- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım 6 ay oldu valla bak özel hastanede çıkarttırdı doktorum kağıdı böyle bir kaç tane kadın doğumcuya imzalattık bide başhekim imzaladı
eczaneden bedavaya aldım
daha sonra pregnili yazdı tıp fakültesinde rapor çıkarttırdım onun için
üstelik eczacı tanıdıktı o uyardı
abla rapor çıkarttır çok pahalı dedi
bedavaya hallettik aklınızda bulunsun.
hıı iğneye 75i bayılıp eczaneden kendimiz aldıktan sonra vururlar tabi acilde önemli olan iğneyide bedavaya getirtmekevet hemde cok istiyo gecen aylarda bu kadar belli etmiyodu şimdi bi heycan oldu kociştevuruyolar tabi canım hicte para almıyolar hemen odaya girip ben catlatma ignesi vurdurcam diyosun tamam diyolar işlem bile yapılmıyo...biz catlatma ignesini eczaneden aldık doktorum receteye yazdı ama o igne receteyle alınmıyomuş...benım doktorum takibe aldı beni iki günde bir gittik en sonda da yani 15.gündü doktorum akşam 6,7 gibi igneni vurdur dedi..igneyi vurduktan 1 gün sonramı ne catlıyo yumurta heralde int oyle okudum...
![]()
aldık ya len toplu cevap yazıyodum anca olduyduu :26:Kız bengisu selamımı alsana leeee![]()
bende özele gittim doktorum aynı zamanda eğitim ve araştırma hastanesinde çalışıyordu menogon için ve glukofen için rapor çıkartırmıştı ama ovitrella için çıkartırmadı bana sigorta karşılamıyor dedi ve bana hem ovitrella yı hemde pregniliyi yazıyordu pregniliyi bulmak zor bulabilirsen onu alırsın bulamazsanda ovitrellayı alırsın diyordu...
kafam karıştı şimdi öyle bişey olsa doktorum mutlaka rapor çıkarırdı çünkü durumumuzun çokda iyi olmadığını biliyordu ve çok yardımcı oluyordu o konularda...sen ne zaman çıkartmıştın raporu:26:
Aynen yarın devam ederim
Ben korkuyorum zaten camları silmeye bi kere düşecektim ayağım takıldı
Ondan sonra fobi oldu bende
Kocana sildirr![]()
Uyy anammm her yer,m ağrıyooo tutulmuş her yerimmmmmm![]()
Hoşbulduk canım sağol sorma dün bahar temizliğine başlamıştım
Sabah kalktım her yerim tutulmuş tühh temizliğim yarım kaldıı![]()
e iyiymiş ozaman o yaa ne iyiymiş doktorunda öylee valla herkese lazım öyle doktoorkız yok bengi
benim yumurtlama problemim hatta çatlama problemim bilem yoktu
doktor yardımcı oldu sağolsun
ilk kullanışımdı klomeni
öyle aylarca gidipte raporu almadım
bu arada rapor bir seferlik
bidaha gerek oldumu tekrar çıkarttırılıyor
canım 6 ay oldu valla bak özel hastanede çıkarttırdı doktorum kağıdı böyle bir kaç tane kadın doğumcuya imzalattık bide başhekim imzaladı
eczaneden bedavaya aldım
daha sonra pregnili yazdı tıp fakültesinde rapor çıkarttırdım onun için
üstelik eczacı tanıdıktı o uyardı
abla rapor çıkarttır çok pahalı dedi
bedavaya hallettik aklınızda bulunsun.
hıı iğneye 75i bayılıp eczaneden kendimiz aldıktan sonra vururlar tabi acilde önemli olan iğneyide bedavaya getirtmekşu rapor işi aklıma yattı ama verirlermi acabaa öylede verseler nazo ablaya verirlerdi kaç yıllık evli tedavinin başında olan birine sanmıyomki versinler? :26:
![]()
aldık ya len toplu cevap yazıyodum anca olduyduu :26:
menogonla ovitrella bide pregnili ne için yav ne ilacıki onlaar?
