ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaakadınlarım pazartesi işte son günüm işyerinde tek çalışan ben olduğum için doğum izni veremiyolar malesef çıkıyorum ama morelim bozuk çünkü işim çok rahattı sizleride artık her zamn ziyarete gelemiyecem başak beni inş listeden atmaz atsada ben yine gelirim selamımı veririm. sizleri seviyorum...
iyi geceler sevgili dinleyicilerimm....
eşim 22,00 itibariyle mesaiye gidince bende soluğu burda aldım.....
ve şimdi sizlere o şahane sesiyle kulaklarımızı şenlendirecek olan sibel can dan suistimal şarkısını armağan ediyorumm...
(dj olurmu acep benden:26::26::26::26:)
biraz fazla kaçtı ama hemen bisiklet çevirdim sonrada akşam yemeğinden sonrada yürüyüşe gittik yeni geldim haftada 1 kilo rahat veriyorum kendimi sıkmadan 2 kilo vermişim bile
bende 6 gün geçince yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı
bazılarının kanda çıkarmış idrarda hemen çıkmazmış
eroş nerdesin niye bişey yazmıyon
kalplerimiz bir senle nazom yaaabenimde herşeyim sorun kolay hiç bişeyim olmuyor
haluk levent in şarkısı varya zor aşk ikimize armağan ediyorum
Haluk Levent-Zor Aşk - YouTube
oldu bile bende ikimize şarkı armağan ettim senin yazını gördümaynı anda şarkı hediye edesimiz geldi
kalplerimiz bir senle nazom yaaa
huylarımızda birrr
galiba sorunlarımızda birr
burdayımm canımm telefon trafiğimm var da biraz....eroş nerdesin niye bişey yazmıyon
sen nerdesin oyunmu oynuyon. ben zuma dan başka oyun bimiyom. ama onda bigün rekor bende olcakkkkk
ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaa
atmıcam tamammmmmm
sanırım geç dölennmeyle ilgili bişi nazocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Kizzz nereye yolladin borulceyiiiiiiiiibaşakçım naıslsın napıon pek uğraşamadım artık bıkarsın bundan sonraaa görümceyi yolladım ohh meydan bana kaldı ne rahatmış huzurum kalmamıştı beee
çok sewindim canım iyi geçmesine...yapılmayan testlerin hangileriymiş yoksa anti kardiopilin lermi:26: nasıl bir tedavi ,nasıl bir yol izliyecekmişsin bişey söylemedimi??
evet doktorumda geç döllenme demişti 7 haftalık olmasını beklerken doktor 5 haftalık demişti
totolarınız da bir mi acaba
sen nerdesin oyunmu oynuyon. ben zuma dan başka oyun bimiyom. ama onda bigün rekor bende olcakkkkk
çok şükürrrr kurtuldum o kocası çağırmasın en az 3 ay kalır inşallah kalırda bende evimle uğraşayım zalak şey kendini bi pokum sanıooo markete gitçez dün iii fırçaladımmm zaten surat beşkarış çocuk arabasını sürüo aldıklarını bana verio dur hele dedim benim boynum tutmuo bacımmm kendi malzemelerini taşıı ben arabayı sürerim ayh tripleri görsen hiç tınlamadım aldım gittim arabayı zalak az yesin kendine hzmetçi tuttsun kaynanadan kaçtı burda bana huzr vermicek rahata konmaya gelmiş belli
kocam geldi canımmm damda kuşları yemliooo
kız lar ezan okunuyo:18:namz kılıp yatırıyo kocam. offfffff 11 yatma saatim oldu4.5 aydır aklı nerdeydi bu herifin
terbiyesizz karııı taktın kafayı totolara
bu ne kızımm yaaa
benceede şimdi mi aklına geldi
yada karnın belli ya artıkk belki ikna olmuştur hamile olduğuna..
kalplerimiz bir senle nazom yaaa
huylarımızda birrr
galiba sorunlarımızda birr
totolarınız da bir mi acaba
kız lar ezan okunuyo:18:namz kılıp yatırıyo kocam. offfffff 11 yatma saatim oldu4.5 aydır aklı nerdeydi bu herifin
çoğunlukla aynı galiba sorunlarımız
sende taktın totolara bizimkiler küçülecek seninki büyüyecek diyemi dert ettin kendine
hadi 15 dk kalmış yatmana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?