• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile

he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh:51::51:
sewincim yapmaz öyle şey sevdiklerini korur...

kızlar sohbete doyum olmaz ben işlerimi yapayım evi süpürüp silecem sonra görüşürüz

kolay gelsin canım..

ağlarım bennnnnnn sevmiosun iştee hiç sormamışsn beni önceden her kelinede kankam derdin şimdi yok isimler arasında bile

he ya ne kapı maşallah burda çekiştirolar bi laf etmemiş ben dahada gelmim işte hıhhhh:51::51:
benim için oylama yapılsın çok acilllll

gel gitme nolur diyenler baş parmağını kaldırsın
gelsende olur gelmesende diyenler serçe parmağını kaldırsın
ya git başımızdan işimiz senmisin defol git diyenler sağ ayağının sol baş parmağını kaldırsın

:128::128::128::129::129::129:

mesajlar sapıttı haaa aralara kaynıyorrr

kız nazooo hade kısır yapta bizde gelek :56:

walla sapıttı mesela ben sana yemek sormuştun yaa,yazdım bişeyler sen onu görmedin galiba kaynadı arada çünkü...kız gelin ben size adana kısırı yaparımmm:56::56:

tamam yapayım valla çok güzel yaptığımı söylüyolar hatta geçenlerde mlx siyede tarif verdim aynısını yapmış kaynanası bile sevmiş çok güzel oldu dedi:21:

walla sapıttı mesela ben sana yemek sormuştun yaa,yazdım bişeyler sen onu görmedin galiba kaynadı arada çünkü...kız gelin ben size adana kısırı yaparımmm:56::56:

:56::56: yaşasın hade yapalımmmmm yiyelimmmmmmmm:51:

yaa ewet ne yapacağız yaa:44:ben geçen gün karışık kızartma yapmıştım domates soslu,birde yoğurtlu döğme çorbası,ayran çorbasıda deniyor ona..dün annemlerde yaprak sardık,tabi bende getirdim ewe yanıda arpa şehriye çorbası vardı,aslında sıcakta çorba pek yapmam ama eşimin midesi rahatsızdı o istedi...bgün belki patlıcan tavası yaparım pilav ve cacık eşliğinde....sen bilirsin adananın patlıcan tavasını ,bilmeyen arkadaşlar için güvecin tencere versiyonu...

cnm patlıcan tawası nasıl oluyooo tarif edermisinn

adana ksırı nasıl bişey sen yaz ben arada okurum şimdi paspaslar, yollukları silkeleyip geliyorum
güya gidecektim ama gidemedim neyse açık kalsın ben arada okuyayım

Back
X