Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

devamı var onun o sadece tuvalete gitmeden önceki bölüm:9::9::9:profiterol tarifi
hıı neyse var benim profiterol tarifim ama aynımı bakalım bidaa versene canım?
Soğann kürününn yavrimmm:30:

1 bardak içme suyunu 1 orta boy soğanı 4e bölüp bi 8-10 dk kaynatıyosun ılıkken içiyosun okadar canım sabah akşam 14-15 gün aç karna içcen ha bide adete 14 ilaa 10 gün kalamı ne başlıyosun b una canım :34:

1 bardak içme suyunu 1 orta boy soğanı 4e bölüp bi 8-10 dk kaynatıyosun ılıkken içiyosun okadar canım sabah akşam 14-15 gün aç karna içcen ha bide adete 14 ilaa 10 gün kalamı ne başlıyosun b una canım :34:

çok uzundu bida yazamam ama mesajı buluyum. ama kesin seninki daha güzeldir:63::63::63::63:

soğan kürü söktürücü olduğu için bebeğide söktürür dikkat et
bende ondan korkmuştum sordum kullananlara olmuyo didiler yapıp hamile kalan çok olmuş çünkü :26:
Bengisu bi şey soracam ben şimdi 22 güne bir adet olan bir bayanım
Soğan kürü topiğinde yazmışlar işte biri diyo adetten 7 gün sonra biri diyo adetin bitiminde
Bana uygunu aetin bitiminde çünkü adet döngüm kısa benim
Bi sorumu cevapla gıı hadi gözün sevemm:29:

hmm ozaman adet bitiminde 7.gün veya 10.gününde falan başlayabilirsin canım :34:

Eyvallah cnaım:16::16::16:

bende ondan korkmuştum sordum kullananlara olmuyo didiler yapıp hamile kalan çok olmuş çünkü :26:

hmm ozaman adet bitiminde 7.gün veya 10.gününde falan başlayabilirsin canım :34:

ya zaten adetken veya hemen sonra başlarsan sorun olmaz ama yumurtladıktan sonra yapmak sakıncalı oolur bence

Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti

çok uzundu bida yazamam ama mesajı buluyum. ama kesin seninki daha güzeldir:63::63::63::63:

ok canım ama ne surat yapıyon leeyn eminim senin tarifinde güzeldir bidaa yazda o msjı bakalım farkları ne ama bu arada seninkinin yumurtası az kız 6 tane olcak o bol yumurtalı daha güzel oluyoo :34:

hamurun yapılışı:
margarin, un, su, tuz, şeker kaynatılır.
un yavaş yavaş ilave edilir. topaklanmaması için 15 dk boyunca hızlıca karıştırırlır. ocaktan alınıp soğutulur.
yumurtalar ilave edilir. macun kıvamına gelecek derecede elle yoğurulur. ele yapışacak şekilde olacak

buz dolabında 30dk bekletilir toplar yapılıp yağlı tepsiye dizilir. kabarana kadar pişirilir

kreması:

1/2 yemek kaş. un
1/2yemek kaş. nişasta
1/2 yemek kaş. pirinç unu
3.5 yemek kaş. şeker
250gr süt
1/2 paket vanilya

un şeker nişasta pirinç unu tencereye konur yavaşça süt ilave edilir kısık ateşte 10dk pişirilir daha sonra vanilya konur.

krema soğuduktan sonra pişmiş hamurun içine şırınga yardımıyla doldurulur

yazıyom ya kız son olarak çikolata sosu:
100gr bitter çikolata
1/2 paket küçük krema

teflon (neden teflon bilmiyorum ama) tencereye krema boşaltılır
kaynamaya yakın çikolata ilave edilir koyulaşınca ocaktan alınır
profiteroller servis tabağına konduktan sonra çikolata sosu ılık olarak üzerine dökülür
bengicim devamı:40:

arkadaslar ben de bu soğan suyunu burdan duyup 4-5 ay önce uygulamıstım ama bana hiç iyi gelmedi.Adetlerim herzaman düenli geliyoken soğan suyu kurunu yaptıktan sonra 3-4 ay hep gecikmeli oldu.Sebebi belki baska bışeydir ama benim düzenimi bozdu bence herkese iyi gelmio.:44:

Bacım af buyur ama anlamadım
Kalın kafalıyım şimdi ben yarın başlayayım o zaman demi
adetim bugün bitti

kaç gün sürdüki canım yani kaçıncı günün bugün senin? bu arada sende kist falan yokki niye soğan kürü yapıyon incir yapsaydın ya :34: yumurtalara rahime falan iyi geliyomuş o :26:

kaç gün sürdüki canım yani kaçıncı günün bugün senin? bu arada sende kist falan yokki niye soğan kürü yapıyon incir yapsaydın ya :34: yumurtalara rahime falan iyi geliyomuş o :26:

Canım bende iltahap var o yüzden kullanacağım söksün diye
Bugün 7. günümdü bitti işte yarın başlayımmı sence
benim adet döngüm az ya 6 gün sonra felan yumrtlarım belkimde

arkadaslar ben de bu soğan suyunu burdan duyup 4-5 ay önce uygulamıstım ama bana hiç iyi gelmedi.Adetlerim herzaman düenli geliyoken soğan suyu kurunu yaptıktan sonra 3-4 ay hep gecikmeli oldu.Sebebi belki baska bışeydir ama benim düzenimi bozdu bence herkese iyi gelmio.:44:

Ahaaa ne yapacam o zaman şimdiii uff yapmasammııı
Yok anam ben yapacam karar aldım

Back
X