Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaa

atmıcam tamammmmmm

biraz fazla kaçtı ama hemen bisiklet çevirdim sonrada akşam yemeğinden sonrada yürüyüşe gittik yeni geldim haftada 1 kilo rahat veriyorum kendimi sıkmadan 2 kilo vermişim bile

bende 6 gün geçince yapmıştım silik ikinci çizgi çıkmıştı

bazılarının kanda çıkarmış idrarda hemen çıkmazmış

sanırım geç dölennmeyle ilgili bişi nazocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kız lar ezan okunuyo:18:namz kılıp yatırıyo kocam. offfffff 11 yatma saatim oldu 4.5 aydır aklı nerdeydi bu herifin

ahh cnm yaa ne saçma izin vermemk olurmu yaaaaaaaaaaa

atmıcam tamammmmmm

sanırım geç dölennmeyle ilgili bişi nazocummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

evet doktorumda geç döllenme demişti 7 haftalık olmasını beklerken doktor 5 haftalık demişti

başakçım naıslsın napıon pek uğraşamadım artık bıkarsın bundan sonraaa görümceyi yolladım ohh meydan bana kaldı ne rahatmış huzurum kalmamıştı beee
Kizzz nereye yolladin borulceyiiiiiiiii
çok sewindim canım iyi geçmesine...yapılmayan testlerin hangileriymiş yoksa anti kardiopilin lermi:26: nasıl bir tedavi ,nasıl bir yol izliyecekmişsin bişey söylemedimi??

Canim o test sonuclarinda ciksin ona gore goruselim dedii cok begendim ebru hanimi hayatim diyerek ilgilendi sagolsun
jinekolojik muayenemde iyi cikti protein s ve c homosestein bisi daha vardi bide smear istedi genetik sonuclarima bakti
hikayemi dinledi dosya doldurdu 200 tl odedim fark ucreti hakkimizda hayirlisi....

sen nerdesin oyunmu oynuyon. ben zuma dan başka oyun bimiyom. ama onda bigün rekor bende olcakkkkk

kimse yoktu bende oyun oynuyodum bende mahşong oyunlarını oynuyorum zumada çok oynuyordum önceden
hadi bakalım inşallah rekoru alırsın

hadiskonuın kocası napıyomuşşşşşş

kız lar ezan okunuyo:18:namz kılıp yatırıyo kocam. offfffff 11 yatma saatim oldu 4.5 aydır aklı nerdeydi bu herifin

Ohhhh iyi oluyor sanaaaa 3-4 de yattigin gunlere say
demekki seninkinin anca akli basina geldi

bu arada sen meleksin biliyom kanatsiz melek
supurgeli cadiiiii

terbiyesizz karııı taktın kafayı totolara

bu ne kızımm yaaa
benceede şimdi mi aklına geldi
yada karnın belli ya artıkk belki ikna olmuştur hamile olduğuna..

galiba hamile olduğumu anladı artık.

geçenleerde de dedi ki: aşşkımmm senin karnın çıktııııı

bende : hamileyim didimmmmm

Kızlar ben biraz dan geliyorum aklıma birşey takıldı cim a günleri varmış ilişkinin yasak oldu bilen var mi neyin nesi

kalplerimiz bir senle nazom yaaa
huylarımızda birrr
galiba sorunlarımızda birr

çoğunlukla aynı galiba sorunlarımız

totolarınız da bir mi acaba

sende taktın totolara bizimkiler küçülecek seninki büyüyecek diyemi dert ettin kendine

hadi 15 dk kalmış yatmana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…