- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
tatil çok güzel yavrum hele de annenin evindeysen![]()
Ohhh ne güzel demii anneciğinin evindesin
Şimdi sana en güzel yemekleri pişiriyordur
Sana iş felan yaptırmıyordur ye iç gez yat tadını çıkar bacım valla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatil çok güzel yavrum hele de annenin evindeysen![]()
resimleri kaldırıyorum baktıysanız
Bu arada belinaysu evin harika canım güle güle oturun mutlulukla hzuurlaaa![]()
belinay evini bende görmek istiyom valla topiki dağıtırım haaaaa![]()
resimleri kaldırıyorum baktıysanız
Ohhh ne güzel demii anneciğinin evindesin
Şimdi sana en güzel yemekleri pişiriyordur
Sana iş felan yaptırmıyordur ye iç gez yat tadını çıkar bacım valla
ne resmi ya ben niye bakmadım
iş miş sorun değil annem be severek yaparım burda işi. en önemlisi huzur var burda. kaynana kayın baba bişey diyecekmi derdi yok. diken üzerinde değilim.
hem uykumdan hem dinlendiiğimden bişey anlıyorum ohh. huzur çok önemli mervecim yaa gerçekten.
hele kocamda burda olaydı ne güzel halvet olurdu sonra gelsin bebeler çifter çifter![]()
tsk edrm annemm sende saglıklı bebgınle huzrla otrr
silmiştımm:18::18::18::18::18::18:
baktık bebgımm
dimi fedaa olsun bebişimize herşeyKız sağlıcakla gelsinde kırsınn her şeyim feda olsun bitaneme canım evladım gül kokulu yavruma![]()
amin canımm bu dedıkleım benım kocısın hayalı oglumuz olunca camları asagı ınderekmıs vazoları kıracakmıs kocıs ogretecekmıs
![]()
Ohh kaynanasız günlerin tadını çıkar valla
Ohhhh ohh sefan olsun
Eee gelmeyecek mi yanına peki 1 haftalığına tatile gelse
Senide alıp tekrar dönse nasıl olur canım
ben insan değilmiyimmm
hadi zor değilse benim için bir daha koy
eğer şu an üşeniyorsan sonra koy
ama önünde sonunda koy yani olur mu![]()
dimi fedaa olsun bebişimize herşey
ne güzel valla kocişin sabırsızlıkla bekliyo desene gelmesinibenimkinde hiç öyle hayaller yok yaa çocuğumuz olunca şöyle böyle yapalım falan diyee
istiyo yapalım 2-3 tane ülkeye adam lazım diyo ama öyle ben gibi çok istekli diil sankim yaa
:26:
iş miş sorun değil annem be severek yaparım burda işi. en önemlisi huzur var burda. kaynana kayın baba bişey diyecekmi derdi yok. diken üzerinde değilim.
hem uykumdan hem dinlendiiğimden bişey anlıyorum ohh. huzur çok önemli mervecim yaa gerçekten.
hele kocamda burda olaydı ne güzel halvet olurdu sonra gelsin bebeler çifter çifter![]()
dimi fedaa olsun bebişimize herşey
ne güzel valla kocişin sabırsızlıkla bekliyo desene gelmesinibenimkinde hiç öyle hayaller yok yaa çocuğumuz olunca şöyle böyle yapalım falan diyee
istiyo yapalım 2-3 tane ülkeye adam lazım diyo ama öyle ben gibi çok istekli diil sankim yaa
:26:
izni yok ki kuzum en fazla 3 gün alaabilir. belkim öyle yapar gelir bi kaç gün kalırız birlikte döneriz. biliyosun stres hamile kalmayı çok etkileyen bi faktör. stresten de hamile kalamıyor olabilirim![]()
he duyarım deli gibi çık balkona bağırsende zmanında geleydın kuzumeklerım senn ıcınn
ama sen gel yakından gor
balkonda bagrsam duyarmısınkı
![]()
haklısın vallaa ooh keyfine bak kafanı dinle bi müddet iyi gelecek sana bu tatil belli zaten bugünkü neşendendee![]()
Basak bebikom baktıysan siliyorum cnaım benim
evet yaa bi sağlık sorunun yoksa kesin stresten oluyodurizni yok ki kuzum en fazla 3 gün alaabilir. belkim öyle yapar gelir bi kaç gün kalırız birlikte döneriz. biliyosun stres hamile kalmayı çok etkileyen bi faktör. stresten de hamile kalamıyor olabilirim![]()
sende zmanında geleydın kuzumeklerım senn ıcınn
ama sen gel yakından gor
balkonda bagrsam duyarmısınkı
kocıs cok ısteklı bı kere geceden cıkmıs sabah eve gelırken yelek almıs kız cocugu onuda ben uyuyodum kucagıma koydukız ıstekldrde erkekler bellı etmıyoo bende dıyrm bazen nıye adet gunumu beklemyn dıye ben senn gıbı stres yapmam dıyoo
![]()
he duyarım deli gibi çık balkona bağır
yok annem duymam tee ordan buraya bağırmageçiyomuşun sen ohooooo çok uzaksın yaaa
köyde oturuyon adeta
anam yavrum neşemden bilem anladın dimekeminim iyi gelir cnm stres atmak her zaman iyidir. ah bide kocamın özlemi olmasa
bu huzurun içinde bi o eksiknedense huzurum olunca kocam yanımda olmuyo
kocam yanımda olunca huzurum olmuyo![]()
basak ekledım kuzum bakta sıleyım gerı![]()