• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dok hatası derken kuzumm :44::44::44: ı:44:ns en kısa zmanda hamıs kalırsınn:16::16::16:

Tam kese olusurken alttan muayene etti ve kanamam başladı 4 gün sonra kaybettik zaten kendısı de ustu kapalı neşeli davranırken muayeneden sonra olumsuz konusmaya basladı oradan anladım bebegımın gıdecegını...Bir daha asla bilinçsiz bir doktora gitmemeyi ve alttan gerekmedikce baktırmamayı ogrendım.Siz de dikkat edin ne olur çok acı oluyor:(Sagol canım inş adetime 3 gün var bekliyorum:):26:

soğuk algınlığında hangi pikti çayı içilir kızlar bilen varmııı ıhlamur dışında ama:7:

kuşburnu ve adaçayı başakada aklıma gelmiyor

dok hatası derken kuzumm :44::44::44: ı:44:ns en kısa zmanda hamıs kalırsınn:16::16::16:

bende acım ama yemeyecem ama acımm:18::18::18::18::18: nazoo kendıme dur dıyemıyrmm:36::36:

ben dur demeyecem bişeyler atıştıracam çünkü akşam yemeği yemedim gittiğim yerde çay yanındada bişeyler yedim ama çok aç değildim fazla yiyememiştim ve erkendi onun içinde acıktım meyva ve yanındada galeta yiyecem:39:

ben dur demeyecem bişeyler atıştıracam çünkü akşam yemeği yemedim gittiğim yerde çay yanındada bişeyler yedim ama çok aç değildim fazla yiyememiştim ve erkendi onun içinde acıktım meyva ve yanındada galeta yiyecem:39:

teşekkür ederimm nazocumm kuşburnu içebilirim tadı güzel

ay sara abla mesaj yazmadanmu gitti yaaaaa

normalde cok zayıfdım kılo aldrmak ıcın yemedıgım sey kalmadı eskıden gorenler aaaaaaa ne kadar zayıfsın bıraz kılo al derlerdı:31::31: sımdı gorenlerr ne kadar kılo almıssın :30: dıyolarr kılom sımdı ıyı ama yedıkce sısıyorum almakdan korkuyrmmm:37:
Aman yok canım ya çok zayıf olmakta iyi değil
Kaç kilosun ki
Bu arada avatarın hayırlı olsun 10 numara

Tam kese olusurken alttan muayene etti ve kanamam başladı 4 gün sonra kaybettik zaten kendısı de ustu kapalı neşeli davranırken muayeneden sonra olumsuz konusmaya basladı oradan anladım bebegımın gıdecegını...Bir daha asla bilinçsiz bir doktora gitmemeyi ve alttan gerekmedikce baktırmamayı ogrendım.Siz de dikkat edin ne olur çok acı oluyor:(Sagol canım inş adetime 3 gün var bekliyorum:):26:

annem dok sıkayetcı olsaydınızz cok uzucu bısey rabbım kımseye yastmasınn:31::31::31:

ıns bebgın tutmustr kuzum:21:

zencefıl ıyı gelır dıye bılıyrm:26: bol meyve tukett kuzum

bızde meyve yok hafıf bısı yok gozleme varr :18::18::18: yesemmı :26:

Aman yok canım ya çok zayıf olmakta iyi değil
Kaç kilosun ki
Bu arada avatarın hayırlı olsun 10 numara

en son 58 dım annem sanırsam 60 olmsumdurr ya bı gobusum cıkıyo yoksam totom ne ıyı bacaklarımm gobusssss cıkmasa yaz gelıyo badı gıycem ben alıskın degıll kıloya yaaa ılk defa badıden fırtlayan bı gobek olckk:53::53::53:

tsk edrm senn ıcın koydum desem:38::38::38::38:

Son düzenleme:
annem dok sıkayetcı olsaydınızz cok uzucu bısey rabbım kımseye yastmasınn:31::31::31:

ıns bebgın tutmustr kuzum:21:

O tip insanlarla ugrasmak acını tazeler boşver canım bakalım inşallah bu ayda vardır sıkıntıların arasında ıyı gelir... Duaların kabul olur inşallahh belinaysu:16:
Geçmiş olsun canım
Rabbim bidaha yaşatmaısn bebeğinin rıskı yokmuş bu dünyada
Oda sebep olmuştur sen takma kafana
Olumlu düşün bu sefer güzel şeyler olsun
Rabbim hepimizin gönlüne göre verisn

Bademciklerin mi şişti canım geçmiş olsun

sağol kuzum bademcimlerim şişmemiş hayatım soğukalgınlığı var işte kulaklarımın falan canı yanıyo

gözlerima cıyo fazla pcye bakamıyorum o yüzden pek yazmıyorum okuyorum sadece idare edin hatunlarımmm:2::2::2::2::2:

aman fazla yaklaşmayın bana

en son 58 dım annem sanırsam 60 olmsumdurr ya bı gobusum cıkıyo yoksam totom ne ıyı bacaklarımm gobusssss cıkmasa yaz gelıyo badı gıycem ben alıskın degıll kıloya yaaa ılk defa badıden fırtlayan bı gobek olckk:53::53::53:

tsk edrm senn ıcın koydum desem:38::38::38::38:

Hİhihihih ilk olur işte canım o fırtlayan göbek uff sorma yaz geliyor ya kiloları kamufle edemeyecez
Alış artık alış.Kadın dediğin etli butlu olur accık:27:Bende nineler gibi konuştum aynı
Boyun uzunsa bu kilo normal
Ayy gerçekten mi teşekkür ederim canım sağol:17::16:

ne habersiniz karular
ya sohbete gelicem de
hamiş topiği diye gelmiyorum sohbetiniz bölünmesin diye
burda herşeyden konuşuyomusunuz
merviş bengi merhaba sizede

sağol kuzum bademcimlerim şişmemiş hayatım soğukalgınlığı var işte kulaklarımın falan canı yanıyo

gözlerima cıyo fazla pcye bakamıyorum o yüzden pek yazmıyorum okuyorum sadece idare edin hatunlarımmm:2::2::2::2::2:

aman fazla yaklaşmayın bana

Wıyy yavrim tabi dün o kadar süslenirsen olacağı bu sonrada banyo yaptın üşüttün tabi:9:
Sen uzak dur bakayımmm sadece bizi seyrett
Kız bari bi tıp merkezine gideydin ya canım geçmez o kulak şeysi iyi bilirim kaşınıp durur

Hİhihihih ilk olur işte canım o fırtlayan göbek uff sorma yaz geliyor ya kiloları kamufle edemeyecez
Alış artık alış.Kadın dediğin etli butlu olur accık:27:Bende nineler gibi konuştum aynı
Boyun uzunsa bu kilo normal
Ayy gerçekten mi teşekkür ederim canım sağol:17::16:

uzun degıl cnm 1.60 :60:
neysem alıscazz artk su sıpa bı geleydı dogumdan snra spor ne yaprım sanırsamm:9::9:

ne habersiniz karular
ya sohbete gelicem de
hamiş topiği diye gelmiyorum sohbetiniz bölünmesin diye
burda herşeyden konuşuyomusunuz
merviş bengi merhaba sizede
aa doğru biz doğurmuşları kıskanıyoss:19::19::19::19:
Wıyy yavrim tabi dün o kadar süslenirsen olacağı bu sonrada banyo yaptın üşüttün tabi:9:
Sen uzak dur bakayımmm sadece bizi seyrett
Kız bari bi tıp merkezine gideydin ya canım geçmez o kulak şeysi iyi bilirim kaşınıp durur

aa nerden bildin kıss bugün tıpmerkezine gittimdi işte kulak iltihabına çevirtmişşş bi torba ilaçlaeım varr

pislik gibi oturuyorum:ssz::ssz::ssz::ssz:

Back
X