• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

nazooo bir önceki sayfada bi soru sordum cvp vermedi kimse bir sen baksanda biliyosan cevaplasan

ahhh o yeğenler başımızın tatlı belaları bizim yeğende öle geldimi ya oyun oynar ya çizgi film izler 6 yaşında daha

benim yeğenlerden çocuk özlemi bile çekemiyorum bazen çok sıkılıyorum
gündüzden 7 yaşındakide burdaydı bi tanede 15 yaşında var oda 2 günlüğüne geldi ama festivallerin başlayacığını öğrenince hafta sonuda kalmak istiyor ne yapacaz bilmiyorum
hiç elinden alma kalkayım demez geçen sene sabah 7 ye kadar oyun oynadığını biliyorum ben kaldırıp yatırmıştım

Arkadaslar merhaba..iyi aksamlar. Bu arada benim Bati yazmisdiniz, ben adet oldum, bir sonrakini yazarsiniz artik bat 23 olur herhalde..bu arada bi sey sorcam sizlerden hsg i cekdiren oldumu ? anestezili ?ben cekdirecemdee insallah bi kac gune, sonuclariniz nasildi ? ne tur tedavi yapdiniz cok onemli bana

ben çektirdim ama anestezili değildi benimki, birde sağ tıkalı çıktı hiç bi tedavide olmadım tüpümle ilgili

merhaba ben iyiyim sen nasılsın eşim gelmeden bi bakayım dedim heran gelebilir

ben çektirdim ama anestezili değildi benimki, birde sağ tıkalı çıktı hiç bi tedavide olmadım tüpümle ilgili

merhaba ben iyiyim sen nasılsın eşim gelmeden bi bakayım dedim heran gelebilir

saol cnm bende iyimm aşırı akıntım war sanırım yumurtlama dönemindeyim dimii :44:
regli tarihim karıştı ya herşey altüst olduu:26:

saol cnm bende iyimm aşırı akıntım war sanırım yumurtlama dönemindeyim dimii :44:
regli tarihim karıştı ya herşey altüst olduu:26:

sende bende yumurtlama dönemindeyiz ,benimde akıntım var tamda yumurtlama dönemindeyim bende hatta bugün ve yarın hamile kalma şansım çok yüksek ama her zamanki gibi ben elimden geleni yapıp havamı alırım onun içinde olursa olur modundayım kendimi kasmıyorum:21:

sende bende yumurtlama dönemindeyiz ,benimde akıntım var tamda yumurtlama dönemindeyim bende hatta bugün ve yarın hamile kalma şansım çok yüksek ama her zamanki gibi ben elimden geleni yapıp havamı alırım onun içinde olursa olur modundayım kendimi kasmıyorum:21:

durumumuz we duygularımız aynı desene bende kasmıyorum zaten kardeşim bizde ya anca kaçamak yapıyoz sabahın 5inde yarın bide teyzemler gelicek hiç yapamam :ssz:
benim gelininde günü geçmiş karşımda hamileyim die gezinip duruyoo sözde 3 kerede düşük yapmış :37:
kuzenime söyledim oda diyoki 2 gün önce bana hastayım diyodu nasıl oluyo böle :37:
bişeyler çewiriyo ama anlam weremiyorumm:40:

durumumuz we duygularımız aynı desene bende kasmıyorum zaten kardeşim bizde ya anca kaçamak yapıyoz sabahın 5inde yarın bide teyzemler gelicek hiç yapamam :ssz:
benim gelininde günü geçmiş karşımda hamileyim die gezinip duruyoo sözde 3 kerede düşük yapmış :37:
kuzenime söyledim oda diyoki 2 gün önce bana hastayım diyodu nasıl oluyo böle :37:
bişeyler çewiriyo ama anlam weremiyorumm:40:

bizde sabahın 7 sinde yaptık kaçamak ne zorumuz varsa:17:ama sabahları süpermenler daha hızlı oluyomuş belki belki yumurtayı yakalarlar:34:
3 tane düşük yapmış bir insan bukadar düşüncesizmi davranıyor ozaman çokta umurunda değil çocuk sahibi olmak
hem 2 önce hasta olup 2 sonra nasıl hamile oluyor:44: yakında çıkar kokusu

nazo modd nasılsınız :3::3::3:

basak bize soracakmıs kacıp gitmeden önce düşünecektın bide rezıl ettın dıyon:19::19::19::19::19:

kızlar cıkıyorum ben rabbım dualrımız kabl eder inş bebklerımız gelırz nazo sana dua ettım encok cu:19:nku bitek senın adını biliyom:16::16::16::16: yumurtlama günlerimiz

aynıymıs inş bebeklerimiz tutunur:16::16::16:

nazo modd nasılsınız :3::3::3:

basak bize soracakmıs kacıp gitmeden önce düşünecektın bide rezıl ettın dıyon:19::19::19::19::19:

kızlar cıkıyorum ben rabbım dualrımız kabl eder inş bebklerımız gelırz nazo sana dua ettım encok cu:19:nku bitek senın adını biliyom:16::16::16::16: yumurtlama günlerimiz

aynıymıs inş bebeklerimiz tutunur:16::16::16:

çok sağol canım benim inşallah kabul olur yeterki biz umudumuzu yitirmeyelim dualara devam
evet aynı zamanlarda yumurtlama günlerimiz
batımız benim eranayın sevincin 13 temmuzda topik patlama yaşar bakarsın peşpeşe veririz hamileyiz diye senin bat yazmıyor ama baktımda

Son düzenleme:
Back
X