been ben ben biliyooom
istersen kolay kumpir tarifide verebilirimbende canım istedide bu akşam yaptım kolayınııı
Zaten pattisi fırında nasıl pişirceğini anlatmışlar sonrasındada naapcağını bunun bide tavada pişeni var yıkayıp bi güzel teflon tavaya atıyosun kapağını kapatıyosun kısık ateşte bi güzeel iyicene pişiriyon fırından daha çabuk pişiyo hemde güzel oluyo vallaa
Kolay kumpirede gelince patatesleri ister soymadan bütün haşla dahada çabuk olsun istersen soyup büyük büyük doğrayıp öyle haşla sonra onlar çatalla yada blendırla ez tereyağını kaşarını tuzunuda koyup ocakta accık pişirerek karıştır kıvamına gelsin tabağın yada kasenin alt kısmına pattis püresini koy üstünede hazırladığın rus salatasını koyarsın iştekolay ve pratik oluyo oo
bu arada rus salatasınıda işte havuç bezelye pattis bunları haşla bol kornişon turşusu doğra isteğe göre haşlanmış mısır sosis vs. herbişeyi koyabilirsin turşusunu bol koy ama canım
![]()
annem tşk ettımde bu kolay olanı bende biliyorum benım ıstegım dısarda yapılan gıbı poatatesı oldugu gıbı fırın ızgarasının uzerıne koyup pısereem demi icini biliyorum