Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kız ne yasağı burası çok sıcak olduğu için halılar koku yapıyor datlum onun yerine kilim vs.daha ince şeyler seriyoruz...anlatabildimmi:31:

sen adana da mısin
ben de iki sene mersin de kaldım,herkes kaldırıyodu ama ben inatla kaldırmadım halılarımı,hiç te kokmadılar:27:

kız ne yasağı burası çok sıcak olduğu için halılar koku yapıyor datlum onun yerine kilim vs.daha ince şeyler seriyoruz...anlatabildimmi:31:

ayy ben varya sıcağı çok severim. Duydumki adanada ocak ayında bile kaban giyilmiyormuş. Ohh ne güzel yaaaaa hep sıcak iklimmm.

ayy ben varya sıcağı çok severim. Duydumki adanada ocak ayında bile kaban giyilmiyormuş. Ohh ne güzel yaaaaa hep sıcak iklimmm.

buranın sıcağını yaşasan asla böyle demezdin..kışı gerçekten güzel o yüzden ben kışı daha çok sewiyorum..

sen adana da mısin
ben de iki sene mersin de kaldım,herkes kaldırıyodu ama ben inatla kaldırmadım halılarımı,hiç te kokmadılar:27:

ewet canım adanadayım...bende evi halısız hiç sewmiyorum ama kokuyo walla birde sanki dahaçok sıcak oluyo ew mersin bir nebze adanaya göre serin çünkü deniz yakın....

o kadar da değil başakcım yaaa,orda da soğuk olunca baya soğuk yani,ben çok üşüyodum
hatta evlerde kalorifer sistem yok çoğu yerde,baca da yok,neymiş,sıcak oluyomuş ama elektrik sobasıyla ısınılmıyo,klima da yeterli gelmiyodu bana

kıslar dün köye gittim,ıhlamurlar olmuşş mis gibi kokuyolardı ve ben topladım salonuma serdim kurutmak için ,
evim misss gibi ıhlamur kokuyorr..:21::21::21::21:

lipiodol diye bi ilaç tatlım ya
röntgen görüntüleme ilacı,rahim filmi için lazım..
öbür ilaçlar iyot bazlı ve benim iyota alerjim var....
ben bi eczaneyi arayıp sorayım canım,varsa sana kargolarız olma mı
ewet canım adanadayım...bende evi halısız hiç sewmiyorum ama kokuyo walla birde sanki dahaçok sıcak oluyo ew mersin bir nebze adanaya göre serin çünkü deniz yakın....

hımmm,olabülüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar ben dr a gidiyorum birazdan,çağırdı dr um,görüşürük

kıslar dün köye gittim,ıhlamurlar olmuşş mis gibi kokuyolardı ve ben topladım salonuma serdim kurutmak için ,
evim misss gibi ıhlamur kokuyorr..:21::21::21::21:

ohhh ne güzel herşeyi doğal olarak bulmak artık lüks oldu zaten kıymetini bil... bizede ayır biraz..sen nerdesin canım...

ben bi eczaneyi arayıp sorayım canım,varsa sana kargolarız olma mı

hımmm,olabülüüüüüüüüüüüüüüü
kızlar ben dr a gidiyorum birazdan,çağırdı dr um,görüşürük

ahh canıım benim sağol ama eczanelerde yokki
sağlık bakanlığı ve türk eczacılar birliği bile bulamadı
eczacılar birliği türkiyedeki tüm eczacıların stoklarını görebiliyormuşş
onlar yurtdışından getirtebiliriz dedi,ama bulunması bile en az 3 hafta sürermiş...

erenaycım aradım eczaneyi,uzun zamandır üretilmiyodu ama ben genede bi depoyu arayım dedi,bi on dk sonra ara beni dedi
on dk ya burda ol taam mı,ben de az iş yapim o ara

ohhh ne güzel herşeyi doğal olarak bulmak artık lüks oldu zaten kıymetini bil... bizede ayır biraz..sen nerdesin canım...

kocaeli deyim ben
biz hala doğal şeyler bulabilen şanslılardanız...
kıymetini biliyorum tabii
reçelimi kendim yapıyomm hemde çileği vişneyi kendim topluyoomm
kendi biberimizi kendi domatesimizi salatalığımızı kendimiz ekip yiyoruzz
meyve desen hepsini dalından toplayabiliyoruzz
allaha şükür...

ahh canıım benim sağol ama eczanelerde yokki
sağlık bakanlığı ve türk eczacılar birliği bile bulamadı
eczacılar birliği türkiyedeki tüm eczacıların stoklarını görebiliyormuşş
onlar yurtdışından getirtebiliriz dedi,ama bulunması bile en az 3 hafta sürermiş...

hımmmmm,orasını bilmiyodum
ama üç haftaya gelebiliyosa madem,bi sonraki adetin bitince çektirirsin canım,neticede çaresiz bi hastalık değil hamdolsun
genede ben bi ararım

erenaycım aradım eczaneyi,uzun zamandır üretilmiyodu ama ben genede bi depoyu arayım dedi,bi on dk sonra ara beni dedi
on dk ya burda ol taam mı,ben de az iş yapim o ara

karı hala iş yapıyo yaa.

Ayy bende karnı burnunda gezmek istiyommmm nası bi duygu acaba. Ama beni asıl düşündüren genital bölge ağdası:53:bazılarınınkini kocası alıyoumşşş

Back
X