• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

slm kızlar nasılsınız artık size yetişemiorum konulardan çok uzağım sonra bana yazdıysanızki hiç görmedim öle şeyyy :))okumamış olucammm ee neler yapıonuz bakımm dedikoducular sizi birbirinizi yidinizmi
hani buralardaydın geçmişten bir habersin eşinin iş durumu ne oldu diye yazdım kaç kere cevap yook nasıl buralardaysan bide bana çamur atma :19::19:

11.haftaya adım attık bugün:nazar::nazar: yaa ben kız gibi hissediyorum ama senin oğluna da kız verilmeszki şimdi kızımın başının etini yersin sen oğlumda oğlum diye...kıyamam ben onaaaa..

sevinçcim cnmm sğl ilgine özellikle ;) pıhtıdaşım benimm.aman sen baştan al önlemini bişey olmasın..
selam kızlaarrr...

kız duman sakın haaa başak karısıyla dünürmü olunur mafazan Allah :20::20: :9::9::9:
karı tilotunu giyer gezer :12: elinde parfüm şişesiii :9::9:

canım aman dikkat et bende çook özel bir doktorla randevum var işte cuma günü
trombofili sonucundan sonra ilk defa uzman biriyle görüşeceğim :18::18::18:
acayip stresliyim ve çok korkuyorum :18::18: niyeyse doktorlardan nefret eder oldum
kötü bir haber alacam diye :110:

bende çıkıyom çamaşırımı sereyim kuruyanları toplayıp yerleştirecem ve akşama yemek yapacam :10::10::10:

erenay canım hoşgeldin şimdi işim var çıkmam gerekiyor
görüşürüz tatlım kendine iyi davran :34::34:

bende evimdeyim ortalığı toparladım karnım acıktı ne yaptın bana hiç misafirliğede çağırmıosun bakıorum da:))ay ne yüzsüz çıktın sende beaa:21::21::21::21:
gel kuzum gell ne demek
özür dilerim çağırmadıysamm gel hiçbişi yapamazsam patates kızartırımm
:10::10::10::10::10::10::10::10::10::10::10:
yarın yolculuk var adananın yolları taştan sen çıkardın beni baştan :66::62::64:
bir yandan toparlanıyom valizimi hazırlıyom :10::10:
bir yandan evi ayarlıyom çamaşır yıkıyom ütü yapıyom :10::10:
sabah olişin çükünü kontrole götürüp saat 15,30 da adana yolcusu kalmasınnn:21::21::21::21:

kız hadişşşş fırsat bulursam arayacam senle buluşak çatlasın elalem telin bende kayıtlı bacımmmm :32::32::32:
hayırlı yolculuklar sana
inşallah mutlu mutlu gider gelirsinnn
aile ziyareti mi?
mrb kızlar nasılsınız ? en son kan tahlili yaptırmak için bi heycanla çıkmıştm eşim ve kaynanam inatla kan tahlili yaptırtmadılar kan verdiğimde kan pıltılaşır varsa bebeğe zarar verirmiş birine öyle olmuş beni evden dışarı bile çıkarmıyolar. Allaha şükür hala adet olmadım bu akşam idrar testini tekrarlamıyı düşünüyorum
o da ne?ilk kez duydumm
biz kaç kere yaptırdıkk
bişi olmaz git de öğren bir an önce
hemende doktora git
inanma onlara kan vermekle nolcekk

:43::43::43::43: üfff yaaaaaaaaaaaaaaaa:43::43::43:
hatırlatmayın bana böle şeylerrr:43::43::43:
dertleştik üzdüysem kusura bakma yaa
seni ne düşünecez biz bebeğin peşindeyikkkk :63:

:43::43::43::43::43: bende asla unutamam oğlumu bana göstermediler
çok kötü olurum diye ama annem günlerce ağladı :43::43::43:
zor günlerrr
allah kimseye yaşatmasın...

