- 21 Kasım 2011
- 5.998
- 9
- 108
- 42
hoş geldinnnn naber kıs?
Hosbuldumm nolsun walla kuşuma arkadaş geldi tepkisini merak ediodum ona daldım iyiyim çok şükürsen nasilsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoş geldinnnn naber kıs?
hoş geldinnnn naber kıs?
yok yimedikkkkslm kızlar nasılsınız artık size yetişemiorum konulardan çok uzağım sonra bana yazdıysanızki hiç görmedim öle şeyyy :))okumamış olucammm ee neler yapıonuz bakımm dedikoducular sizi birbirinizi yidinizmi
izlemek zevkli dimi?Hosbuldumm nolsun walla kuşuma arkadaş geldi tepkisini merak ediodum ona daldım iyiyim çok şükürsen nasilsin
yok yimedikkkk
sakin sakin oturduk dertleştikkkkk
izlemek zevkli dimi?
allahıma bin şükür...iyi sayılırım ağrım oluyo arada bir onun dışında çook iyiyim...
alla alla nasuıl becerdinizz ayret doğrusu hiç alışılmış bişi değil kıyamet alametimi
inanmayacağını biliyodum...
napalım kuzum koşuşturma işte...
kız böle bişi inanılırmı anca kadir inanır belkide:)))ayy ne banelll cevp oldu silim dur tüh gitti silmeden
iyice yaramaz çocuklara benzedikk
ne yapalımm onca karakter birarada olunca sürtüşmesi,didişmesi,gülüşmesi bol oluyo
sen nasılsın?neler yptın?
11.haftaya adım attık bugünevet iyi yapmışsın eve hırsız felan girerse Allah muhafaza adamceyize bişi mişi yaparsınkomşuların kulakları sende olsun hırsızı korusunlar senden
maaşallah cnm kaç haftalık oldunnnn
aha erkek hissediyodum diyen biriiiiii
sağol bebeğimmm. seninde kızın olsunda oğluma alıyım. oğluma isimden önce kız arıyom
hadi yaa ayy teşekkür ederimm :81::81:alışıyorum yavaş yavaş oğlum demeye.
hep kızım diyodum.
isim bulmadım aramaktan da vazgeçtimiçime sinmiyo hiç bi isim. bekliycem biraz.
vayyy aycangül sana bid eözel tarih verirse tüymüy kalamz sende anadan doğma![]()
sevinç kadar başına taş düşmeye
o kadar moral verdik gene yaranamadık![]()
heyecandan öle olmuştur bende de olur heyecandan korkudan endişeden doktora gitmekten nefret ederim:18::18:
bıgun heycandan o masa cicim yapacam
kız ben bir akrabanın düğününe gittim geldim baktım kimsecikler yok :26:
bol bol dua ediyorum belinay inşallah hayırlısıyla gelsin bebişin
yumoşlarım gayet iyiydi tatlım. tam kıvamındaydı. çatlatma iğnesi vurunmadım bile.
gün aşırı ilişki önerdi doktor ama zamanı gelmemiş demekki sıpacığın. gelmek istemedi o ay.
2. klomen tedavimde boşa çıktı.....
3. klomen tedavim de çatlatma iğnesi de vurundum. çatlamışmı diye konrole de gittim. doktor yumoşların çatladığını söyledi. gün aşırı ilişki önerdi, ama süpermenin bi tanesi bilem çatlamış yumurtaya giremediler
tedavi sonrası hem maddi hem manevi üzülüyorsun. iğne çok pahalıydı
sonra vazgeçtim tedaviden
sonra oğlum Allah ın izniyle kendiliğinden gelmiş![]()
inşş bende 2 cızgı gorecemmaşallah canımmmm Allah tamamına erdirsin inşallah belinaydan iyi haberler var bakalım hayırlısı o şimdi halvet peşinde
![]()
sorma kız bende şimdi şunu söölicektim:
burda hava yağmurlu ve serin. ve burda çok çabuk elektirik kesilir. o yüzden kesilmeden kalkiyim de evimi süpürüyüm beni kov diycektim
3 gündür süpürmüyorum![]()
hadi ya 20 haftada iyice anlaşılıyomu.
ben şu an bişiler hissediyom ama bebek mi bilmiyom
baksana beebk ne kadar büyük olursa olsun risk hep devam ediyo:26:
karnım hafifi geçti artık baya belli tişörtlerimden fırlıyo bende eşiminkileri giyiyom artık
remimi koymayı bende düşünmüştüm açıkçası
evet elektirik gidince internette gidiyo süpürge de gidiyo bi de bizim burda su da gidiyo.
yani hayat duruyoooo maymuş gibi kalıyosun ortada.
sadece laptopum şarjı varsa laptop kallıyo, o da bi işime yaramıyo![]()
doğum yaptıktan hemen sonra karnın normale döndümü.
koycam karnımı albüme koyarım ama müsait olunca
küçük tabiii
benimki 16 cm 320 gr doğmuştuuu
yanii (benim elim biraz büyük) avucumu açtım bebeğimin başı orta parmağımın ucuna koydum ayakları ancak bileğimin az altına gelmişti
yavrucum elimden az büyüktüü...
tırnakları saçı vardı..
seni ne düşünecez biz bebeğin peşindeyikkkkelektirik gider gitmez musluğa yapışmam gerkiyo. çünkü su zırt diye kesilmiyo.
önce normal akıyo yavaaaş yavaaaaşş bitiyo.
banyomda altı kaymayan terlikim var, çimerkende onu giyiyorum. yoksa gerçekten riskli yani fırt fırt kayma ihtimalim yüksek. Allah korusun.
bu bebekten dolayı bu karılar beni pek bi düşünür oldu![]()
tatmayınca bilemez insan...
yavrun parçan o senin nasıl vazgeçebilirsin ki...
çok zor allah yaşatmasın kimseye,ama beterin beteri var lafını yerleştirdim beynime..
dediğin gibi ya doğsaydı,ya koklasaydım,ya gülüşünü görseydim....
yada 9 aylık olsaydı ve ben ona eşyalar almış olsaydımm,beşik patikk zıbın....
onlara baktıkça kahrolurdumm...
ahh başağım 10 tanedde bebeğim olsa yinede unutamam onu...
sadece boşluğum dolmş olur o kadar...