kızlar perdem ılk defa kat ızınden harıc ız cıkmıs asarken gerı ındırdım ben hıc utulemeden asardım sımdı utu yapmam lazım nasıl yapacamynarmı bırsey olurmu bana bı tarıf edın
allahım kabul etsin inşallahhhhhhAMİİİNNN CANIMMMM çok güsel geldi bu dua
kızlar perdem ılk defa kat ızınden harıc ız cıkmıs asarken gerı ındırdım ben hıc utulemeden asardım sımdı utu yapmam lazım nasıl yapacamynarmı bırsey olurmu bana bı tarıf edın
döverim ben o nazemiri
beğenipte giderse....
bendende bir 7 yıl çalışırr
nazo dan da 7 sene çalışırr hey nazooooooo:130::130::130:
sanada canım inşş
allahım kabul etsin inşallahhhhhh
hepimizin adına
canım kuruyunca geçebilir.....
yüksek derecedemi yıkadın?
yüksek devirdemi sıktırdın?
niye başka iz çıktı....
tek nokta işareti olan yerde ütüle
düşük ısıda...
ne biliim seninle ilgili herşeyi bilmem gerek bence biz kankayız bende sana yazıcammm
çocuğum olcekmii?onun için istiyorum istihareyi...
beğendim ama burdayım:79:
evet ama 8 sene olmak üzere
niye yansın kız normal perde diilmi:26: bizim bildiiğmz perdelerden diilmi. yoksam paristenmi geldi110:
allahım kabul etsin inşallahhhhhh
hepimizin adına
canım kuruyunca geçebilir.....
yüksek derecedemi yıkadın?
yüksek devirdemi sıktırdın?
niye başka iz çıktı....
tek nokta işareti olan yerde ütüle
düşük ısıda...
aslında ilmihalde şöyle yazıyor:bir iş yapmak için karar verilir. sonra o işi yapmak benim için hayırlı mı hayırsızmı diye istihareye yatılır. beyaz-yeşil görülürse hayırlıdır, kırmızı-siyah görülürse o işin hayırsız olduuğu anlaşılır. diyor.
şu işim olacakmı olmıycakmı, yapıcakmıyım yapmıycakmıyım diye yatılmaz diyor:26::26::26::26:çevrende yatan varmı hiç
yok ne parısı bıldıgın perde ılk defa utuleyecem ya korktum ynar dıye
canım makınemın perde yıkama ayarı var 230 yıkardım 40 yapıyım ne olcak dedım kırık cıktı
yok kii
cahilim ben bu konuda
bilmiyom bişiiiiiiiiiiiii
ee bu konuda nasıl yatılacak ...
ne düşünerek yatmak gerekk
bi fikir verin bana bakalım o zaman...
başak acaba bu tedavi hakkımda hayırlımıdır diye yada bu tedavinin sonucu hayırlımıdır diye yatsak olmazmı?
en azından hayırlı olarak görülürse umutlanabiliriz..
başak acaba bu tedavi hakkımda hayırlımıdır diye yada bu tedavinin sonucu hayırlımıdır diye yatsak olmazmı?
en azından hayırlı olarak görülürse umutlanabiliriz..
yani bişi yapmaya karar vercen. mesela çocuk yapmak istiyorum ama benim için hayırlımıdır acaba. diyeceksin.
acaba çocukum olcakmı olmıycakmı diye yatılmıyormuş. yani ilmihalde ööle yazıyo kuzum. istersen ben şuna yatıyım. eroş için bu bebek tedavisi hayırlımı olcak hayırsızmı
yani bişi yapmaya karar vercen. mesela çocuk yapmak istiyorum ama benim için hayırlımıdır acaba. diyeceksin.
acaba çocukum olcakmı olmıycakmı diye yatılmıyormuş. yani ilmihalde ööle yazıyo kuzum. istersen ben şuna yatıyım. eroş için bu bebek tedavisi hayırlımı olcak hayırsızmı
pes yaniiiiiiiibu kadar mı aynı şeyler geçer akıldan
benim kardeşimde yatıyordu istihareye hatta benim içinde yatmış eşimle evlenmeden önce hayırlımı diye hayırsız çıkmış:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?