hani buralardaydın geçmişten bir habersin eşinin iş durumu ne oldu diye yazdım kaç kere cevap yook nasıl buralardaysan bide bana çamur atma :19::19:

kız duman sakın haaa başak karısıyla dünürmü olunur mafazan Allah :20::20: :9::9::9:
karı tilotunu giyer gezer :12: elinde parfüm şişesiii :9::9:

canım aman dikkat et bende çook özel bir doktorla randevum var işte cuma günü
trombofili sonucundan sonra ilk defa uzman biriyle görüşeceğim :18::18::18:
acayip stresliyim ve çok korkuyorum :18::18: niyeyse doktorlardan nefret eder oldum
kötü bir haber alacam diye :110:

hayırlı haberler alırsın inşallah
şu sorunlarını bi çözsede sende yeniden anne ol inşallah

mrb kızlar nasılsınız ? en son kan tahlili yaptırmak için bi heycanla çıkmıştm eşim ve kaynanam inatla kan tahlili yaptırtmadılar kan verdiğimde kan pıltılaşır varsa bebeğe zarar verirmiş birine öyle olmuş beni evden dışarı bile çıkarmıyolar. Allaha şükür hala adet olmadım bu akşam idrar testini tekrarlamıyı düşünüyorum

Canım olur mu hiç öyle şey. kan tahlilini eninde sonunda yaptıracaksın. İnşallah hayırlı haberler alırsın.

Rabbim şüphesiz en iyisini bilir ama yumurtalık tembelliği çıktı bende arkadaşlar.umudumu yitirmek istemiyorum ama zor çocuk sahibi olursun biraz uğraşman gerek dedi.moralim bozuk çünkü tam anne olma yolunda adım atacakken,tamda bu ayları beklerken 1 yıldır,bunu duymam beni yıktı...Bi an önce anne olmak istiyorum bennn

kızlar üzüntünüzü paylaşmak için ne yapılabilir ne denir nerle teselli edilir gerçkten çok üzüldüm bebeklerinize Rabbim sabır versin.
benim daha adet günümde geçmedi kan tahlili yapıp negatifi duymak istemiyorum birazda oyuzden bekliyorum,
size bişey danışmak istiyorum normalde iğneden 14 gün snra adet olunuyormuş bende 14.gün gelip giden hafif adet sancısı gibi sancı çektim ama şuan geçti arada belim ağrıyo normaldede
düzenlidir adetlerim şimdi benim 16.günü günüm geçmişmi sayılıyo? zaten idrar testindede 15 günden erken çıkmazmış

çalış çalışşşşşş
para lazım bebekeeee
toplamda ne kadara mal oluyor tüp bebek?
özelde mi yaptırıyon?

ewt canım zaten delet 2 tane karşılıyo ama 1 tanesini kullandım. ilaçlar falan 7 000 tl yi buluyodu. Ama ben bu sefer ilaç kullanmayacağım. folüküllerin doğal halinde büyümesi izlenip yeterli büyüklüğe ulaçınca çatlatma iğnesi vurulup 35 saat içinde folüküllere girilip yumurta toplanıyo. Bu tedavi 3.000 tl yi buluyo canım. Ama olsun azimliyim hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alacağız.

kızlar üzüntünüzü paylaşmak için ne yapılabilir ne denir nerle teselli edilir gerçkten çok üzüldüm bebeklerinize Rabbim sabır versin.
benim daha adet günümde geçmedi kan tahlili yapıp negatifi duymak istemiyorum birazda oyuzden bekliyorum,
size bişey danışmak istiyorum normalde iğneden 14 gün snra adet olunuyormuş bende 14.gün gelip giden hafif adet sancısı gibi sancı çektim ama şuan geçti arada belim ağrıyo normaldede
düzenlidir adetlerim şimdi benim 16.günü günüm geçmişmi sayılıyo? zaten idrar testindede 15 günden erken çıkmazmış

canım son adet tarihinin üstüne 28 gün say ondan sonraki hergün geçmiş sayılır. hadi hayırlısı

