• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

dur ben sana tarifi yazayım . tarifi uzun ama basit bi şi

hamuru:

50gr margarin
1 su bard. su
1/4 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaş. şeker
1 su bard. un
2 yumurta

ayy sevnccim kusura bakmamçok faci sıkıştım bi tüfekhaneye gidip geliyim bekle olurmu ayy pardon yaaaaa

dur ben sana tarifi yazayım . tarifi uzun ama basit bi şi

hamuru:

50gr margarin
1 su bard. su
1/4 çay kaşığı tuz
1/2 çay kaş. şeker
1 su bard. un
2 yumurta

ayy sevnccim kusura bakmamçok faci sıkıştım bi tüfekhaneye gidip geliyim bekle olurmu ayy pardon yaaaaa

tamam bekliyom :17:

ooo kizlar tarif veriliyor heee hadi bakalim.. nasilsiniz pazara gününüz nasil geciyor??? ben dökülüyorum ya nedense...

ooo kizlar tarif veriliyor heee hadi bakalim.. nasilsiniz pazara gününüz nasil geciyor??? ben dökülüyorum ya nedense...

hoşgeldin canım valla sorma pazartesi akşama ve salı öğlen misafirlerim olacak
değişik tariflere ihtiyacım var
sende varmı tarif :1:

:21::21: sen güzelsin zati ne gereği var kinem :51:
sağol annem ama sen beni görmedin kii içine mi doğdu güzelliğimmmmm:12::12::12:
geçmş olsun tatlım ben yeni toparlandımm.:2::2::2: gel gel profiterol tarifi veriyom

ay iyiki tarif defterimi yanımda getirmişim haaa:32::32::32:

dur ben devam ediyom

hmmmm canim var ama bendekiler klasik poaca felan. degisik kurabiye tarifim var ama evde ben kaynanamlardayim. hamuru kolay, yapinca 1 cm kalinliginda aciyorsun, böyle kalpli yildizli kaliplarla kesiyorsun, 15-20 dk pisiriliyor pembelesmiyor, soguyunca da bir ucunu önce cikolataya sonra pasta süsüne batiriyorsun, hindisatan cevizi de olabilir. cok zor degil eve gidince yazayim tarifi hosuna giderse yaparsin :54:

hmmmm canim var ama bendekiler klasik poaca felan. degisik kurabiye tarifim var ama evde ben kaynanamlardayim. hamuru kolay, yapinca 1 cm kalinliginda aciyorsun, böyle kalpli yildizli kaliplarla kesiyorsun, 15-20 dk pisiriliyor pembelesmiyor, soguyunca da bir ucunu önce cikolataya sonra pasta süsüne batiriyorsun, hindisatan cevizi de olabilir. cok zor degil eve gidince yazayim tarifi hosuna giderse yaparsin :54:

tamam canım teşekkür ederim :16:

hamurun yapılışı:
margarin, un, su, tuz, şeker kaynatılır.
un yavaş yavaş ilave edilir. topaklanmaması için 15 dk boyunca hızlıca karıştırırlır. ocaktan alınıp soğutulur.
yumurtalar ilave edilir. macun kıvamına gelecek derecede elle yoğurulur. ele yapışacak şekilde olacak

buz dolabında 30dk bekletilir toplar yapılıp yağlı tepsiye dizilir. kabarana kadar pişirilir

kreması:

1/2 yemek kaş. un
1/2yemek kaş. nişasta
1/2 yemek kaş. pirinç unu
3.5 yemek kaş. şeker
250gr süt
1/2 paket vanilya

un şeker nişasta pirinç unu tencereye konur yavaşça süt ilave edilir kısık ateşte 10dk pişirilir daha sonra vanilya konur.

krema soğuduktan sonra pişmiş hamurun içine şırınga yardımıyla doldurulur

kız başak yazamadın haaaa :ssz:

yazıyom ya kız son olarak çikolata sosu:
100gr bitter çikolata
1/2 paket küçük krema

teflon (neden teflon bilmiyorum ama) tencereye krema boşaltılır
kaynamaya yakın çikolata ilave edilir koyulaşınca ocaktan alınır
profiteroller servis tabağına konduktan sonra çikolata sosu ılık olarak üzerine dökülür

nazoooooooooo kuzum nerelerdesin yaaaa az önce tüfekhaneye giderken aklıma sen geldin özledim seni:52::52::52:

nazoooooooooo kuzum nerelerdesin yaaaa az önce tüfekhaneye giderken aklıma sen geldin özledim seni:52::52::52:

temizlik yaptım bugün yeni oturdum bide sürekli elektirikler gidip durdu ama nihayetinde bitirdim
sen nasılsın bende özledim seni:38: ama neden tüfekhanede aklına geldim anlamadım :110:

selam sevinç nasılsın canım

Back
X