hıı iğneye 75i bayılıp eczaneden kendimiz aldıktan sonra vururlar tabi acilde önemli olan iğneyide bedavaya getirtmekşu rapor işi aklıma yattı ama verirlermi acabaa öylede verseler nazo ablaya verirlerdi kaç yıllık evli tedavinin başında olan birine sanmıyomki versinler? :26:
![]()
aldık ya len toplu cevap yazıyodum anca olduyduu :26:
menogonla ovitrella bide pregnili ne için yav ne ilacıki onlaar?
aman dikkat et ben yetişebildiğim yere kadar siliyorum kendimi kasmıyorum öyle kıyı köşe kendi canımdan kıymetli değilya
benim eşim cam silecek bende görecem zaten beğenmemki onun yaptığı işi kirli lasın daha iyi
ben cam silecem dedimmi eşime bırak boşver sanki ne var kirlimi diyor![]()
ah kuzu senle şakalaşırken
ben hastaydım çocuğa bakayım dedim bi kalktım koltuk allanmış
ya bide beyaz of koltuğu sildim
e üstümü çıkardım çamaşırlarıda yıkadım akıttım pisliğini amanın bende yoruldum
desene kırmızı kartı yidinah kuzu senle şakalaşırken
ben hastaydım çocuğa bakayım dedim bi kalktım koltuk allanmış
ya bide beyaz of koltuğu sildim
e üstümü çıkardım çamaşırlarıda yıkadım akıttım pisliğini amanın bende yoruldum
Ya bu iğne muhabbeti ne ben anlamadım
Bengisu bacım anlat hele
Beleşe getirmeye mi çalışıyorsun yoksa![]()
desene kırmızı kartı yidin
he vallaa beleşe getirmenin yollarını öğreniyom olaki çatlatma iğnesi lazım falan olursa naaparım onu öğreniyom sevindim bebeğim barışmanıza yaa Allah bozmasın aranızıı? nasıl aldı peki gönlünü kocişin? kuzum yaa bizim apartmanın altında yeni bi tane kuaför kanka arkadaşım varda çok iyi anlaşıyoz hemen 2 apartman öteme taşınıyo çıkmayız artıkın birbirimizdenona yardıma gitcem canım yaa çok geç bile kaldıım :26: ben kaçayım artıkın akşam burda olurum nasılsa canım yaa siz merak etmeyin
nöbetçi nasılsa benimki bugün
![]()
ya hanımlar
allah hepinize kuzucuklarınızı tez zamanda kucağınıza almayı nasip etsin
benimde oğluşum 4 yaşına girecek
mayısta
ama bizde 14 ay sonra oğluşuma kavuştuk
hemen olmadı
hani diyolarya ilk geceden hamile kaldım diye malesef biz 14 ay bilmem artık kaç geceden sonra hamile kaldım
siz hesaplayı verin
2.yi eşim çok istiyo
ama korkmuyo değilimde acaba
kaç ay uğraştıktan sonra olur
ya bendede başlıcak yine bu ay olmadı
bidaki ay olurmu demeler
oğluşumda resmen eşim pskolojimi bozuyodu
of allah kolaylık versin zor
Hahahhaaaahaha aynenn
Demekki erkeklerin hepsi aynı mantıkla düşünüyor
Ayy kirli olmaz mııı öff sanki çamuru almışım sürmüşüm yaa çıldırıyorumm
Bide bziim camlarda büyük
Hele salondaki fransız penceresi deli ediyo benii
Kız ne hastasıı hamile misin yoksaa:26:
Senin bu oğlişte çok yaramaz yaa
Ohh kolay gelsinn
Ohh kendine buldun arkadaşııı ohhh artık burayada gelmezsinn
Hadi gece görüşürüzz kolay gelsin sana çok geç kalma evee![]()