• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

unutmam:kkk:hatırlamama gerek yok:kkk:sağlık ocağındaki hemşire aşı vakitlerinde biz arıyoruz BAŞAK hanım merak etmeyin dedi:kkk:

:kkk: bazen atlıyorlar kimseye güvenme sende takipte ol koca totonu büyütürken bu işleride takip et
eminim şeker yüklemesinden bile haberin yok :kkk::kkk:
sayemde gidip sağlık ocağına kaydolduğun günleri unutma :kkk:
yan gelip yatıyordun hatırlatırım :kkk:

iyyim canımmm. sen nasılsın. daha çatlamadımmm. yağlanıp duruyom hergünnn inşallah çatlamam

bak bende hergün yağlanıyorum ama artık ebru şallının yağından kullancam. fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıyosun. dene istersen.
benm karnım daha da büyüdü inşallah çatlamayızzz

sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsün:kkk:belinaycım da strese girer:kkk:riske atamam:45:

:1::1::1::1: :38::38::38::38::38: beni sevdıgınızdenmı yapıyonuz yoksa bırbırınıze ınatdanmı:1::1::1::1:

suratıma çanta çarptı burnum acıdııııı:25::25::25:

oyy kıyamam :38::38::38::38: karnına ne gelmedı demı

ya benım klavyem dugmelerı bırbırıne karıstırıyo :25::25:

sen içini ferah tutu canımmm olur. kafan rahat olsunnn

inş canım ya

off kızlar benım kocıs 9 dan berı kanepede yatıyo ya hergun boyle ben yataga gecmeden yataga gıtmıyo onun yuzunden erken yatıyom ben cıkayım boynu tutuacak:26::26::26::25::25::25::27::27:

sen ordaki daoktor ve hemşire hatta bilumum sağlık çalışanını da sürdürürsün:kkk:belinaycım da strese girer:kkk:riske atamam:45:
:19::19::19::20::20::20::20::20: gerekirse sürdürürüm tabi herkes işini doğru yapsın :20:
tetenoz oldum. şeker yüklemem de haftaya. hatırlatmaların için saol canımmm

ok tatlım önemli değil
ya bir arkadaşım benimle aynı hamileydi o özele gidiyordu bende özele gidiyordum ama benimki özel hastane
onun ki özel muayenehaneydi dolu para verirdi o herşeyi ben hatırlatırdım ya doktorunda iş yoktu yada ne bilim işte
o yüzden elimden geldiğince arkadaşlarıma yardımcı oluyorum vakit geçirmeyin diye :34::34:

bak bende hergün yağlanıyorum ama artık ebru şallının yağından kullancam. fındık yağı ve kayısı yağını karıştırıyosun. dene istersen.
benm karnım daha da büyüdü inşallah çatlamayızzz

bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo

inş canım ya

off kızlar benım kocıs 9 dan berı kanepede yatıyo ya hergun boyle ben yataga gecmeden yataga gıtmıyo onun yuzunden erken yatıyom ben cıkayım boynu tutuacak:26::26::26::25::25::25::27::27:

tamam canım hadi git benimkide öyle zavallım bende az sonra çıkarım hayırlı haberlerle gel inşallah ağlama korkma tamammı bol bol dua oku:34:

bende bitkisel karışımmm bi yağ kullanıyorummm otacının masaj yağı. çok memnunum. benim göbüşte çok büyüdü. 2 kilocuk aldımm daha. sen aldınmı kilooo

aaa çok az almışsın canım :26::26: gerçi son aylarda hızla alınıyor kilolar özellikle son haftalara doğru tavan yapıyor

:kkk: bazen atlıyorlar kimseye güvenme sende takipte ol koca totonu büyütürken bu işleride takip et
eminim şeker yüklemesinden bile haberin yok :kkk::kkk:
sayemde gidip sağlık ocağına kaydolduğun günleri unutma :kkk:
yan gelip yatıyordun hatırlatırım :kkk:

evet bu fikri sen koymuştun aklıma:kkk:ve senin sayende sağlık ocağına gidecektim:kkk:hakkını yiyemem
fakat ben gitmeden sağlık ocağından arandım:kkk:
telefon: zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben:efendim
hemşire:başak hanımla mı görüşüyorum:102:
ben: evet benim buyrun tanıyamadım kiminle görüşüyorum:102:
hemşire: ben sağlık ocağından arıyorum hamile olduğunuzu öğrendik. sizi takibe almamız gerekiyor. yarın saat 10.30 da sağlık ocağımıza gelebilir misiniz. fakat çalıştığınız gözüküyor burda sorun olurmu acaba gelmeniz?(falan feşmekan mh öyle böyle cd zırt fırt sk:102:
ben: hayır hayır iştenn çıktım ben hiç bi sorun olmaz yarın gelirim çok teşekkür edederim:102:
telefon: çatttttttttt

evet bu fikri sen koymuştun aklıma:kkk:ve senin sayende sağlık ocağına gidecektim:kkk:hakkını yiyemem
fakat ben gitmeden sağlık ocağından arandım:kkk:
telefon: zırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ben:efendim
hemşire:başak hanımla mı görüşüyorum:102:
ben: evet benim buyrun tanıyamadım kiminle görüşüyorum:102:
hemşire: ben sağlık ocağından arıyorum hamile olduğunuzu öğrendik. sizi takibe almamız gerekiyor. yarın saat 10.30 da sağlık ocağımıza gelebilir misiniz. fakat çalıştığınız gözüküyor burda sorun olurmu acaba gelmeniz?(falan feşmekan mh öyle böyle cd zırt fırt sk:102:
ben: hayır hayır iştenn çıktım ben hiç bi sorun olmaz yarın gelirim çok teşekkür edederim:102:
telefon: çatttttttttt

:51::51::51::51::51::51::51::51::51::51:

kankam sıcaklardan bayılıyorsunuz dimi kocişin ilk iş günü nasıl geçmiş girersen yaz mutlaka
Allah inşallah tamamına erdirsin bebeğinizide versin tastamam olun inşallah :16::16:

Back
X