ne iş yapıyosun söylemek istersen tabi
bilgisayarda tasarım yapıyorum tatlım genelde reklam üzerine:103: :102: :126:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne iş yapıyosun söylemek istersen tabi
inşş yaa teste yapmıyp benım bıle yapasım geldıı![]()
bilgisayarda tasarım yapıyorum tatlım genelde reklam üzerine:103: :102: :126:
pşk krmı aldım kızlar yuze cok iyi gelıyomuss bakalımdeneyecegım
ne için ama sivilceleremi yoksa kuru ciltleremi
bende yapmam 3..4 gün geçmeyince çünkü yılda bir iki kez öyle gecikmekerim oluyor başakta onun yapmıyor heralde
iyiymiş bide severek yapıyorsan dahada güzel
abla sıvılcem yok reglımın donemmı de ne cıkar ıste sıhay nokta nemlendrmek ıcın falan yüzüme bişi kullanamıyom bı bunu deneyecem gecen heberlerde bilie cıktı![]()
çok severek yapıyordum canım ama biraz yoruldum işin aslı. şöööyle bi 3-5 ay ara versem tatil yapsam çok güzel olur gene severek devam ederim sonra eminim
öğretmenleri çok kıskanıyorum yaaaaaaaa![]()
pşk krmı aldım kızlar yuze cok iyi gelıyomuss bakalımdeneyecegım
tatlım allah çok şükür kendi işimizi kurduk yılların sonunda ama şuan daha yeni olduğundan elemanımız falan yok.. tabi gece gündüz çalışmak gerekiyor yani ara verme gibi bi lüksüm yok şuan içindene bakalım faydası olacakmı
ara verme şansın varsa ver yada daha az çalışma imkanın varsa
yüze pişik kremimiiidaha neler duycaz bakalım bu kk da
![]()
tatlım allah çok şükür kendi işimizi kurduk yılların sonunda ama şuan daha yeni olduğundan elemanımız falan yok.. tabi gece gündüz çalışmak gerekiyor yani ara verme gibi bi lüksüm yok şuan için
merhaba kızlarrr nasılsınızz
benim kırmızılar gelmediiiii :18:ama fena karnım belim ağrıyooo:18::18::18::18::18: ufff inşallahhh bu sefer gelmezlerrr
altım hep ıslak gibi ama sanki geldi sanıyorum ama yok :26::26:
yarın sabah istanbula gidiyorummm....bekle beni istanbulllllll seni çok sewiyorummmmmmmmmmm
dualarınızı esirgemeyin lütfennn![]()
kız kk den duymadım ılk gecen haberlerde cıktı güzellık uzmanı söyledı sonra kk falan baktım kullanıp menun kalanlar var
keşke bendem calısam![]()
ozaman kötü günlerini hatırlayıp şuanki haline ve yoğun olsada işne şükret bugünlere gelmek için çok uğraşmışın çünkü
benim kırmızılar gelmediiiii :18:ama fena karnım belim ağrıyooo:18::18::18::18::18: ufff inşallahhh bu sefer gelmezlerrr
yarın sabah istanbula gidiyorummm....bekle beni istanbulllllll seni çok sewiyorummmmmmmmmmm
mood merhaba canım şimdi farkettim seni nasıl geçti sergi