• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

GÖREMEDİM Kİ:kkk:
DOKTORUM HASTANEDEN AYRILMIŞ MORALİM BOZULDU:kkk:
BAŞKA DOKTORA MUAYENE OLDUM:kkk:KONSANTRE OLAMADIM:kkk: FIRT FIRT GÖSTERDİ BİŞİ ANLAMADIM. HAFTAYA BİDE GİDİP İYİCE BAKCAM:41:

:kkk::kkk: nasıl bir doktor bulduysan adam dayanamamış kaçmışşş :kkk::kkk:
yeni gelen 3 lü testi yaptırmamış :kkk::kkk:
olmadı her hafta git sende :kkk:

Beydağlı damı hastaynmışşşş

kocasındanmı geçti acaba
sevinç abla hatunlar tek tek çıktı bence bizde başbaşa kalamdan çıkalım yoksa aramıza giren kimse olmaz. Hadi efendi gibi çıklaım.
Ben çayı kapattım sende ışıkları söndür

sen git ben işleri yaparım hamiş hamiş yorulma
o çocuğu doğurursun elbett:4::4::4::4: o zaman görüşelim

:kkk::kkk: nasıl bir doktor bulduysan adam dayanamamış kaçmışşş :kkk::kkk:
yeni gelen 3 lü testi yaptırmamış :kkk::kkk:
olmadı her hafta git sende :kkk:

ADAM DİİL KADINDI:kkk:3LÜ TESTİ YAPTIRMAMAK KÖTÜ BİŞİMİ:kkk:ÇARŞAMBADA TIP FAKÜLTESİNE GİDİYOM:kkk:BİDE ORAYA SORARIM:kkk:TIP FAK. DEVLET HASTANESİMİ OLUYO YOKSA ÖZELMİ BEN BİLMİYOM:kkk:

ADAM DİİL KADINDI:kkk:3LÜ TESTİ YAPTIRMAMAK KÖTÜ BİŞİMİ:kkk:ÇARŞAMBADA TIP FAKÜLTESİNE GİDİYOM:kkk:BİDE ORAYA SORARIM:kkk:TIP FAK. DEVLET HASTANESİMİ OLUYO YOKSA ÖZELMİ BEN BİLMİYOM:kkk:

tıp fakültesi özel diiil para almazlar hiç bişeye karıyı kaçırmışsın kesin istifa etmiştir :110:
zaten ne biliyonki sen :110: çocuğu yapmayı becermişsin ya yeter

Son düzenleme:
mlxy sen geldin ben gidiyorum canım görüşürüz sonra kociş çağırıyordaaa
iyi gecelerr.......

Sağol canım artık senle yarın görüşürüz. Burası çok sıcak bir arkadaşımla azcık sahilde oturalım dedik saat baya olmuş.farketmedik. kızlar gecesi yaptık bol dedikodulu.

kıslaaaaaaaaarrrr.... şu an fısıltıyla yazıyoruuuummm..şıııışşşşşş..
kaynanoş herkes yattı kaç gündür fırsat bulup giremedim..
daha gidene kadar da giremem 10 gün falan tahminennnn:31:

geçmişe falan artık sonra bakıcam hemen haber ve bilgi vereyim dedim;

işleri yetiştirdim ama telef oldum pazar geceye kadar durmadım hiç..
evde hışmıma uğramamış en ufak bir nokta kalmadı resmen kendimi parçaladım + 4 tane eldiven:37:
eşyaların vida kenarlarına kadar nokta nokta ovuldu parlatıldı heryer:53::53::53:
eşim "evi şehrin girişinden görecekler artık" dedi:44::44:
bana kızmayın neden öyle yaptın diye sebebini biliyosunuz korkuyorum resmen birşey bulup da laf söyler diye:57:
sonra da 4-5 çeşit yemek yapıp koydum dolaba.. tatlı börek vs yetişmedi sadece:26:
sewinnnçççç işleri yetiştirdimmmm :1::1:kaynanoştan sonraki korkum sen oldun kızamazsın artık bana:124:

başaaaaaaaaaakkkk ilk sayfayı gördüm kız ben daha yeni 36 ya girdim nerden uydurdun 37 yi :78:
ille ekleyecem listeye dedin.. bu muydu yani tkb ciddiyeti:kkk:
nerde bu araştırmacı tkb ruhu
:19:

hepininizi öpüyorummmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

:53::53::53:

:25::25::25:

:60::60::60:

:24::24::24:

