- 14 Nisan 2011
- 9.304
- 16
- 158
regencim gelsene kızzzzz nerelerde geziyon
diyet topiklerinde sürtüyorum canim

basakcim sen simdi ankarada misinnnnn??? ayyyyyyy havalar nasil yaa??? ay ben de cok özledim az kaldi geliyorum ama

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
regencim gelsene kızzzzz nerelerde geziyon
diyet topiklerinde sürtüyorum canim
basakcim sen simdi ankarada misinnnnn??? ayyyyyyy havalar nasil yaa??? ay ben de cok özledim az kaldi geliyorum ama![]()
havalar güzelmiş tatlım boşuna kalın mantomu almışım.
günlük güneşlik ohhhhh
sen yazın geliyosun sanırım dimi tatlım.
kız sen şişko musun yoksam![]()
he valla tombisim benamaann basakcim bebek stresinden kacmak icin, diyete sariyorum
yaza gelcem ben tatlim yaaa keske karsilasmis olsaydik bulusurdujkk bakarsin hazirana yine gelirsin ankaraya kismetse cok sevinirim valla... topikteki diger ankaralilari da toplariz ooohhhh![]()
evet cnm görüşmek çok heyecanlı olurdu fakat ben görmek istemem sizihayallerimdeki gibi değilseniz hayal kırıklığı yaşarım sonra
![]()
aaaaaatamam canim o zaman görüsmeyiz hayal kirikligina ugramazsin
![]()
yaa uf genemi kimseley yookbugün çok yoruldum yaa yatak odası ve aradaki kilimlerimi çırptım bi güzel 3 balkonumuda yıkadım sonra evimi süpürdüm sildim bi wc banyo ve toz alma kaldı yaa iyi temizlik yaptım bugün ama canımmda çıktıı balkon yıkarken ayaklar paçalar vs ıslandıydı üşütcem sanırım üşüme ve biraz ateşim var bakalım inşallah hastalanmam yaa :26: aç sabah 9da yaptığım kahvaltıyla akşama kadar uğraştım valla yemek bile yiyemedim suyu bile içemedim niye yorduysam okadar kendimi bi günde misafir gelmiycek bişii olmuycaktı halbuki başlamışken hepsini yapiim dedim
bi süre gider bu temizlik artıkın bana
![]()
canım one stroke çaalışmasını ilk kez yapıyorum açıkcası daha cama ahşaba yapmadım ama yapıcm we eklerim hemen ..şimdide seramik hamurundan gül yaptım onlarıda gösteririm son halini sizlerr...
boyasını sormuşsun cnm akrilik boya kullanıyorum ben ayyy daha canvas tablo yapıcamm elimde bi sürü iş war
hatta şuan 2 kutu siparişi aldım onunla uğraşıyorum bitince koyucam onuda
ayy en iyisi bi albüm oluşturmakk
beğenmenede sewindim cnm çünkü dışarıdan her göze ihtiyacım oluyo tşk ederim cnmm![]()
canım ellerine sağlık bende cam felan sildim perdeleri yıkadım pazara felan gittim bayağı bir yorulmuşum yaw
aynen valla yaa yoruldum bayaa bide üstelik ayaklarım sudan çıkmayınca üşüttüm sanırıım:26: uyuyasım var vallaa
AMİN KUZUM SAĞOLLL. evet ohh beeesen naslsın bakalımm görüşmeyeleii
hoş geldin bebeğim nasılsıın?Bebişin nasıl?meyaba kuzucukl arımmm nasılsınız bakalımmm
üşütme canım dikkat et kendine buralarda da kimsecikler yok bende uzanayım bari çook yorulmuşum banyoda yapınca mayıştım yawww![]()
hoş geldin bebeğim nasılsıın?Bebişin nasıl?
haklısın vallaa üşütmemem lazımdı ama balkon yıkarken dikkat edemiyon işte kendinetamam canım bende yemek yiyince mayıştım halsizleştim falan :26:
saol canım yaa az önce yine oldu kahve akıntı wcde. bugün 3. bün ve haregün aynı saatte aynı şekilde oluyo anlamadımmm. doktora gitcezzz galibaa şimdii karar veremedimmm.kendimide çok iyi hissediyorumm ağrım falanda yok ama napsam bilemedimmm
nasıl yani 3.gün neyin 3.günü canım yaa :26: 3 gündür aynı saatlerdemi akıntı geliyo hmm bi görün bencede az 1-2 damla şeklindeyse çok sorun yoktur ama genede ihmal etme derim![]()