Buradaydı ya o biraz balık hafızalı çaktırma yaşlanıyo zavallım![]()
Allah iyi etsin seni valla o balık hafıza durumu bende de var o yüzden anlıyorum arkadaşı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aa sen bilmiyonmuuuuutuvalet
Hıı bilmiyodumm olsun ama
gelemem bacım malesef kabızım![]()
Allah iyi etsin seni valla o balık hafıza durumu bende de var o yüzden anlıyorum arkadaşı
sus kız cadooloz .ok atma bana
![]()
ıııııııyyyyyyyyyyykkkkkkkkkkkk ititraf etmeyeydin eyydiiiii![]()
maleseff benim kocişde gece calısıyo bende sabaha kadar uyuyamıyorum gündüzde 4 - 5 e kadar uyuyorum
Hıı bilmiyodumm olsun ama
gelemem bacım malesef kabızım![]()
maaşallah kızzz nasıl uyuyon o saate kadar ama sabaha kadar bekliyomusun
İstanbul bendee![]()
Yok bacım yok ne yaptıysam olmadı tık yok kronikleşti iyice bende buguzum sabah akşam aç karna ılık şeyler iç ben mesela incir kürü yapıyomya kabızlığıma çok iyi geldi sende soğan incir kürü maydanoz sapının suyu en azından ballı limonlu su falan iç hemen düzelir canım![]()
aynen beklıyorum daha dogrusu uyuyamıyorum gündüzde aptal gibi oluyorum ama uyuyorum aksama kadar sonra kosa kosa yemek temızlık pufff
ayy ne güzel been ist biras dışında kalıyorum çatalca da senn
bende alanyanın bi beldesindeyim canımkıslar nerelerdensiniz ben istanbul
maaşallah kızzz nasıl uyuyon o saate kadar ama sabaha kadar bekliyomusun
hadi yaa lahana ye annemm ohhh mis gibi cır cır olursunEstağfirullah ne haddime şaka yapmıştım sadece
ne yapayım benim her zamanki halim![]()
bendeİstanbul bendee![]()
aynen beklıyorum daha dogrusu uyuyamıyorum gündüzde aptal gibi oluyorum ama uyuyorum aksama kadar sonra kosa kosa yemek temızlık pufff
Yok bacım yok ne yaptıysam olmadı tık yok kronikleşti iyice bende bu
eşin neiş yapıyo canım ?_
hadi yaa lahana ye annemm ohhh mis gibi cır cır olursun
bende
ayy çok zor yaa düzene sok bence uykunu gerçi kocan evde uyurken temizlikte yaplmaz ki napçan sende uyursun tabiii