Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

bi oğluna iki isim olarak koysanız hem çınarı dakoymuş olursun. bi erkek bi kız olursa çınar içinde kalmasın

eşim iki isim kabul etmiyo canım babasının ismi tek olmalıymış bi kızım bi oğlum olursa kısmet değilmiş der sineye çekerim ne yapayım canım

siz benden gizli bilgilerinizi verdiniz dimi birbirinize ????
küstümm
bi daha da konuşmam...

bak buda biliyorrr

evet dedim bilee.....
ben gidiyommm,,,,,
by by

almıyomm istemiyoomm
ben küsüm siznen

küstüm bilemmmm

yokk eşimle ortak kullanıyom ben
tanıdıklar aynı pek ihtiyacım yok zaten face ye de...

sende bilgilerini vermişinnn
hıh senlede küsümm..
ben dolunay ve başaktan başka kimsenin adını bilem bilmiyomm
ben dışlandımmm....

benim adımı ziyaretçiler bilem bilir tosbaaa
ben gidiyorummm
yemekimde yok zaten...
iyi akşam üstüler sizedee...

ayyyyyy kanka ne çok alınganlık yapmışsınnnnn
.
sen anca kocamın face i kocamın msn i deyip duruyon. napsın herkesin özeli var ordan görüşüyo senin yokki
eroş diyecek şimdi bitek bendenmi saklıyonuz bilgilerinizi diye
eroş belinaysuylada faceden arkadaşız:18:
:18:
sende hemen bi msn adresi al görüşelim ordan

:18:eros kusmezkı

nereye gıdıyon kuzu facen yokmu

ozman bıze nıye kzıyon bacımm

niye küsüyon şimdi tamam atarız özelden bilgilerimizi sen yeterki küsme
sara,
belinay,
mood,
başak,
yeşil inde msnden arkadaş olduğumuz söyliyimde sonra senden saklıyoruz olmasın

ozman bıze nıye kzıyon bacımm :18::18::18::18:

bizm sucumuz ne kuzum ozman face ac butun bılgılrım varrr nazo resmı var kocısıyle

bi basak sakladı goremedım onu

sevinc senin adın sevinc0808 değilmiydi ne zaman değiştirdin yine adını:44:

bak gizli saklı olmasın diye herşeyimi söylüyom yinede yaranamıyom

eros ne ıstıyon bacı atyım senden saklımızmı var

bende kımsenın ısmını bılmıyom bıtek nazo bendemı dıskandım basak gercı ısmımı basak onu bıle bılmıym tek bıldıgım basak annası ıle aynı yerde oturuyıoruz

bende sana küsüm ozaman bende senin adını bilmiyom

msn ni verdinde biz almadıkmı
msn den görüşüyoruz oradada ismim soyismimle birlikte yazıyor
son zamanlarda pek görüşemesekse bir ara başakla msn den görüşüyoduk

eşim iki isim kabul etmiyo canım babasının ismi tek olmalıymış bi kızım bi oğlum olursa kısmet değilmiş der sineye çekerim ne yapayım canım

olsun tabiiki cnm sanki nolcak. hem sen niye 2 çocuğa şartlamışsın kendini 3 olur belki

olsun tabiiki cnm sanki nolcak. hem sen niye 2 çocuğa şartlamışsın kendini 3 olur belki

inşallah başakcım akşam akşam Allahmı söyletiyo seni keşke iki oğlum bi kızım olsa hata ikide kızım olsun ne güzel olur ben çok çocuk seviyorum Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla

merhaba arkadaşlar. topiğin başlığını okuyunca bir bakayım dedim. ben 31 yaşındayım 5 senelik evliyim ve 3 yıldır bebeiş bekliyoruz ama o gelmiyor hakkımızda hayırlısı olsun. hayırlısı bebeişlerimizi kucağımıza almak olsun inşallah.

inşallah başakcım akşam akşam Allahmı söyletiyo seni keşke iki oğlum bi kızım olsa hata ikide kızım olsun ne güzel olur ben çok çocuk seviyorum Rabbim nasip eder inşallah hayırlısıyla
söyleyene değil söyletene bak demişlerne güzelllll inşallah kalabalık bi aile olursunuzzz

inşallah cnm sende tez zmnada kucağına alırsın yavrunu Allah gönlüne göre versn

Son düzenleme:

sevinçcimmmmm sana yazdığım en son msj bu. Bundan sonra bana cvp vermedin.

Buna mı kzıdın:26::26::26::26:

iyim cnm sen nslsn...valla iyi gidiyo demek çook istiyorum ama bugün biraz kötü haberler aldım pıhtılaşma oranım çok yükselmiş dr moralimi bozdu sen yarınmı gidiyosun dr a

canım ya ignesı ılacı yokm u bi dok kalma moraını bozma kuzum ya inş bebgını saglıkla kucagına alacaksın tatım evet yarın gidecem cok heycanlıyım ne diyecek bakalım:18:

canım ya ignesı ılacı yokm u bi dok kalma moraını bozma kuzum ya inş bebgını saglıkla kucagına alacaksın tatım evet yarın gidecem cok heycanlıyım ne diyecek bakalım:18:

iğne kullanıyorum zaten cnm ona rağmen böyle olması çok üzdü beni hayırlısı olsun ama kötü bişey olmasın inşallah... sendende güzel haberler alırız inşallah.

sevinçcimmmmm sana yazdığım en son msj bu. Bundan sonra bana cvp vermedin.

Buna mı kzıdın:26::26::26::26:

:85::85::85::85::85::85::85::85: yooo bişeye kızmadım :105::105::105::105::105:

iyim cnm sen nslsn...valla iyi gidiyo demek çook istiyorum ama bugün biraz kötü haberler aldım pıhtılaşma oranım çok yükselmiş dr moralimi bozdu sen yarınmı gidiyosun dr a

canım Allah korusun içini ferah tut kirazı bol yeeee suyunuda bol iç çok hareketsizde kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…