Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarr
dün temızlıgımı yaptım utum bıtsın tam dusa gırıp yatacaktık ki tel caldı esım karabası ölmüş daha genc ve tüp bebek yapmıslardı 2 kızı vardı 2 yasında bırı de ölmüşcok üzüldüm esım zaten geceye gidiyo artık kaynanamda olurum arada bı gırerım heralde
![]()
Canim cok uzuldum allah rahmet eylesin bak herseyin hayirlisigünaydın kızlarr
dün temızlıgımı yaptım utum bıtsın tam dusa gırıp yatacaktık ki tel caldı esım karabası ölmüş daha genc ve tüp bebek yapmıslardı 2 kızı vardı 2 yasında bırı de ölmüşcok üzüldüm esım zaten geceye gidiyo artık kaynanamda olurum arada bı gırerım heralde
![]()
günaydın kızlar
herkese sağlık ve huzur dolu bi hafta diliyorum
günaydın kızlarr
![]()
günaydın kadınlarım bugün işte son günüm ama yolunu buldukça gelecem sizi bırakmayacağım.![]()
günaydın canımm,,,,
hayırlısı olsun hakkında
dinleneceksin bol bol sende...
mutlaka arada bi ce yap bekleriz merak ederizzz
eve internet bağlatsan olmazmı???
buda bir fikir...
canım başınız sağolsun ALLAH kimseye genç ölüm vermesin.
canım bilerek bağlatmıyorum eşim internetle normalde hiç işi olmaz ama ayyy bi önüne geçsin kalkmak bilmez ablamlara gideriz saat gecenin 5 daha doğrusu artık sabah olmuş oluyo eşim hala okey oynuyo maçlara bakıyo yok valla o yüzden ben almayım.![]()
neden kimse yokki???????
bende sabaktan beri ziyaretçi gibi bakıyomm
kimseler gelmiyoo...
Huhuuuuuu karilarrrr nirdesiiiiiiiiiiiizzzzzzz
![]()
![]()
![]()