of ya oda pahalıymış ama.. böle mıllet ucuncu asılamambesıncı asılama deyınce ben okadar pahalı düşünmemiştim:26::26: bende basta sayılırım ılk defa bu ay klomen kullancam ve catlamadıysa ığne yapacak sonrada asılama denerım bı kere olmadı.. sonra kendı halınde bırakmayı düşünüyorum. prolaktınımı arada ölcturur kontrol altında tutarım artık zaten tıbben baskada bır sorun yok dedı doktor dahada uğrasmam dıye dusunuyorum asılamalarla en azından bı sure
kendin için eniyisini kendin bilirsin canım
allah hayırlısını versin inşallah gerek kalmaz...
hepimizin temennisi bu zaten canımmınşaallah cnm.. ınan hepimiz ıcın dua edıyorum rabbım dıyorum sen kucaklarımızı boş bırakma kapından bonumuz bukuk ayırma dıye.. hepinizden tek tek guzel haber alacağım ınş.. kendımdede
nazo nerde kıs:26::26::26::26:
başak bak hamişlik takvimine
bebeğin tam benim bebeğimi kaybettiğim kadar
(allahım seninkini sana bağışlasın,kavuştursun sizi birbirinize)
ne hiissettiğimi şimdik anlamışsındırr
onu hissederken,onunla olmaya alışmışken
artık giysi beşik bakarken
bi anda yok olması
canım benım ya yapma böylehem kımse sana bıdaha bebğın olmucak demedıkı neler var benım arkadasıma tup bebek bıle yapamıyolarmış sen bıkere kaldıysan yıne kalırsın allahın ıznıyle makıne calıyo:26::26: demesı kolay bılıyom ben hıç bebek kaybetmedım hamıle kalamadığım ıcın ama allahta gostermesın cevremde yasayanlar var zaten yeterınce uzuluyom onlara posıtıf olcaz dıye toplanmadıkmı burda hadı ama dağıtın su kasvetlı havayııııııııııııııııı
herşeyde bi hayır var nazocumm
bende arabayı satmak istemiyorum ama eğer tüp bebek 2-3 bin tl yi geçerse mecbur satıcazz
karşılayamam bi kerede o kadardan fazlasını...
halı çevirmeye mi geldi kız komşunn:26::26::26::26::44::44::44::44:
iyi hafta sonları hanımlar ben akşama mersine çufçufa gidiommm hiç özlenmemişizzz sevinçte sati küsmüş bana :))
evet kankam hele ki hareketlerini bu kadar net hissediyorkenbaşak bak hamişlik takvimine
bebeğin tam benim bebeğimi kaybettiğim kadar
(allahım seninkini sana bağışlasın,kavuştursun sizi birbirinize)
ne hiissettiğimi şimdik anlamışsındırr
onu hissederken,onunla olmaya alışmışken
artık giysi beşik bakarken
bi anda yok olması
komşum güya halı çevirmeye geldi nerdeyse çevirmeden gidecekti kocasına yalancı çıkmamak için çevireyimde yalan olmasın bari dedi
aslında nete girmek için geldi halılar bahaneydi,,, ama benide sohbetten alıkoydu benimde burda yazıştığımı gördü madem yarım saat gir çık, yok ne zamanki kocam gelecek öyle çıkacak
Günaydın kızlar hadi uyanın ben geldim ne kadar çok konuşmuşsünüz nasıl okuyaca m
ben hala hastayım hatta bu sabah sesim tamamiyle gitti ne yapaca m nasıl geri gelip ne içmem yemem lazım
iyi hafta sonları hanımlar ben akşama mersine çufçufa gidiommm hiç özlenmemişizzz sevinçte sati küsmüş bana :))
basak hanım ne iş sesınız cıkmıyo sıkıldınızmı bızde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?