Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar perdem ılk defa kat ızınden harıc ız cıkmıs asarken gerı ındırdım ben hıc utulemeden asardım sımdı utu yapmam lazım nasıl yapacam ynarmı bırsey olurmu bana bı tarıf edın

niye yansın kız normal perde diilmi:26: bizim bildiiğmz perdelerden diilmi. yoksam paristenmi geldi110:

AMİİİNNN CANIMMMM çok güsel geldi bu dua
allahım kabul etsin inşallahhhhhh
hepimizin adına
kızlar perdem ılk defa kat ızınden harıc ız cıkmıs asarken gerı ındırdım ben hıc utulemeden asardım sımdı utu yapmam lazım nasıl yapacam ynarmı bırsey olurmu bana bı tarıf edın

canım kuruyunca geçebilir.....
yüksek derecedemi yıkadın?
yüksek devirdemi sıktırdın?
niye başka iz çıktı....

tek nokta işareti olan yerde ütüle
düşük ısıda...

ne biliim seninle ilgili herşeyi bilmem gerek bence biz kankayız bende sana yazıcammm
çocuğum olcekmii?onun için istiyorum istihareyi...

aslında ilmihalde şöyle yazıyor:bir iş yapmak için karar verilir. sonra o işi yapmak benim için hayırlı mı hayırsızmı diye istihareye yatılır. beyaz-yeşil görülürse hayırlıdır, kırmızı-siyah görülürse o işin hayırsız olduuğu anlaşılır. diyor.
şu işim olacakmı olmıycakmı, yapıcakmıyım yapmıycakmıyım diye yatılmaz diyor:26::26::26::26:çevrende yatan varmı hiç

niye yansın kız normal perde diilmi:26: bizim bildiiğmz perdelerden diilmi. yoksam paristenmi geldi110:

yok ne parısı bıldıgın perde ılk defa utuleyecem ya korktum ynar dıye

canım makınemın perde yıkama ayarı var 230 yıkardım 40 yapıyım ne olcak dedım kırık cıktı

yok kii
cahilim ben bu konuda
bilmiyom bişiiiiiiiiiiiii

ee bu konuda nasıl yatılacak ...
ne düşünerek yatmak gerekk
bi fikir verin bana bakalım o zaman...

yok ne parısı bıldıgın perde ılk defa utuleyecem ya korktum ynar dıye

canım makınemın perde yıkama ayarı var 230 yıkardım 40 yapıyım ne olcak dedım kırık cıktı

hmm sıcak gelmiş olabilir
ütüle ama dediğim gibi
tek nokta oluyo ya ütülerde ya orda yada en düşük ısı ayarında ütüleyebilirsin...

bende yıllardır hep ütülerdim perde programındada yıkasam güneşlikllere varana kadar
ama yeni makinamda sanki ütülü gibi çıktı çok hoşuma gitti tülde kat izi bile yok ama sıkma iptal yaptım ben
nasıl perdeki yanarmı diye korkuyosun düşük ısıda ütüle bişey olmaz

başak acaba bu tedavi hakkımda hayırlımıdır diye yada bu tedavinin sonucu hayırlımıdır diye yatsak olmazmı?
en azından hayırlı olarak görülürse umutlanabiliriz..

yok kii
cahilim ben bu konuda
bilmiyom bişiiiiiiiiiiiii

ee bu konuda nasıl yatılacak ...
ne düşünerek yatmak gerekk
bi fikir verin bana bakalım o zaman...

yani bişi yapmaya karar vercen. mesela çocuk yapmak istiyorum ama benim için hayırlımıdır acaba. diyeceksin.

acaba çocukum olcakmı olmıycakmı diye yatılmıyormuş. yani ilmihalde ööle yazıyo kuzum. istersen ben şuna yatıyım. eroş için bu bebek tedavisi hayırlımı olcak hayırsızmı

başak acaba bu tedavi hakkımda hayırlımıdır diye yada bu tedavinin sonucu hayırlımıdır diye yatsak olmazmı?

pes yaniiiiiiii bu kadar mı aynı şeyler geçer akıldan

bak bende aynı mesajı yazdımm...
deneyelim bakalım...

benim kardeşimde yatıyordu istihareye hatta benim içinde yatmış eşimle evlenmeden önce hayırlımı diye hayırsız çıkmış:26:

benim kardeşimde yatıyordu istihareye hatta benim içinde yatmış eşimle evlenmeden önce hayırlımı diye hayırsız çıkmış:26:

belki başka sebepler için hayırsız çıkmıştır...
hani bazı huyları alışkanlıkları için olabilir..
yada bebeğini beklemen konusunda...
bunlarda hayırsız mevzular canım illa kocanın hayırsız olmasına gerek yok..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…