
Kadının yumurta takibi yapılıyor
döllenmek için en uygun gün seçiliyor
Hastanede işte bi tane özel bi koltuk varmış onun iiçin 45 derecelik mi ne
ERKekten kaliteli hızlı spermleri seçip kadının rahmine yolluyorlar işte
Kadın bi yarım saat felan oturuyo o koltukta öyle canım

hıı iyiymiş yaa peki bunu devlettede yapıyolar dimi kaç deneme şansı var devlette 1miydi? peki bunu ne kadar sürede çocuğun olmazsa yapıyolarkine?

ay inanmıyorum yaa çok güldüm valla gece gece :60::60: ilaahi başak ne komik duruyodur şimdi burnunda peçete kocişine göster kız gitte yada uyanıp görse bi seni öyle şaşırır adam vallaa :60::60:

evet canım bizede haber ver sonucunu merak ederim vallaa :46: inşallah tutunmuştur bebeğin bu arada hiç bi belirtin oldumu bu aralar bööyle kasıklarda batmalar akıntılar idarada koyuluk veya koku falan?

cnm dediğin bütün belirtiler var ama kendimi çokta kaptırmak istemiyorum bu arada bebiş isteyen ve istanbulda yaşayan arkadaşlara istanbul tüp bebek merkzindeki Aret Kamar'ı şiddetle tavsiye ederim

hıı iyiymiş yaa peki bunu devlettede yapıyolar dimi kaç deneme şansı var devlette 1miydi? peki bunu ne kadar sürede çocuğun olmazsa yapıyolarkine?

Gıı çok masraflı bir şey değilki zaten
benim arkadaş yaptırdı 500 lira tutmuş daha ona pahalı diyo salakmısın sen dedim
Ben ne yapacam o zaman pgtye 10 binden aşağı gitmiyo dedim
Tövbe de bak evladıma feda olsun her şey ya 500 lira neki
Zatende tutmadı onunki

yapta gör artıkın annem ööyle tembel tembel oturmayla öğrenemezsin bunuu bu arada korunuyonuzmu kız siz bidee :26: len ne zaman çıkcan sende evine biran önce çıkda yap teyze olmak istiyom ben yaa annede olmak istiyom hepimiz hamiş kalalımda olak yaa :46::62::66:
yok kızım ne korrunması kafayımı yidik biz hiç korunma bilmiyos. sadece ilk evlendiğim ay prez. almştık

hemen çocuk olcak sandıktı.

sonra da bişi yapmadık korunmak için saldık gittiiiiiiiiiii:25::25::25::25::25::25::25:
ben bi kere yaşadım tabi 21haftalık doğdu 2yıldır istiyoruz tık yok bu 2.ci aşılamamız bakalım sonucu ne olacak. bu arada kıslar aşılamadan sonra oturulmuyo yarım saat falan yatırıyolar seni inş sizler hiçç aşılamaya bulaşmadan hamiş kalırsınız

inşallah yaaa canım benimde isteğim o kendiliğinden kalıversek

benim arkadaş yaptırdı 500 lira tutmuş daha ona pahalı diyo salakmısın sen dedim
Zatende tutmadı onunki

500tl mi arkadaşım bunu devlette mi yaptırdı bu dediğin kişi özelde mümkün deil bu fiyata ,ben 2000tl verdim :50:

ayy alemsin sen niye daraldın annem biri açık merak etmeeee

öbüründen nefes alıyom:9::9::9::9::9:

napıyım mervişim çok akıyo burnum yara oldu silmekten:30::30::30::30::30: çirkin böcük gibi oldum

Anam çıkar valla herifinde korkar
hahahha:60: :60:
uff ya bizimki kaçıncı uykuusunda şimdi

yaa bişii daha sorcam 21 haftalık doğdu demişsin düşüğünmü 5buçuk aylıkken oldu doğumlamı yaptırdılar sana düşüğü büyük diye ay çok zor olmuştur yaa suni sancıylamı doğurttular naaptılar merak ettim biraz anlatırmısın yaa tırstımda vallaa :18:

ay çok alemsin yaa der tabi adam manyakmısın diyee ben olsam bende derdim :60:

500tl mi arkadaşım bunu devlette mi yaptırdı bu dediğin kişi özelde mümkün deil bu fiyata ,ben 2000tl verdim :50:

Yok özelde yaptırdı
Ama senin yaptırdığın yer çok kaliteli canım
Yani istanbul tüp bebek merkezi demi ora
o doktoru çok övüyorlar gerçekten
olsun ya sağlıcakla hamile kalda ikibinin değeri ne demi canım

yaa bişii daha sorcam 21 haftalık doğdu demişsin düşüğünmü 5buçuk aylıkken oldu doğumlamı yaptırdılar sana düşüğü büyük diye ay çok zor olmuştur yaa suni sancıylamı doğurttular naaptılar merak ettim biraz anlatırmısın yaa tırstımda vallaa :18:

Kız belki hatırlamak istemiyodur sorma canım kapatalım bu konuyu
Üzülmesin arkadaş yazık:50:

cnm benim hamileliğim basından beri riskliydi bebek aşagıdaydı yanı 5bucuk aya kadar tutundu herseyı cok guzeldı bı sorun yoktu bırden kanamayla hast gittim bir hafta hastanede ayaklarım havada hiç kalkmadan yattım ama olmadı suni sancıyla deıl bayagı bildiğin normal doğum yaptım

Anam çıkar valla herifinde korkar
hahahha:60: :60:
uff ya bizimki kaçıncı uykuusunda şimdi
:78::78::78::78::78::78::78::78::78::78::78:
kızlar size bi avaatar $avatar247045_20.gif

oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?
yok kızım ne korrunması kafayımı yidik biz hiç korunma bilmiyos. sadece ilk evlendiğim ay prez. almştık

hemen çocuk olcak sandıktı.

sonra da bişi yapmadık korunmak için saldık gittiiiiiiiiiii:25::25::25::25::25::25::25:

inşallah yaaa canım benimde isteğim o kendiliğinden kalıversek
ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:
Zatende tutmadı onunki
devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?
cnm dediğin bütün belirtiler var ama kendimi çokta kaptırmak istemiyorum bu arada bebiş isteyen ve istanbulda yaşayan arkadaşlara istanbul tüp bebek merkzindeki Aret Kamar'ı şiddetle tavsiye ederim

hmm hadi bakalım hayırlısı olsun umarım küçük meleğin içindedir :46::16:

Yok özelde yaptırdı
Ama senin yaptırdığın yer çok kaliteli canım
Yani istanbul tüp bebek merkezi demi ora
o doktoru çok övüyorlar gerçekten
olsun ya sağlıcakla hamile kalda ikibinin değeri ne demi canım

evet ist tüp bebek merkezi dr da süper ama daha öncede baska bı yere yaptırmıstım asılamamı aynıydı tabıkı dedıgın gibi yeterki gelsin bebişler paranın hiç önemi yok. Bu arada arkadaslar atlattım ben artık o kötü günlerimi iyiyim şimdi sormanızda bi sakınca yok

oy çok pahalıymış yaa bunu her bi aşılamadamı veriyon yoksam bu fiyatı yoksa 3 aşılama hakkın falanmı oluyo bu parayla?

ay valla bende kendiliğimden kalsam daha ne isterimki yumurta takibi ve klomen işe yarar inşallah tüplerimde açıktır umarım yaa :18:

sen tüpleri açık tipi var merak etmee ama beni bilmem çok üşütmekten kapanıyo sanırım

devlettemi özeldemi verdi o parayı? özeldeyse iyiymiş vallaa :26: 1 aşılama fiyatı dimi o?

hmm hadi bakalım hayırlısı olsun umarım küçük meleğin içindedir :46::16:

inş arkadaşım bu ücret bir aşılama için gecerli herseferınde yenıden verıyoruz bu arada bende pcos var ve ilk hamileliğim sadece bi kutu klomenle hemde yumurtlama takıbı veya ekstra bişey kullanmadan oldu

Back
X