Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok anam nerde bende o karılık

eşim geldi işten izin aldık gezmeye gittik geç gelince işlerde kaldı yarına :9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

oh sefan olsun boşver yarında balkonu yıkarsın, keşke eşim evde olsada gezmeye gitsek gerçi ben onla balkonda oturmayada razıyım yeterki evde olsun

seray hoşgeldin geçmişemi daldın zor çıkarsın geçmişten bugüne gel
:24::24::24::24::24:

geldim nazocummmm bugüne geldim anın tadını çıkarayımmm ...çıkarabilirsem tabi....hiç keyfim yokk...içim sıkılıooo...her yer dar gelio bana hiç biyer istemiommm...bağırmak istiom ağlamak istiomm :43::43::43:

yok canım aklıma bile gelmedi beni kırmak isteyeceğin ben senin kalbinin güzelliğini biliyorum no problem

:70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::70::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29::29:

eşim kızdı eşim yazmayı unutmuşum şimdi düzeltim yazımı :9:

hıııııım anladım canım :34::34::34::34::34::34::34:

oh sefan olsun boşver yarında balkonu yıkarsın, keşke eşim evde olsada gezmeye gitsek gerçi ben onla balkonda oturmayada razıyım yeterki evde olsun

canım menim kıyamam sana eşin inşallah sürpriz yapıp bu akşam erken gelir sizde hasret giderirsiniz

merhaba saracımmm iyi sayılır.. geçmişi okuyim dedim ama pes ettimmm :53:maaşallahları var...:D sen nasılsınn?

nazocummm merhaba sen nasılsın?

iyiyim canım hatta keyifliyim bugün hatta her tarafım ayrı oynuyo bak :118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118: :40::40::40::40::40::40::40::40::40::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:

Son düzenleme:
merhaba saracımmm iyi sayılır.. geçmişi okuyim dedim ama pes ettimmm :53:maaşallahları var...:D sen nasılsınn?

nazocummm merhaba sen nasılsın?

boşver sen geçmişi okuyana kadar sohbete fırsat olmıyacak hoşgeldin tekrar:38:

geldim nazocummmm bugüne geldim anın tadını çıkarayımmm ...çıkarabilirsem tabi....hiç keyfim yokk...içim sıkılıooo...her yer dar gelio bana hiç biyer istemiommm...bağırmak istiom ağlamak istiomm :43::43::43:

neden keyfin yok canım :26:

boşver sen geçmişi okuyana kadar sohbete fırsat olmıyacak hoşgeldin tekrar:38:

neden keyfin yok canım :26:

noldu seraycım neden keyfin yok anlat bakim

birsürü şey kızlarr ...en büyüğüde bebek fikrini aklımdan çıkarmam lazımm...kendi kendimi hasta edicem yoksa...hatta bi psikolog ii gelcek bence bana...kayınbabamın hastane işlerini halledeyim kendim gitmeyi düşünüomm...

Son düzenleme:
gidiom ben kızlarrrr namazımı kılim gelcemm...öpüldünüzz...fazla çene yapmayın emi okumak zor oluyooo :9::9:

birsürü şey kızlarr ...en büyüğüde bebek fikrini aklımdan çıkarmam lazımm...kendi kendimi hasta edicem yoksa...hatta bi psikolog ii gelcek bence bana...kayınbabamın hastane işlerini halledeyim kendim gitmeyi düşünüomm...

iyi fikir ben negatif tüp bebk tedavisinden sonra psikolog yardımı almaya başladım canım almayada devam edecem biraz daha inan bana çok iyi geliyo fiziki bi rahatsızlığımız olduğunda nasıl doktora gidiyosak buda ruhsal bi sorun ve bebek konusu en fazla ruhumuzu psikolojimizi etkiliyo insan herşeyin üstesinden tek başına kalkamıyo ve bi uzman yardımı gerekiyo bu noktada bi psikolog en büyük yardımcı oluyo tavsiye ederim git

Son düzenleme:
Back
X