Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

kendin için eniyisini kendin bilirsin canım
allah hayırlısını versin inşallah gerek kalmaz...

kendin için eniyisini kendin bilirsin canım
allah hayırlısını versin inşallah gerek kalmaz...

ınşaallah cnm.. ınan hepimiz ıcın dua edıyorum rabbım dıyorum sen kucaklarımızı boş bırakma kapından bonumuz bukuk ayırma dıye.. hepinizden tek tek guzel haber alacağım ınş.. kendımdede

ınşaallah cnm.. ınan hepimiz ıcın dua edıyorum rabbım dıyorum sen kucaklarımızı boş bırakma kapından bonumuz bukuk ayırma dıye.. hepinizden tek tek guzel haber alacağım ınş.. kendımdede
hepimizin temennisi bu zaten canımm
allahım hep beraber bebeklerimizinde sorunlarını konuşmayı nasip etsinn
nazo nerde kıs:26::26::26::26:

komşusu gelmiş birazdan gelirimm dedi

başak bak hamişlik takvimine

bebeğin tam benim bebeğimi kaybettiğim kadar
(allahım seninkini sana bağışlasın,kavuştursun sizi birbirinize)
ne hiissettiğimi şimdik anlamışsındırr
onu hissederken,onunla olmaya alışmışken
artık giysi beşik bakarken

bi anda yok olması

canım benım ya yapma böyle hem kımse sana bıdaha bebğın olmucak demedıkı neler var benım arkadasıma tup bebek bıle yapamıyolarmış sen bıkere kaldıysan yıne kalırsın allahın ıznıyle makıne calıyo:26::26: demesı kolay bılıyom ben hıç bebek kaybetmedım hamıle kalamadığım ıcın ama allahta gostermesın cevremde yasayanlar var zaten yeterınce uzuluyom onlara posıtıf olcaz dıye toplanmadıkmı burda hadı ama dağıtın su kasvetlı havayııııııııııııııııı

üzülmüyorum artık canım
hep aklımın bi köşesinde sadecee..

benim yavrum cennet meleği oldu
ben ölünce beraber yaşayacağız sonsuza dekkk..

biliyormusun 4 aylık bebeğin dış görünümü tamamlanmış oluyomuşş,
yani cenaze namazıda kılınabiliyormuuşş ve dedesi kılmış gömmeden önce
ama 4 aya kadar olan bebekler düşük adıyla geçiyor
yani benim bebeğim çocuk sıfatında sayılıyoo hem tıbben hemde dinen
hatta biz hastaneden bebeğimin cenazesini alırken ölüm kağıdı imzaladık isim bile koyduk çünkü isim istediler ve kağıdında düşük değil doğum yazıyorr

yani benim yavrum şefaatçimiz olacak inşallahhh...

ben gayet keyifliyim ayrıca sakın üzülüyorum sanma
allahım öbür dünyaama evlat verdi şimdi bu dünyaya vermesini bekliyoruzz
ve biliyorum, umut ediyorumm bende anne olacağımm

Son düzenleme:
ay kıslar işim vardı vilmacım sana yarın cvp yazcam şu an kocam gelmek üzere çıkıyım ben öpütümmmm

herşeyde bi hayır var nazocumm
bende arabayı satmak istemiyorum ama eğer tüp bebek 2-3 bin tl yi geçerse mecbur satıcazz
karşılayamam bi kerede o kadardan fazlasını...

5000...6000 lerde tüp yaptırmak anca devlette yaptırırsan senin dediğin rakamda

halı çevirmeye mi geldi kız komşunn:26::26::26::26::44::44::44::44:

halı çevirmye geldi sonra oturdu pc nin başına faceme bakayım diye nerdeyse 1:30 saat pcde kaldı sonra kalktı halıları çevirdi
sonra eşim aradı geliyorum bişey lazımmı diye,,, komşumda öyle çıktı evine,,, sonrada eşim geldi bende giremedim bidaha

nazo nerde kıs:26::26::26::26:

komşum güya halı çevirmeye geldi nerdeyse çevirmeden gidecekti kocasına yalancı çıkmamak için çevireyimde yalan olmasın bari dedi
aslında nete girmek için geldi halılar bahaneydi,,, ama benide sohbetten alıkoydu benimde burda yazıştığımı gördü madem yarım saat gir çık, yok ne zamanki kocam gelecek öyle çıkacak

Günaydın kızlar hadi uyanın ben geldim ne kadar çok konuşmuşsünüz nasıl okuyaca m
ben hala hastayım hatta bu sabah sesim tamamiyle gitti ne yapaca m nasıl geri gelip ne içmem yemem lazım

iyi hafta sonları hanımlar ben akşama mersine çufçufa gidiommm hiç özlenmemişizzz sevinçte sati küsmüş bana :))

evet kankam hele ki hareketlerini bu kadar net hissediyorkenonunla konşmya bile başlamşken.

Allah ım beni ve tüm hamileleri kavuştursun bebeğine

keşke öncden kocan aramş gibi yapsaydın

Günaydın kızlar hadi uyanın ben geldim ne kadar çok konuşmuşsünüz nasıl okuyaca m
ben hala hastayım hatta bu sabah sesim tamamiyle gitti ne yapaca m nasıl geri gelip ne içmem yemem lazım

iyi hafta sonları hanımlar ben akşama mersine çufçufa gidiommm hiç özlenmemişizzz sevinçte sati küsmüş bana :))

günaydın hatunlar bende hemen çıkcam bi bkiyim didim. belinaycım sesin niye kısıldı kaynanaya bağırmaktan dimizaten onun evinde kalınca sana bişiler oluyo.

ondamı kaldın sen dün yoktun:26:

kıs hadişkooooo ne zaman gidiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…