Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Canım ben çektirdim. Sonrasında öyle ağrı falan olmuyo. ama çekilirken ilaç acı veriyo böyle sanki her an altına kaçırcakmışsın hissi oluyo öyle dayanılmaz acı değil. Benim filmimde tüpler tıkalı çıkmıştı göründüğüm doktorlardan birine göre de kendimi çok kastığım için oyle çıkmış yani sen yinede anestezi iste çünkü insan kendini çok kasıyo. Ayrıca kız kardeşimede fil sonucu tüplerin kapalı tüp bebek dediler altı ay sonra hiç bişey yapmadan hamile kaldı şimdi 3 aylık bir oğlu var.

Günaydın hatunlar:)

başağım işten çıkıyodom canım eve gidiyodum,seni göreydimm kalırdımm ama görmedim bekletirdim servisi 5 dakka yani:13:
:
vayyyyyy göynümü aldın valla dimi serviscik biras bekleyiverirdi nolcek
ziyaretçi deliğinden bakıyodum ki dayanamadım vallamı kızzzzzz

çatlak yaa çok eğlenceli karısın normal olmadığımızı çok belli ediyosun

yazıyı mı

Son düzenleme:

hoş geldinnnn hayatımm aramıza mı katılcan çoks evindimmmmmm

ayyyyyy çok tşk ederimmmm:78::78::78::78::78::78::78:şımarırım şımarırım şimdik.

benm şımarmam dahiç çekilmez maymuş gibi olurum

bende seni tanıyorum avtarın çok dikkat çekici hoşşş

sen kimsin gelsene azcık beri

dolunay sen beni görünce mi çıkıyon yaaaaaaa

valla olmaz böölee çok pis alınırım.

yok arkadaşım ben böyle bi hakszılığı kaldıramıyorummmm çıkarın beni listeden heyyyyyyyyyyyyy

bidah gelmicemtopiğinizide sevmedim

hoş geldinnnn hayatımm aramıza mı katılcan çoks evindimmmmmm

evet canım geçmiş sayfalarınızın çoğunu okudum baktım aranızda bi de benim gibi ağar vaka ve tüp bebek uygulamaları konusunda uzman olsun dedim. Bu aralar da işede az gidiyorum zaten. Kim bilir belkide herşeye rağmen neşeyle yumurtlarım ben de.

valla kuzum güle eğlene yumurtluyo karılar burda inşallah sana da uğurlu geliriz.
uzman birisi olmasını çok isterim bilgilerini tecrübelerini paylaşırsın
takıldığın başka bi topik varmı yoksam bizi aldatcan mı arada birrrr
bizi ihmal etmek yokkkk

İhtiyacı olan her arkadaşıma memnuniyetle elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum. birde Dr. Murat Erdemir hastaları var arada bir girdiğim. Bu arada orda mini tüp bebek deniyorum. onedenle arasıra oraya da bakıyorum. ama başka yok.

hayırlı cumalar kızlaarrr
aminn cnm 1 sayfadaki duyuruya baktınmııı

mini tüp bebek ne kuzum

sizce TBK nın açılımı aşağıdakilerden hangisidir;

1: Topik Başı Karısı,

2: Tilotlu Başak Karısı,

3: Totosu Büyük Karı,

4: Tombul Başak Karısı,

5: Tembel Başak Karısı,

bu liste böyle uzayıp gider lütfen beni aydınlatın:44: bu konuda çok müzdaribim

Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah.

Cuma gibi günümüz var. Islam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

Bugün Cuma günüdür. Dinim Islam dinidir. Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne.

Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini görmek. Aç cemalini göster diyarini.Turkkeyif.com hayırlı cumalar diler.

Yine takvim yaprakları Cuma'yı gösteriyor,Rabbim bu mübarek gün hürmetine günahlarımızı af buyursun.Bizlere esenlik versin.Ahir zaman fitnelerinden ,kazalardan ,belalardan ,sıkıntılardan ,şerli kimselerin ve şeytanın tuzaklarından bizi ve sevdiklerimizi korusun.Hakkımızda hayırlı olan hacetlerimizi kabul buyursun.Selam ve DUA ile hayırlı cumalar.

Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana. Her zaman sana muhtacim, cemalini göster bana.

Cennetine davet et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana emanet, son nefesimizde selametler ihsan eyle.HAYIRLI CUMALAR

amiinnn....ellerine yüreğine sağlık canım:))

çok şımarmış buldum seniiiii

o TKB varyaaaaaa senin var yaaaaaaa saçını başını yolarrrrrrr tepe taklak eder seniiiiii
(laf aramızda tlilotlu başak karısını tuttum ben)
AÇILIMI TOPİK KURULU BAŞKANIIIIII
baktım baktım şahane olmuş:))

Son düzenleme:

Yeter ablcım dualarımdasınnnnnnnn

aminn cnm 1 sayfadaki duyuruya baktınmııı

mini tüp bebek ne kuzum

Yumurta sayısı ve kalitesi düşük hastalarda ilaç kullanmadan yumurta takibi yapılarak yumurta yeterli büyüklüğe ulaşınca çatlatma iğnesi yapılıp folüküllere girilip yumurtalrın toplanması özetle ilaçsız tüp bebek..

aaa bu benim aklıma neden gelmedi aceba saçımı başımı yolarmış hadi yolda görek..zaten kocacım ewde hasta yatıyor ateşi var bademcikleri azdı yine canım sıkkın bende sana sarayım dedim..kaç gündür sataşmıyordum farkındaysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…