:36::36::36:

benim adımı ziyaretçiler bilem bilir tosbaaa:9::9:
ayyyyyy kanka ne çok alınganlık yapmışsınnnnn:19:
.
sen anca kocamın face i kocamın msn i deyip duruyon. napsın herkesin özeli var ordan görüşüyo senin yokki:57:

:18::9:

:19::19::19:

:41::41::41:

:20::20::20:

:15::15::15:

:1::1::1:
:21:

:7::7:
evet yaptım ,:63:
sizde benden gizlemeyin bişilerii
hıh...
hımm ben yarın vuruacam sanıyodum ya esım le bulusacaz iş cıkıda ben esım yanında utanıyom gecen ne odu

dok soyun hazıran dedı geıyom esımde var dedım ben hasyatım altanmı edecen muane evet dedı ben boyeyım:53::53::53::53: ama dedım

bende cokk merakı degılım dedı aa bozuldum uandım soyndum esımde güldü:17::17::17::17:
ığğyykk çok itici tavrı vrmış doktorununn
bence eşini almamalısın muayeneye...
o ne derse desin,,,
benim kibar doktorum : hazırlanın lütfen der mesela....
zaten hemşirem yardım eder..
biz tecrübeliyiz ya artık alttan muayene olayı varsa eşimi ben içeri bile almıyom o muhabbetleri duysun istemiyom :50::50::50:
muayene bitince doktorla görüşme esnasında çağırıyom içeriye hem ben rahat ediyorum hemde o kasılmamış oluyor ee nede olsa kolay değil
aynı bende öyle yapıyorum , en mantıklısı böyle bence,
,eşimde girmez asla o girse ben rahat muayene olamam kii
doktor da almamalı bence,,,
bide eşim beni o durumda görsün istemem..
durumu ve sonucu bilsin yeter..

günaayyydııın sevgili dostlar
önümüzdeki 3 günümün programını yaptı kocacımm,yoğun olucam yani,hastaydım ya(o hala geçmedi sanıyo nedense) canım sıkılmasın diye kendi kendine beni gezdirme planı yapıyoo
çokk oturdum ya evde..
ağrılı ağrılı bilem gezdimm hala ben evden çıkmamışım gibi davranıyooo
bu akşam eltime yemeğe gideceğiz ordanda fuara gideceğizz
yarın ananemler gelecek oraya gideceğizzzz
perşembe başka eltime kahvaltıya gideceğiz..
cuma kocacımla başbaşayız ama o bişiler bulur gezmek için
cumartesii doğru doktora...

günaydın kadınlarım sabah dr gittim suyum geliyo galiba dedim hemen beni acile gönderdi drum alttan baktılar ilk alttan muane oluşum korktum:18: ama korkulacak bişi yokmuş sonrada usg den baktı herşey normal dedi kilosuda 2 kilo 50 gr olmuş oğluşumun:nazar: sonrada nst ye bağlandım kalp atışı iyi çıktı sancıda yok dedi ben normal doğum istiyorum dedim oda dediki zaten şuan normal gözüküyo dedi:nazar:yani herşey yolunda sizi seviyorum...

günaydın kadınlarım sabah dr gittim suyum geliyo galiba dedim hemen beni acile gönderdi drum alttan baktılar ilk alttan muane oluşum korktum:18: ama korkulacak bişi yokmuş sonrada usg den baktı herşey normal dedi kilosuda 2 kilo 50 gr olmuş oğluşumun:nazar: sonrada nst ye bağlandım kalp atışı iyi çıktı sancıda yok dedi ben normal doğum istiyorum dedim oda dediki zaten şuan normal gözüküyo dedi:nazar:yani herşey yolunda sizi seviyorum...

canım sevındım korkulacak bırsey yokmus ıns saglıkla oglusunu kucagına alacan

günaydın hatunarr ben dusu mu alıp gıyınıp susenıp kaynanm ugrayacam ordan dogru dok aksam gorusuruz bana dua edinnn ( bu arada sevınc ve basak nerdesınız hanı benı dok göturecektınız totonunuz devırıp yatıyonuz demı:19::19::19::19::95::95::95::)

günaydın hatunarr ben dusu mu alıp gıyınıp susenıp kaynanm ugrayacam ordan dogru dok aksam gorusuruz bana dua edinnn ( bu arada sevınc ve basak nerdesınız hanı benı dok göturecektınız totonunuz devırıp yatıyonuz demı:19::19::19::19::95::95::95::)

saool canım benim inş sende dr dan güzel haberler le gelirsin ama geleceksinde canım valla başağın daha yeni ışığı yanıyodu ama başka topiklerde geziniyodu galiba buraya uğramadı.

