ben gidiyorummm
yemekimde yok zaten...
iyi akşam üstüler sizedee...
mlxy kısırı yaptınmı nasıl oldu merak ettim
hadi kızlar sizlere iyi günler ben çıkıyorum görüşürüz
eroş 10 dk dolmamış burdan yazayım daha önce aklıma gelmemişti hiç adını sormak kimseninkinide sormak akılıma gelmedi senle alakalı değil yani
ama adını tahmin ediyodum saranın topiğine birşey yazmıştım sende adımı nerden biliyon yazmıştın tesadüf başkasından bahsetmiştim sende senin adını söylüyom sanmışın
ama bukadar samimi olduktan sonra insan öğrenmek istiyor
mlxy kısırı yaptınmı nasıl oldu merak ettim
hadi kızlar sizlere iyi günler ben çıkıyorum görüşürüz
amaaaan sizde nane yle limon gibisinizzzzz
biriniz ekşi yanaşılmıyoo
biriniz serin(nane ferahlık verdiğinden)yanaşılmıyoo
ayrıda kalamıyonuzz, aynı cezvede kaynıyonuzz bari uyum sağlayınnn
hayırlı olsun canım allahın izniye doğum haberlerinide alalım
Basak hanim bebeginizin cinsiyeti belli olmus hadi gozunaydin erkek cocuklar biraz yaramaz oluyooo hazirla kendini
bu arada ben ogluma hayatimin askinin ismini koydum yani kocamin...
asik olarak evlenirsem ve oglum olursa kocamin adini koyarim derdim hep
oglumla kocamin ismi ayniiii
selam arkadaşlar biz yenı evleyiz.. Eşimde erken boşalma var hamile kalabilirmiyim ne zaman denemeye başlıyalım lütfen yardımcı olun
bende çıkıcam eşim pazara gitti gelir şimdi bende hazırlanayım ablama yemeğe gidicez biraz uzakta kendisi
özelden yazdım kız ben sana
cvapladım mesajınıııı....
şimdi sıra başakta
başak kimlik bilgilerini tc no hariç yazarmısın annem
başak cım oğlun olacakmış gözün aydın Allah tamamına erdirsin canım hayırlı sağlıklı evlat etsin
başakcım bebeğin cinsiyetini öğrenmişsin gözünaydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin birkaç erkek ismide ben söleyim kerem mert ali eymen utku eray en çok eymen adı hoşuma gidiyor oğlum olursa koymayı düşünüyorum cennetteki 8. kapının adı eymen kapısı anlamıda güzel fikir olarak aklında kalsın
sağol ablacım inşallah Rabbim size de göstersin bu haberleri almayı
amin canım sağol isim arıyosan ben çınar ismini çok seviyorum iki tane oğlum olursa birine çınar ismini verecem ama ilk oğluma eşim babasının ismini vermek istiyo bende saygıyla karşılıyorum babasının ismide ibrahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?