• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kocan niye hyatıyo erkenden:26:

yanii çalşmalar nasıl gidiyor diye haber veririsin cnmm sonrada güzel haber gelirinşallahhhhhhh

tamam basakcim zaten bikac gün tahmin ediyorum malum üc bes gün oynuyor artik.. ayyyy insallah hepimizin :16::16::16::16::16::16:

bende inşş yumrtlamısımdr:17::17::17::17::17: ne ıcın araycktı dok cnm:44::44:

insallah canim baktim da batlarimiz ayni...

Son düzenleme:
selammm kuzucuklarımmmm nasılsınız. ben iyiyim misafir gelmişti yeni gittiler. bende hemen geldim size bakmaya ama fazla kalamayacağım kocişle bi dizimiz var onu izleyeceğiz(walking dead)

bütün kısım boyle gectı annem yaa :31::31::31: yazın yemekden snraa kendımızı dısarı atyozdaa dondrma cekrdek parka gdyrzz :21::21:
ohhhhhhhhh canım çekti yaknda bşlarsınızz yineee
selammm kuzucuklarımmmm nasılsınız. ben iyiyim misafir gelmişti yeni gittiler. bende hemen geldim size bakmaya ama fazla kalamayacağım kocişle bi dizimiz var onu izleyeceğiz(walking dead)

kı z sanda amma çok misafir geliyo kim gelmiş yinee

moodd slm cnmmmmmmmmmmmmmm :3::3::3:

tamam basakcim zaten bikac gün tahmin ediyorum malum üc bes gün oynuyor artik.. ayyyy insallah hepimizin :16::16::16::16::16::16:

insallah canim baktim da batlarimiz ayni...

ben 10 15 gun cok calıstım :60: gercı nerdeyse gun asırı hata ergun yapıyrz :60::17::17::17: inşş cnm kırmız kartı yemezyız:9::9:

slm canımm:3::3::3::3:

eski iş arkadaşım karısı ve kızanı geldiler. gelsinler kuzum yaa ben severim misafiri sizde gelin beklerim :)))

bende iyim kuzumm bende son u izlyrm yergök aşkı izliyordum önceden ama sıkıldımm:31:

bende sıkıldımda genede bırakamıym su havva ile yusuf bı bırlesmedı gttı:31::31:

evet canımmm aldgm kılolarda gıder yemekden snra yuruyus parkına gıdyodk ohhh bıde bızım mah p.n.r. dondurmcısını bılıynmu kuzum:9::9:

slm cnmmmmmmmmm nasılsın gündüz neden gelmiyosunn:26:
ttalım bugün işim vardı çok o yüzden gelemedim ama yerın bu kadar olmaz inşallah yarın gelirimmmmmm:32::32::32:
eski iş arkadaşım karısı ve kızanı geldiler. gelsinler kuzum yaa ben severim misafiri sizde gelin beklerim :)))
inşallah bi gün gelicez sana toplaşıpp:21::21::21::21:
bende sıkıldımda genede bırakamıym su havva ile yusuf bı bırlesmedı gttı:31::31:

evet canımmm aldgm kılolarda gıder yemekden snra yuruyus parkına gıdyodk ohhh bıde bızım mah p.n.r. dondurmcısını bılıynmu kuzum:9::9:

ne tarafta kalıyo tttatlım bilmiyom lorayı

basak bugun hashas sıpar verdydım gelmıs ama sıyah degıll ya bunu normal yufka ıle yapsam polurmu acaba borek gıbıı :44:

basak bugun hashas sıpar verdydım gelmıs ama sıyah degıll ya bunu normal yufka ıle yapsam polurmu acaba borek gıbıı :44:

aa ilginç kuzum hiçö duymadım yufkayla bişi diyemicem tatlım. haşhaşı dövüp normal hamur yoğurup yaparız hepp

ttalım bugün işim vardı çok o yüzden gelemedim ama yerın bu kadar olmaz inşallah yarın gelirimmmmmm:32::32::32:

inşallah bi gün gelicez sana toplaşıpp:21::21::21::21:

ne tarafta kalıyo tttatlım bilmiyom lorayı

t.y.l.n ılk ogretım okulu varya kuzum o tarfdaa a.t.r.k mh senn demıı:44::44: kesın bılırsın herkez o dondurmcıya gıdıyoo

Back
X