Rabbim şüphesiz en iyisini bilir ama yumurtalık tembelliği çıktı bende arkadaşlar.umudumu yitirmek istemiyorum ama zor çocuk sahibi olursun biraz uğraşman gerek dedi.moralim bozuk çünkü tam anne olma yolunda adım atacakken,tamda bu ayları beklerken 1 yıldır,bunu duymam beni yıktı...Bi an önce anne olmak istiyorum bennn
bozma moralini artık çeşit çeşit tedavi çeşit çeşit ilaçlar var
iyi bi doktorda tedavi olursan rahatlıkla anne olabilirsin
bk bizde uğraşıyoruzz,ama moralimizi bozmuyoruzz

ben çatlatma iğnesinden sonra tam günümde oldumm
bence adet günün geçmeden heveslenme,, inşallah hamilesindir,
günün geçsin git tahlilini yaptırrr
keşke söylemeseydin kaynanana kesinleşince söylerdinnn
aama çok meraktaysan git yaptır kan tahlilini

ewt canım zaten delet 2 tane karşılıyo ama 1 tanesini kullandım. ilaçlar falan 7 000 tl yi buluyodu. Ama ben bu sefer ilaç kullanmayacağım. folüküllerin doğal halinde büyümesi izlenip yeterli büyüklüğe ulaçınca çatlatma iğnesi vurulup 35 saat içinde folüküllere girilip yumurta toplanıyo. Bu tedavi 3.000 tl yi buluyo canım. Ama olsun azimliyim hayırlısıyla evladımızı kucağımıza alacağız.

bende yavaş yavaş tüp bebk tedavisine hazırlanıyorum ondan soruyorum
tek tek sorayımm bilenden danışayım
1-devlette ne kadar tüp bebek tedavisi?
2-ilaçsız derken ymurtlama ilaçları mı kullanılmıyo?
3- kaç günde yerleştiriliyo embriyolar
4-7,000 tl özeldemi tutuyor?
5-çok sıktımmı?

başından itibaren sayılıyosa bugn 1 gün geçmiş oluyo amin hayırlısı ,
erenayefe beni heveslendiren idrar testi pozitifin yanlış çıkma ihtimali çok düşükmüş sanırım

canım ama az da olsa yanlış çıkma ihtimali var garanti çözüm kan tahlili böyle sabırsızlanacağına git yaptır testini....
seni üzmek yada umudunu kırmak istemiyorum ama bekledikçe umutlanıyor insan ve negatif sonuçç daha fazla üzüyorr
allahım inşallah vermiştir bebekini...
yarında olmazsan git yaptır kan testini...

bende yavaş yavaş tüp bebk tedavisine hazırlanıyorum ondan soruyorum
tek tek sorayımm bilenden danışayım
1-devlette ne kadar tüp bebek tedavisi?
2-ilaçsız derken ymurtlama ilaçları mı kullanılmıyo?
3- kaç günde yerleştiriliyo embriyolar
4-7,000 tl özeldemi tutuyor?
5-çok sıktımmı?

canım benim bildiğim yanlış olmasında devlette yaptırınca bi kere yaş 30 olması lazım diye biliyorum. sonra ilaçlarla birlikte 1.500 tl felan gidiyo önce göbekten iğne vuruyorlar bi kaç gün sonra galiba yumurtlama olduktan sonra embriyoyu yerleştiriyorlar. sonarada 20 gün dinlenmen lazım bi süre banyo yapmıyosun. daha senin yaşın tüp bebek için erken bence.

canım ama az da olsa yanlış çıkma ihtimali var garanti çözüm kan tahlili böyle sabırsızlanacağına git yaptır testini....
seni üzmek yada umudunu kırmak istemiyorum ama bekledikçe umutlanıyor insan ve negatif sonuçç daha fazla üzüyorr
allahım inşallah vermiştir bebekini...
yarında olmazsan git yaptır kan testini...

inş. canım bak heycanlandım şimdi acaba direk muayneye gitsem ultrasonda görebilirmi doktor aslında ben bugn gidicektim beni sürekli durduruyolar. Eşim herkeze söyledi çok stresliyim kavga ettm dün akşam söylemedik kimseyi bırakmamış herkez gözaydınlığına arıyo ben daha kendime sevinemezken bugn gidip yaptırıcam tahlilimi belli olsun artık kızlar iyki varsınız

Back
X