• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

diyet topiklerinde sürtüyorum canim :1::1::1:

basakcim sen simdi ankarada misinnnnn??? ayyyyyyy havalar nasil yaa??? ay ben de cok özledim az kaldi geliyorum ama :16::16::16:

havalar güzelmiş tatlım boşuna kalın mantomu almışım.
günlük güneşlik ohhhhh:12::12:

sen yazın geliyosun sanırım dimi tatlım.

kız sen şişko musun yoksam:1:

havalar güzelmiş tatlım boşuna kalın mantomu almışım.
günlük güneşlik ohhhhh:12::12:

sen yazın geliyosun sanırım dimi tatlım.

kız sen şişko musun yoksam:1:

he valla tombisim ben :1::1::1::1: amaann basakcim bebek stresinden kacmak icin, diyete sariyorum :9::9::9::9::9:

yaza gelcem ben tatlim yaaa keske karsilasmis olsaydik bulusurdujkk bakarsin hazirana yine gelirsin ankaraya kismetse cok sevinirim valla... topikteki diger ankaralilari da toplariz ooohhhh :16::16::16:

he valla tombisim ben :1::1::1::1: amaann basakcim bebek stresinden kacmak icin, diyete sariyorum :9::9::9::9::9:

yaza gelcem ben tatlim yaaa keske karsilasmis olsaydik bulusurdujkk bakarsin hazirana yine gelirsin ankaraya kismetse cok sevinirim valla... topikteki diger ankaralilari da toplariz ooohhhh :16::16::16:

evet cnm görüşmek çok heyecanlı olurdu fakat ben görmek istemem sizi:25::25: hayallerimdeki gibi değilseniz hayal kırıklığı yaşarım sonra:ssz::ssz:

aaaaaa :9::9::9::9::9: tamam canim o zaman görüsmeyiz hayal kirikligina ugramazsin :9::9::9:

evet cnm ben sizi 90 60 90 fıstık hatunlar olarak hayal ediyorum . muhakkak sende çok güzelsindir ama hayallerimdeki gibi kalmanıızı tercih ediyorum her zaman:1::1::1::1:

bende sizin hayallerinizdeki gibi kalmak isterim:12:

regenim yavrum misafir gelcekmişte ben geceye doğru gelebilirim ancak mucuk

yaa uf genemi kimseley yook :50: bugün çok yoruldum yaa yatak odası ve aradaki kilimlerimi çırptım bi güzel 3 balkonumuda yıkadım sonra evimi süpürdüm sildim bi wc banyo ve toz alma kaldı yaa iyi temizlik yaptım bugün ama canımmda çıktıı balkon yıkarken ayaklar paçalar vs ıslandıydı üşütcem sanırım üşüme ve biraz ateşim var bakalım inşallah hastalanmam yaa :26: aç sabah 9da yaptığım kahvaltıyla akşama kadar uğraştım valla yemek bile yiyemedim suyu bile içemedim niye yorduysam okadar kendimi bi günde misafir gelmiycek bişii olmuycaktı halbuki başlamışken hepsini yapiim dedim :1: bi süre gider bu temizlik artıkın bana :34:

yaa uf genemi kimseley yook :50: bugün çok yoruldum yaa yatak odası ve aradaki kilimlerimi çırptım bi güzel 3 balkonumuda yıkadım sonra evimi süpürdüm sildim bi wc banyo ve toz alma kaldı yaa iyi temizlik yaptım bugün ama canımmda çıktıı balkon yıkarken ayaklar paçalar vs ıslandıydı üşütcem sanırım üşüme ve biraz ateşim var bakalım inşallah hastalanmam yaa :26: aç sabah 9da yaptığım kahvaltıyla akşama kadar uğraştım valla yemek bile yiyemedim suyu bile içemedim niye yorduysam okadar kendimi bi günde misafir gelmiycek bişii olmuycaktı halbuki başlamışken hepsini yapiim dedim :1: bi süre gider bu temizlik artıkın bana :34:

canım ellerine sağlık bende cam felan sildim perdeleri yıkadım pazara felan gittim bayağı bir yorulmuşum yaw

