- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
leylacım rabbim buse ye hayırlı uzun ömürler nasib etsin,biraz geç oldu ama hep kalbimdesiniz
kızlar hepinize selamlar,benim hala ağrılarım var,pek vaktim olmuyo
görüşürüz
merak edenlere...............
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
leylacım rabbim buse ye hayırlı uzun ömürler nasib etsin,biraz geç oldu ama hep kalbimdesiniz
kızlar hepinize selamlar,benim hala ağrılarım var,pek vaktim olmuyo
görüşürüz
keşkeeeee bunu bende çok isterdim burda bize çok yardımcı olurdun
iyi gezmeler
oy oyyy kolları bacakları çıktıonun.onu görmek nasıl bir duyguu yaa çığlık atası geliyo insanınnn
eevettttttt sevinççççççç unutmadın inşallah 15:30 biletine bi bakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk:18::18::18:
başak kız sen 10. haftada neler gördün bi anlat kız ölüyom meraktanhareket ediyomu
![]()
AAllah yardımcın olsun pişman ettirmesin boş çıkarmasın Rabbimmmmmmm cnm dualarımız sennleeeeHayırlı günler kızlar,
Ben dün akşam itibariyle bu ay da hamile olmadığımı anladım. Sabah kalktım hastaneyi arayıp yarın sabaha randevumu aldım. Yani yeni bir bursa serüveni başlıyor bizim için. 4.tüp bebek denememiz olacak. Dualarınızı eksit etmeyin. İnşallah bu sefer güzel yumurtalarım olurda bebeklerimize kavuşuruz.
hoş geldn cnm artık sık sık beklerizzzz. tşk ederim evet oğluş olcakmış benimmmmbilgisayarımm geldı kızlarrr.. basagımmm oglun olcakmıs hadı gozun aydın hayrlı bır evlat olsun ınsallah.. benımde adetım 5 gun gctı ama benm hep duzensızz sıvılce cıktı yuzumde ama bıde ıdrar rengı ılk kez boyle koyu usuttum mu ne.. test yapmıcam negatıfı gorup aglıyorum .) kesın bır haftaya olurum adet :)
güle güle cnmmmmmm seviyorum seniiiiiiii inşallah hamiş kalda gelllllllllSANA ÇOK ÜZÜCÜ BİR HABERİM VARRRRRRR
TÜM İŞLERİMİ HALLETTİM OLİŞİN PİPİSİDE İYİLEŞMİŞ
EVE GELİRKEN TELEFONUMDAKİ İNTERNET PAKETİMİDE YENİLETTİM
SENİN ADINA ÜZGÜNÜM
KENDİ ADIMA SÜPERİMMMM
HADİ KIZLAR GÖRÜŞÜRÜZ ALLAHA EMANET OLUN
HAYIRLI HABERLER VERİN
HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN İNŞALLAH AMİNNNNNNNN![]()
basak nasılsın kız dün neden habrsız gıttın![]()
annem dün aslında hiç girmicektim ama yatmadan bi bakim demiştim. fırt diye kaçtım
canım mercimek köftesi çekti şimdi onu yapıyorum öptüm seniiiii
bugün halvet yok dimi sizin. Allah ım inşalah hayırlısıyla tutar çok istiyorummmm
70 tl iğne:18:![]()
hoşgeldin kuzum nasılsın....
inşaallah güzel haberlerle dönersin..
aamiiinnnnnnnn![]()
iyiyim tatlım sen nasılsın
inşallah bu ay önce göbişin sonra kucağın dolar canım
geçmiş olsun canım inşallah bu ay gelir bebeğin
sağol kuzum iyiyim..iyiyim cnmmm yağmuru seyrediom elektrikler kesik ...sen nasilsin
bende iyiyim cnmmm bekliom 3 temmuzu bakalım ...kayinvaldemdeyim genelde ...yağmur yagio buraya (adana) benim evin camlarida açıktı noldu acep merak içindeyim
hemde nasılllllllllllllllllll 1 senedir görmediğim kardeşimde bursadan adanaya geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
teşekkür ederim canımmmmm
hayırlı haberlerle gelirsin canım inşallah
evet canım kısmetse geliyommmmm
canım bu işe başlamadan mutlaka o sana dediğim karışıma başla tahlil yaptır ilacı yollasınlar
dediğimi yap pişman olmayacan bak vesile olacam bebeğin gelecek inan bana![]()
aa senin doktor farklı uygulamş. üst üste halvet olursa spermenler kaliteli olurmuki:26:olamaz mı canım bugunde halşvet var yarında var doktorcum 3 gün üst üste verdi ondan sonra gün aşırı dedı
70 tl igne 20 lıra gıttımge gırısıe verıyomartı kanlar falan ayy inş gerek kalmaz da gelir bebgım
eroş arada sancı giriyo baskı gıbı bısey acab oylemı catlıyo :44::44:
basakcim oglisin olacakmış nie yazmadın kiss ...Allah im sağlıklı hayırlı uzun mutlu ömürler versin...çok sevindim cnmmm opuldun
sevinc yola cıkmıstır![]()
Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
yigenlerimfe gelmis ev cocuk bahcesi olmussss oleyyyyyy
sana kaç gün iliş ki ver di acaba eşim sperm sayısı iyi diye mi 3 gün dedi başak ben çok umutluyum kendi me 3 ay süre verdim kalamasam rahim filmi isteyecemaa senin doktor farklı uygulamş. üst üste halvet olursa spermenler kaliteli olurmuki:26:
doktorun bi bildiği vardır elbett.
bende senin gibi çatlatma iğnesi vurunduktan sonra daha bi umutlanmştm . heleki iğneye o parayı verdikten sonrabide doktor bana rahim duvarı kalınlaştırıcı fitil vermişti.
bebek tutunsun diye.hamile kaldıkta beebği tutndurmaya çalşmıştım.
ne kadar umtulandım o ay. ama olmadı. o yüzden belinaycım seninde çok umutlandığını fark ediyorum. umutlan tabiiki ama herşeye hazırlıklı ol. sonradan üzülmeni istemem. belki senin bebeğinde benimki gibi tedavisiz gelmek istiyodurnede olsa anaları aynı yerde büyümüş dimii
![]()
sağol hayatım sana haber vermemişim kusura bakmabi çok kere duyru yaptımmmmmm.
hadi sende kız yapta oğlumaaa aliyimmmmm![]()
anne ne yazıkKizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr
Adanadayim datlimmmmmm meryem suresini unutmaaaaa opt
vayyyyyyyyyyy kaç saat sürdüüüüüüüüüüüüüüüüüüü![]()
2,5 saat surduuuuu
Kizlarrrrrr adanadayimmmm internet paketimde aktiffffff basak saygilarrr