• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah:16::16:

kızlar BERAT KANDİLİNİZ mubarek olsun..dualarımız kabul,günahlarımız af olsun inşaallah:16::16:
Amin canim
günaydın kayıp arkadaşım napıonnnnn canım yarın gel muhakkak bana ok mii
Giz yarin kiz kalesine denize gitcukkkk
günaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.
Amin canim
kızlar dün okumada dualar yapılırken sizin içinde amiiin dedimm...
inşallah allahım o güzel dualardan gelecek hayırları sizlerede nasip eylemiştir...
çok kalabalıktı canımız çıktı,,tabi bide iş vardı sonrasında
kazanları yıkadık,, evi tekrardan temizledik...

öylemi ALLAH kabul etsin kuzum.. bede adetli olmasaydım düşünüyordum oruç tutmayı kısmet değilmiş...

sağol canımm ,,alllahım niyetini kabul etsin o zaman,niyetinin hayrına benimkine ortak eylesin...
bu özel, bereketli,mubarek gecelerde adetli olmak çok üzüyo insanı bişey yapamıyosun...

evettttttt hanımlar sizlerinde beraat kandili mübarek olsunnnnn.

bizin için yine bi duaların kabul olma zamanı geldi:16::16::16:

ben bugün test sonucumu almaya gitcem.o yüzden bir an önce epilasyonumu bitirmem gerek.gerçi ben sevinç gibi tüylü diilim:21:

sevinçcimm dün sana şaka yaptım eletürük gitti demiştim ya. beddua mı ettin nedir:44:dün gerçekten gitti
20:00 den sonra gelmedi. bizde yattık. teee gece gelmiş:53:

eroşcum dualarınız kabul olsun inşallah Alah razı olsun. benim içinde amin dedin mi:110:

sevinç hanım bakıyorum aklına bilem gelmemişim küstüm:63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63::63:
:30::30::30:
beni sayan yok hıhhhhhhhhhhhhh üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü:43::43::43::43::43: :63::63::63::63::63:
Giz yokkkk telimin sarji bitiyordu ne sartlarda giriyom nete
surda tatildeyim sizi merak ediyom yaranamiyom
hem diger karilar dedik yaaaas:1:
:110: :110: alla allaaaa sizin hepinizi cooook sewiyom ben :110:

topic basi kariniz yok siz bana sardiniz :63:

:30::30::30:ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş

özrüde kabahatinden büyük:20::20:

siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle:kkk::kkk:

evet aynı gün izinliler ama ben eşim izinli olduğunda pek giremiyorum cep telefonumda evdeki nete bağlanmıyo anca ayrı paket almam lazım
onun için sizlerden ayrı kalıyorum yoksa eşim pc deyken bende cepten girebilsem süper olurdu dün yine döktürmüşünüz ben katılamadım:14:

bende eşin evdeyken bilerek girmiyosun zannediyordum. demek girebilsen gircen:1:

sağol canımm ,,alllahım niyetini kabul etsin o zaman,niyetinin hayrına benimkine ortak eylesin...
bu özel, bereketli,mubarek gecelerde adetli olmak çok üzüyo insanı bişey yapamıyosun...

aminnnn.ernaycım sağol,ya ewet insan kendini suçlu gibi hissediyor ama oda RABBİMin emri ne yapalım,iyiki oluyorum benim zaten kürtajlardan sonra adet yoğunluğum baya azaldı..

ben bugün test sonucumu almaya gitcem.o yüzden bir an önce epilasyonumu bitirmem gerek.gerçi ben sevinç gibi tüylü diilim:21:

sevinçcimm dün sana şaka yaptım eletürük gitti demiştim ya. beddua mı ettin nedir:44:dün gerçekten gitti
20:00 den sonra gelmedi. bizde yattık. teee gece gelmiş:53:
Bana yalan solersen boleee hismima ugrarsin ne beddua edecem deli kari ohhhh olmus

:30::30::30:ayıpsız karııııı sara ablayla seray ı unutmuşşş

özrüde kabahatinden büyük:20::20:

siz buna bakmayın hanımlar unutur bu bööle:kkk::kkk:
:110: :110:
eeeee bana ne zaman gelmeyi düşünüon yine ekiceksin belli oldu cuma evdemisin bari eğer cumada gelemem dersennn pzt kesin gel kelleni vurmımmmm

Haberlesecez canim bir saatte olsa gelip kaaveni icecem ok

Gunaydin karilar BERAT KANDILINIZ MUBAREK OLSUN GUNAHLARINIZ AF DUALARINIZ KABUL OLSUN...

günaydın kızlar .. berat kandiliniz mübarek olsun ..

Aminnnnnnnnn cumlemizin kandilini mubarek olsun....

aminn canım seninde kandilin mübarek olsun duaların kabul herşey gönlünce olsunnnn

günaaaaaaaydınn kızlarr
allahım bu mubarek günde yüzümüze baksınn,,hayırlı evlatlar nasip etsinn,,bekletmeden bebeklerimizi göndersin,,
Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez. Dualarımızın Rabbimizin yüce katına iletilmisine vesile olan bu mübarak kandil gecesinde dualarda buluşmak ümidiyle Kandilinizi kutlarım.

Bu güzel gecelerin feyzi üzerinize, rahmeti geçmişinize, bereketi evinize, nuru ahiretinize, sıcaklığı yuvanıza dolsun.

amin kızlar herkesin gönlündeki niyetini hakkımızda hayırlı kılarak nasip etsin Allahım

Back
X