canım one stroke çaalışmasını ilk kez yapıyorum açıkcası daha cama ahşaba yapmadım ama yapıcm we eklerim hemen ..şimdide seramik hamurundan gül yaptım onlarıda gösteririm son halini sizlerr...
boyasını sormuşsun cnm akrilik boya kullanıyorum ben ayyy daha canvas tablo yapıcamm elimde bi sürü iş war
hatta şuan 2 kutu siparişi aldım onunla uğraşıyorum bitince koyucam onuda
ayy en iyisi bi albüm oluşturmakk:9::9::9:

beğenmenede sewindim cnm çünkü dışarıdan her göze ihtiyacım oluyo tşk ederim cnmm:16:

canım akrilik boyayla tepsi yapmayı denedinmi hiç hemde çok kolay ve güzel oluyo bak kolay yapımını anlatayım sana önce ahşap boş bi tepsi alıyosun kırtasiyeden falan onu zımparalıyosun sonra fotoğrafçıdan ona uygun boyutlarda bi kağıda istediğin resmi çıkarttırıyorsun. tepsiyi yaparkende yan kısımlarını arkasını vs.yani resmin gelmeyeceği her yeri resme uygun bi tona boyuyorsun.sonra resmi tutkalla tepsiye yapıştırıyoruz. Yan kısımlara pon ponlamayla açıklık yada koyuluk katıyosun işte resmine daha uygun olsun diye resminin üstünde istediğin gibi değişiklikler yapabilirsin simli falan yapabilirsin isteğe göre neyse en sonda tepsiyi vernikliyosun heryerini çok güzel oluyo annem kursa gidiyodu o yaptıda tepsileri çok güzel oldu mayısda geldiğinde tepsilerim resmini çekip atarım size çok güzel oldular vallaa tablo gibi duruyo aynıı :1:

canım ellerine sağlık bende cam felan sildim perdeleri yıkadım pazara felan gittim bayağı bir yorulmuşum yaw

aynen valla yaa yoruldum bayaa bide üstelik ayaklarım sudan çıkmayınca üşüttüm sanırıım :50::26: uyuyasım var vallaa

Son düzenleme:
aynen valla yaa yoruldum bayaa bide üstelik ayaklarım sudan çıkmayınca üşüttüm sanırıım :50::26: uyuyasım var vallaa

üşütme canım dikkat et kendine buralarda da kimsecikler yok bende uzanayım bari çook yorulmuşum banyoda yapınca mayıştım yawww :10::10:

meyaba kuzucukl arımmm nasılsınız bakalımmm
hoş geldin bebeğim nasılsıın?Bebişin nasıl? :16:
üşütme canım dikkat et kendine buralarda da kimsecikler yok bende uzanayım bari çook yorulmuşum banyoda yapınca mayıştım yawww :10::10:

haklısın vallaa üşütmemem lazımdı ama balkon yıkarken dikkat edemiyon işte kendine :50: tamam canım bende yemek yiyince mayıştım halsizleştim falan :26:

hoş geldin bebeğim nasılsıın?Bebişin nasıl? :16:

haklısın vallaa üşütmemem lazımdı ama balkon yıkarken dikkat edemiyon işte kendine :50: tamam canım bende yemek yiyince mayıştım halsizleştim falan :26:

saol canım yaa az önce yine oldu kahve akıntı wcde. bugün 3. bün ve haregün aynı saatte aynı şekilde oluyo anlamadımmm. doktora gitcezzz galibaa şimdii karar veremedimmm.kendimide çok iyi hissediyorumm ağrım falanda yok ama napsam bilemedimmm

saol canım yaa az önce yine oldu kahve akıntı wcde. bugün 3. bün ve haregün aynı saatte aynı şekilde oluyo anlamadımmm. doktora gitcezzz galibaa şimdii karar veremedimmm.kendimide çok iyi hissediyorumm ağrım falanda yok ama napsam bilemedimmm

nasıl yani 3.gün neyin 3.günü canım yaa :26: 3 gündür aynı saatlerdemi akıntı geliyo hmm bi görün bencede az 1-2 damla şeklindeyse çok sorun yoktur ama genede ihmal etme derim :20:

nasıl yani 3.gün neyin 3.günü canım yaa :26: 3 gündür aynı saatlerdemi akıntı geliyo hmm bi görün bencede az 1-2 damla şeklindeyse çok sorun yoktur ama genede ihmal etme derim :20:

bi defa oluyo ve sonrasında bişey yok çok az ama yinede tedirgin oldummm.

Back
X