• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

merhaba canım iyiyiz sen nasılsın akşam evinin resimlerini göstermişin ama ben göremedim:43:

akşamları evdeyim zaten birde eşim daha geç gelecek artık, gece daha çok muhabbete katılırım
ama gündüzleri dolaşmaya falan çıkarım hem insanın havasıda değişiyor dışarı çıkınca ,ama evde sürekli kuruyorsun

kime gitcen ki gündüzleri:31::31:komşulara mı

tek başına gezmeninde tadı olmas ki kocan da yok

almayınca aksamda kuduryorum delı gıbı evın ıcı
nde geznıyomm kesemyrm cıkoltaya masallah kocamdaa bı poset alıyoo gıcıklıyna:27::27:

ayy ablam senn ıcn de eklerımm:16::16:

iyide böyle bırakamazsın kuzum birinin seni engellemesi lazım.
kocanın destek olması lazım kuzum bence ciddi bi konu. yüzünde sivilce mivilce yapmıyomu bunlar

iyide böyle bırakamazsın kuzum birinin seni engellemesi lazım.
kocanın destek olması lazım kuzum bence ciddi bi konu. yüzünde sivilce mivilce yapmıyomu bunlar

yok ergenlıkde bıle cıkmadı sıvılce az bısı selut var oda kılo aldım ondaa alma dyrm 2 gun aglayak gıbıyım

yok ergenlıkde bıle cıkmadı sıvılce az bısı selut var oda kılo aldım ondaa alma dyrm 2 gun aglayak gıbıyım

hani yüzünde falan sivilce çıksaydı kendini kötü hissederdin ama maalesef çıkmıyomuş.bence kendi kendine söz vermelisin kuzumm başarabilirmisin

kime gitcen ki gündüzleri:31::31:komşulara mı

tek başına gezmeninde tadı olmas ki kocan da yok

komşuya değil bir tanıdığım var kızı özürlü oda canı sıkıldıkça dolaşmaya çıkıyor beraber pikniğe dolaşmaya falan gidiyoruz yoksa tek başıma pazra bile gitmeyi sevmem

bende halen kurtulamadım o sivilcelerden herzaman yağlı yememeye çalışırım çekirdek zaten ayda yılda bir anca

komşuya değil bir tanıdığım var kızı özürlü oda canı sıkıldıkça dolaşmaya çıkıyor beraber pikniğe dolaşmaya falan gidiyoruz yoksa tek başıma pazra bile gitmeyi sevmem

bende halen kurtulamadım o sivilcelerden herzaman yağlı yememeye çalışırım çekirdek zaten ayda yılda bir anca

cildin yağlıdır belkim nazo

hani yüzünde falan sivilce çıksaydı kendini kötü hissederdin ama maalesef çıkmıyomuş.bence kendi kendine söz vermelisin kuzumm başarabilirmisin

yuzumde adet zmanda bı cıkarsaa oo yoksa cıkoltadn olmadı ya su kare cıkoltar varya ondan kocıs aksmm gelrken alıyodu bende gunduz gızlı yıyodm baktım kalbı cayle bı kestım snra gerı devamm kesemyrm kı cok sevıyorumm :26::26::26::26: benı bazen tek mutlu eden seyyy:31::31::31::31:

yuzumde adet zmanda bı cıkarsaa oo yoksa cıkoltadn olmadı ya su kare cıkoltar varya ondan kocıs aksmm gelrken alıyodu bende gunduz gızlı yıyodm baktım kalbı cayle bı kestım snra gerı devamm kesemyrm kı cok sevıyorumm :26::26::26::26: benı bazen tek mutlu eden seyyy:31::31::31::31:

ben seni mutlu ederim kuzummmmmmmmmmmm annemmmmmmm yirim seniiiii bırak çikoyuuuuuuu hem koca hem kesik yoğurtlu totolummmmmmmmmmm

cıldın ıcın krem kullan abla yada evde yapa bılıcegın seyler var net bak ıstersen ben yuzume pısık kremı almayı dusunuyorumm:44::44:

kızlar bına toplntsı var mıllet b..k karılaryla gtms kocısde benı cagryo bende onla kusum kendın guıtt dıyorum ozman bende gtmem dedı ne yapayım bıdaya ayıp olrmu evde olgdgumuz bılıylr:31::31::31::31:

cıldın ıcın krem kullan abla yada evde yapa bılıcegın seyler var net bak ıstersen ben yuzume pısık kremı almayı dusunuyorumm:44::44:

nemlendirici kullanıyorum sürekli ve yağlı yememye çalışıyorum ozaman zaten çıkmıyor

kızlar bına toplntsı var mıllet b..k karılaryla gtms kocısde benı cagryo bende onla kusum kendın guıtt dıyorum ozman bende gtmem dedı ne yapayım bıdaya ayıp olrmu evde olgdgumuz bılıylr:31::31::31::31:

canım bina toplantısı tabiki gidin kocişe tripini yine atarsın eve gelince

nemlendirici kullanıyorum sürekli ve yağlı yememye çalışıyorum ozaman zaten çıkmıyor

canım bina toplantısı tabiki gidin kocişe tripini yine atarsın eve gelince

neyse bı 5 dk gdp gelıym abla haklısınn msj aldnmı kızlar acık pcc yazmyınca merak etmyın gelırmm fazla durmaızz:36::36:

hemde nasıl bi kızartma bi çekirdek yesem ertesi günü hemen sivilce çıkıyordu bende herzaman yememeye çalışıyorum en azından yüzümde kocaman kocaman sivilceler çıkmıyor
kükürtlü sabun kullanıyordum yağlarımı anında alıyor. denedinmi bilmem ama dene istersen
:38::38::38::38: sagol kuzumm kız sı:38:mde kesık yogrmu cıktıı:22::22::22::22:
evet seni yıldırmaya çalşıyorum çikodan belkim tiksinir de vazgeçersin:9::9::9::9::9:

ohh ne güzel ya karı koca olaraktan gidiyosunuz çok hoşşşşşşş ve romantikkkkk:69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69::69:

kkocana niye küstün hatun bugün çiko almadı diyemi

ayy bende yemeğimi yidim geldimm kıslar hadin toplanın artıkınnnnnnnnnnnnnnnnn:21::21::21::21:

hic oylesine :27: en sevdigim smileylerdendir kendisi:27:

iyiyimmm dolaniyordum oyle sen nasilsin :27:

oylesine kiz evinin resimlerini gordum pek guzel okudunmu yorumlarimi:27:
diger evleri goremedim kacirdimm tüh:41:

sen niye gelmiyon kıs artık doğurdunmu yoksam:44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44::44:

Son düzenleme:
ayy nerdesiniz yaa offf bende umutsuz ev karılarını izlemeye giderim işte

Son düzenleme:
Back
X