• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Ohhh ne güzel demii anneciğinin evindesin
Şimdi sana en güzel yemekleri pişiriyordur
Sana iş felan yaptırmıyordur ye iç gez yat tadını çıkar bacım valla

iş miş sorun değil annem be severek yaparım burda işi. en önemlisi huzur var burda. kaynana kayın baba bişey diyecekmi derdi yok. diken üzerinde değilim.
hem uykumdan hem dinlendiiğimden bişey anlıyorum ohh. huzur çok önemli mervecim yaa gerçekten.
hele kocamda burda olaydı ne güzel halvet olurdu sonra gelsin bebeler çifter çifter:23::23::23:

iş miş sorun değil annem be severek yaparım burda işi. en önemlisi huzur var burda. kaynana kayın baba bişey diyecekmi derdi yok. diken üzerinde değilim.
hem uykumdan hem dinlendiiğimden bişey anlıyorum ohh. huzur çok önemli mervecim yaa gerçekten.
hele kocamda burda olaydı ne güzel halvet olurdu sonra gelsin bebeler çifter çifter:23::23::23:

Ohh kaynanasız günlerin tadını çıkar valla
Ohhhh ohh sefan olsun:32::52:
Eee gelmeyecek mi yanına peki 1 haftalığına tatile gelse
Senide alıp tekrar dönse nasıl olur canım

tsk edrm annemm sende saglıklı bebgınle huzrla otrr:16::16:

silmiştımm:18::18::18::18::18::18:

baktık bebgımm

ben insan değilmiyimmm:43::43:

hadi zor değilse benim için bir daha koy:34:

eğer şu an üşeniyorsan sonra koy:34:

ama önünde sonunda koy yani olur mu:38:

Kız sağlıcakla gelsinde kırsınn her şeyim feda olsun bitaneme canım evladım gül kokulu yavruma:emir_bebek:
dimi fedaa olsun bebişimize herşey :16:
:16::16::16::16: amin canımm bu dedıkleım benım kocısın hayalı oglumuz olunca camları asagı ınderekmıs vazoları kıracakmıs kocıs ogretecekmıs:1::1:

ne güzel valla kocişin sabırsızlıkla bekliyo desene gelmesini :46: benimkinde hiç öyle hayaller yok yaa çocuğumuz olunca şöyle böyle yapalım falan diyee :50: istiyo yapalım 2-3 tane ülkeye adam lazım diyo ama öyle ben gibi çok istekli diil sankim yaa :50::26:

Ohh kaynanasız günlerin tadını çıkar valla
Ohhhh ohh sefan olsun:32::52:
Eee gelmeyecek mi yanına peki 1 haftalığına tatile gelse
Senide alıp tekrar dönse nasıl olur canım

izni yok ki kuzum en fazla 3 gün alaabilir. belkim öyle yapar gelir bi kaç gün kalırız birlikte döneriz. biliyosun stres hamile kalmayı çok etkileyen bi faktör. stresten de hamile kalamıyor olabilirim:31:

ben insan değilmiyimmm:43::43:

hadi zor değilse benim için bir daha koy:34:

eğer şu an üşeniyorsan sonra koy:34:

ama önünde sonunda koy yani olur mu:38:

sende zmanında geleydın kuzum :1::1: eklerım senn ıcınn :38: ama sen gel yakından gor:1: balkonda bagrsam duyarmısınkı:1::1::1:

ne güzel valla kocişin sabırsızlıkla bekliyo desene gelmesini :46: benimkinde hiç öyle hayaller yok yaa çocuğumuz olunca şöyle böyle yapalım falan diyee :50: istiyo yapalım 2-3 tane ülkeye adam lazım diyo ama öyle ben gibi çok istekli diil sankim yaa :50::26:

kocıs cok ısteklı bı kere geceden cıkmıs sabah eve gelırken yelek almıs kız cocugu onuda ben uyuyodum kucagıma koydu:1::1: kız ıstekldrde erkekler bellı etmıyoo bende dıyrm bazen nıye adet gunumu beklemyn dıye ben senn gıbı stres yapmam dıyoo:1::1:

haklısın vallaa ooh keyfine bak kafanı dinle bi müddet iyi gelecek sana bu tatil belli zaten bugünkü neşendendee :1::34:

kız senin adam baksana ülkeyi düşünüyo yazık:1::1:yoksam senden çocuku olsun istemiyomu

senden üreyen canlılardan korkuyo bence. sen çok çektirmişin belli:30:

izni yok ki kuzum en fazla 3 gün alaabilir. belkim öyle yapar gelir bi kaç gün kalırız birlikte döneriz. biliyosun stres hamile kalmayı çok etkileyen bi faktör. stresten de hamile kalamıyor olabilirim:31:

Kesinlikle canım çok etkiliyor hemdee

sende zmanında geleydın kuzum :1::1: eklerım senn ıcınn :38: ama sen gel yakından gor:1: balkonda bagrsam duyarmısınkı:1::1::1:
he duyarım deli gibi çık balkona bağır:9::9::9::9::9:

yok annem duymam tee ordan buraya bağırma:1: pazarını falan geçiyomuşun sen ohooooo çok uzaksın yaaa

köyde oturuyon adeta:ssz::ssz:
haklısın vallaa ooh keyfine bak kafanı dinle bi müddet iyi gelecek sana bu tatil belli zaten bugünkü neşendendee :1::34:

anam yavrum neşemden bilem anladın dimek:48::48: eminim iyi gelir cnm stres atmak her zaman iyidir. ah bide kocamın özlemi olmasa:14::14:

bu huzurun içinde bi o eksik:40:nedense huzurum olunca kocam yanımda olmuyo

kocam yanımda olunca huzurum olmuyo:1:

Son düzenleme:
evet yaa bi sağlık sorunun yoksa kesin stresten oluyodur :34: kafanı dinle dönüştede bebek yaparsın artıkın :1:

kocıs cok ısteklı bı kere geceden cıkmıs sabah eve gelırken yelek almıs kız cocugu onuda ben uyuyodum kucagıma koydu:1::1: kız ıstekldrde erkekler bellı etmıyoo bende dıyrm bazen nıye adet gunumu beklemyn dıye ben senn gıbı stres yapmam dıyoo:1::1:

ne güzel yaa bakalım görcez nasıl bi baba olacağını çok iyi bi eşde acaba iyi bi baba olacakmı bakalım çok acemi bu konulardada kucağına alışsın diye küçük çocuk versem 2 dakka sonra al diye geri veriyoo ama 2-3 yaşındakilerle ve daha büyükleriyle iletişimi daha iyi seviyo oynuyo falan onlarla acaba acemiliktenmi hemen geri veriyo bişii olcak ağlıycak falan diyee bakalım kendi çocuğu olunca naapcak? :26:

he duyarım deli gibi çık balkona bağır:9::9::9::9::9:

yok annem duymam tee ordan buraya bağırma:1: geçiyomuşun sen ohooooo çok uzaksın yaaa

köyde oturuyon adeta:ssz::ssz:

anam yavrum neşemden bilem anladın dimek:48::48: eminim iyi gelir cnm stres atmak her zaman iyidir. ah bide kocamın özlemi olmasa:14::14:

bu huzurun içinde bi o eksik:40:nedense huzurum olunca kocam yanımda olmuyo

kocam yanımda olunca huzurum olmuyo:1:

kız acık adres ver ıstersenn .:60: sıl kuzz su dedgın seyııı :60: ızımı sureceklerr

Son düzenleme:
Back
X