• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

çok güzel biyer ama kocişinle mutlu huzurlu olduğun heryer sana ordan daha güzel gelir :16:

bu arada 5000 . mesajım olacak bu dikkatimi çekti şimdi :21:

evet onun yannda heryerde huzurlyum ama bazen herkezden uzak bıyerde hata bole bıyere gtmek ısterımm:16::16::16::16: 5000 msjmı:53::53: nerden bakıysn nazo

evet onun yannda heryerde huzurlyum ama bazen herkezden uzak bıyerde hata bole bıyere gtmek ısterımm:16::16::16::16: 5000 msjmı:53::53: nerden bakıysn nazo

bende bazen ıssız biyerlere gitsek ikimizden başka kimse olmasa diyorum cep telefonuda olmayacak dünyadan haberimiz olmayacak genelde bunaldığım zamanlarda istiyorum

sağ tarafta hangi ayda yılda üye olmuşun yazıyor orda mesaj sayısıda yazıyor

5. kalbimide verdiler 5000. mesajla birlikte:16:

Su içtim poğaca yedim bide wc ye gitiim

okh afiyet olsun yarasın kuzumada insan bi haber verir yaa arattırıyon kendini bana :63: neysem bende o topiğe yorum yaptım kız duramadım vallaa daha neler neler söylerdimde söyleyemedim vallaa banlanırım diyee :18:

$394252_321148224616436_321132331284692_906311_1788765231_n.webp

ahh bıde burda olamk ısterdımm:16::16::16::16:

okh afiyet olsun yarasın kuzumada insan bi haber verir yaa arattırıyon kendini bana :63: neysem bende o topiğe yorum yaptım kız duramadım vallaa daha neler neler söylerdimde söyleyemedim vallaa banlanırım diyee :18:

Nilüfer ablanın yorumunu gördün mü şeyini keser kafasına kurdele yapardım demiş:27::27:
Boşver gülüm banlanmayalım gece gece

Bnde tatile gitmek istiyorumm uzaklaraaaaaa
bendee ama sen zaten geziyon annem şuan bi o topik bi bu topik yakaladım senii nilü ablanın topiğeede laf yetiştiriyon bakıyomdaa :60: çağırsana geldin onlarda yaa :26:
Nilüfer ablanın yorumunu gördün mü şeyini keser kafasına kurdele yapardım demiş:27::27:
Boşver gülüm banlanmayalım gece gece

görmemmi çok güldüm vallaa süperdii :60::60: beğendim zaten hemen onuda :60:

Ya eşimle gitmek istiyorum kimse aramasın kimse sormasın rahatsız etmesin bizi
Hele kaynanam hiç aramasın ikide bir arayıp bebek konusunu açmasın

nasılsınız kuzularrr:3:

bu arada hamiş arkadaş warmış aramızda aybuke miydi tam hatırlayamıyorum ama hayırlı uğurlu olur inşallahhhhh :nazar::nazar::nazar:

canlar bi tartışma durumu war sanırım pek geçmişe bakamadım nolmuş nolmuş bi sorun warsa bende bi halledem gelem :41:

bende tatil istiyorum çok ihtiyacım war :5:
hatta uzun zamandır içip kafayı bulmamıştım şöle bi güzel içmek istiyorummmm zuummlanmak istiyorum doya doya ağlamak gülmek istiyorumm müzikler eşliğindeee warmı eşlik etmek isteyen:7::7::7::2::25::25::25::25:

sanırım şimdilik en şanslı benim aranızdaa buralarda çok güzel çok seviyom ben buraları yaa ditmek istemiyom buydan ühüüü.. :14:

Back
X