Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kocan niye hyatıyo erkenden:26:
yanii çalşmalar nasıl gidiyor diye haber veririsin cnmm sonrada güzel haber gelirinşallahhhhhhh
bende inşş yumrtlamısımdrne ıcın araycktı dok cnm:44::44:
kocısım cok erken kalkıyo yoruluyo yatyo erkendenn ondan hergece burdayım![]()
basak
tamam basakcim zaten bikac gün tahmin ediyorum malum üc bes gün oynuyor artik.. ayyyy insallah hepimizin![]()
ayyyyyy çok sıkıcı değil mii ama erkenden uyuyoooooooo
slmmm kuzum ıym sen nasılsın
ben yer gok ask bakyrm canım![]()
ohhhhhhhhh canım çekti yaknda bşlarsınızz yineeebütün kısım boyle gectı annem yaayazın yemekden snraa kendımızı dısarı atyozdaa dondrma cekrdek parka gdyrzz
![]()
selammm kuzucuklarımmmm nasılsınız. ben iyiyim misafir gelmişti yeni gittiler. bende hemen geldim size bakmaya ama fazla kalamayacağım kocişle bi dizimiz var onu izleyeceğiz(walking dead)
selammm kuzucuklarımmmm nasılsınız. ben iyiyim misafir gelmişti yeni gittiler. bende hemen geldim size bakmaya ama fazla kalamayacağım kocişle bi dizimiz var onu izleyeceğiz(walking dead)
tamam basakcim zaten bikac gün tahmin ediyorum malum üc bes gün oynuyor artik.. ayyyy insallah hepimizin
insallah canim baktim da batlarimiz ayni...
ohhhhhhhhh canım çekti yaknda bşlarsınızz yineee
kı z sanda amma çok misafir geliyo kim gelmiş yinee
moodd slm cnmmmmmmmmmmmmmm![]()
bende iyim kuzumm bende son u izlyrm yergök aşkı izliyordum önceden ama sıkıldımm![]()
ben 10 15 gun cok calıstımgercı nerdeyse gun asırı hata ergun yapıyrz
inşş cnm kırmız kartı yemezyız
slm canımm![]()
ttalım bugün işim vardı çok o yüzden gelemedim ama yerın bu kadar olmaz inşallah yarın gelirimmmmmmslm cnmmmmmmmmm nasılsın gündüz neden gelmiyosunn:26:
inşallah bi gün gelicez sana toplaşıppeski iş arkadaşım karısı ve kızanı geldiler. gelsinler kuzum yaa ben severim misafiri sizde gelin beklerim :)))
bende sıkıldımda genede bırakamıym su havva ile yusuf bı bırlesmedı gttı
evet canımmm aldgm kılolarda gıder yemekden snra yuruyus parkına gıdyodk ohhh bıde bızım mah p.n.r. dondurmcısını bılıynmu kuzum![]()
basak bugun hashas sıpar verdydım gelmıs ama sıyah degıll ya bunu normal yufka ıle yapsam polurmu acaba borek gıbıı :44:
ttalım bugün işim vardı çok o yüzden gelemedim ama yerın bu kadar olmaz inşallah yarın gelirimmmmmm
inşallah bi gün gelicez sana toplaşıpp
ne tarafta kalıyo tttatlım bilmiyom lorayı