sevindim nikocumm
allah zamanlı doğum sağlıklı doğum versin...
allah bebeğine de sağlık sıhhat güzellik ve terrbiye versin...

hazırlan kız ben atladım arabaya geliyomm
bunlardan bişey çıkmaz ben götüreyim seniii
hem sonra bi güzel kahve içerikk bi yerdeee
hadi 5 dk ordayımm korna çalınca in aşağıya..

kıslaaaaaaaaarrrr.... şu an fısıltıyla yazıyoruuuummm..şıııışşşşşş..
kaynanoş herkes yattı kaç gündür fırsat bulup giremedim..
daha gidene kadar da giremem 10 gün falan tahminennnn:31:

geçmişe falan artık sonra bakıcam hemen haber ve bilgi vereyim dedim;

işleri yetiştirdim ama telef oldum pazar geceye kadar durmadım hiç..
evde hışmıma uğramamış en ufak bir nokta kalmadı resmen kendimi parçaladım + 4 tane eldiven:37:
eşyaların vida kenarlarına kadar nokta nokta ovuldu parlatıldı heryer:53::53::53:
eşim "evi şehrin girişinden görecekler artık" dedi:44::44:
bana kızmayın neden öyle yaptın diye sebebini biliyosunuz korkuyorum resmen birşey bulup da laf söyler diye:57:
sonra da 4-5 çeşit yemek yapıp koydum dolaba.. tatlı börek vs yetişmedi sadece:26:
sewinnnçççç işleri yetiştirdimmmm :1::1:kaynanoştan sonraki korkum sen oldun kızamazsın artık bana:124:

başaaaaaaaaaakkkk ilk sayfayı gördüm kız ben daha yeni 36 ya girdim nerden uydurdun 37 yi :78:
ille ekleyecem listeye dedin.. bu muydu yani tkb ciddiyeti:kkk:
nerde bu araştırmacı tkb ruhu
:19:

hepininizi öpüyorummmmmmmmmmmmmm:16::16::16::16::16:

allah yardımcın olsun
börek çörek tatlı yollıyım kız ben sana olmazmı?
neyse sende arada gelirsin artıkk
kolay gelsin sana

tıp fakültesi özel diiil para almazlar hiç bişeye karıyı kaçırmışsın kesin istifa etmiştir :110:
zaten ne biliyonki sen :110: çocuğu yapmayı becermişsin ya yeter
BİLGİLER İÇİN TŞK EDERİM:kkk:TIP FAK.SİNE RANDEVU ALMAK FİKRİ DE SENDEN GELMİŞTİ:kkk:HAKKINI YİYEMEM:kkk:
hade her işi yaptım ben çıkabilirik iyi gecelerrrrrrr:kkk:
SABAH TÜKANI AÇTIM:kkk:ELLERİNE SAĞLIK:kkk:HERYER TERTEMİZ:kkk:FAKAT TÜFEKHANE YIKANMAMIŞ BİR DAHAKİNE ÖZEN GÖSTERİRSEK SEVİNİRİM:kkk:
Sağol canım artık senle yarın görüşürüz. Burası çok sıcak bir arkadaşımla azcık sahilde oturalım dedik saat baya olmuş.farketmedik. kızlar gecesi yaptık bol dedikodulu.
TATİLDEMİYDİN BEBEĞİM SEN? NEREDE TATİL YAPIYORSUN:21::21::21::21:

günaayyydııın sevgili dostlar
önümüzdeki 3 günümün programını yaptı kocacımm,yoğun olucam yani,hastaydım ya(o hala geçmedi sanıyo nedense) canım sıkılmasın diye kendi kendine beni gezdirme planı yapıyoo
çokk oturdum ya evde..
ağrılı ağrılı bilem gezdimm hala ben evden çıkmamışım gibi davranıyooo
bu akşam eltime yemeğe gideceğiz ordanda fuara gideceğizz
yarın ananemler gelecek oraya gideceğizzzz
perşembe başka eltime kahvaltıya gideceğiz..
cuma kocacımla başbaşayız ama o bişiler bulur gezmek için
cumartesii doğru doktora...
EEE GELMİCEKMİSİN Kç gün boyunca:26:
çok sevndm cnm demekki o gelen su filN DEĞİLMİŞ:32:
SENİN OĞLAN DOĞANA KADAR 3KİLOYU GEÇER MUHTEMELEN:nazar:

:55::55::55::55::55::55:

Back
X