• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok annem korkma dozu fazla gelince ööle oluyomş. benim bünyem günde 2 klomeni kaldırmadı yumoişlar aşırı büyüdü.

sonraki seferde günde 1tane aldım bişi olmadı. sen daha önce hiç kullanmadınmı:26::26::26::26::26::26::26:

yok anam yok beni taşınırken börülcem almadıki yemeğe sen alasın.

yemeğe almayı bırak "başak gııı bi çay demlesende içsek" dediydi:25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25::25:

:110::110:

off bi gün arayla mııııııı:53:bari aldıkları kanı saklayıp kızılaya verseler dünyanın kanı:96:

yok ya ılk defa kullandım bu ay sabah akşam ıkı kere verdı bakım yarın doktora gdııcem ınşalah guzel haberler alırım:26::26::16::16:

slm kızlar nasılsınız?bi cee deyip kaçcam...internetim bitti bitecek walla....3 gündür evdeyim biyere gitmiom...c.tesi köye gitcem...sünnet düğünü var...hiç gidesim yok ama mecbur napalımm...öpüyom hepinizi ...Allah a emanet olun ....kendinize cici bakın...:54:

kızlar merhaba

sizden acil yardım bekliyorummm benim bu ay 3 üncü klomen kullandım... geçen ay 10 unda regli oldum ...bu ay 3 gün geçti bende bugün test aldım...ve yaptımmm ve 1 saniyede çıktı çift çizgi silik felan değil net kırmızı çıktı yani çift çizgi net ben şimdi napcamı şaşırdım hamilemiyim değilmiyim bilmiyorummm....vede ben iğne vurulmadım sadece klomen kullandımmm...ne olur yardım edin...

yardıma ne hacet kuzum sen yapmşın yapacağını hamilesin işteeeeeee

hayırlı olsun Allah kucağına da almayı nasib etsin inşallah.:16::16::16::16::16::16:

demekki kendliğinden çatlamş yumurtalar iğneye gerek kalmamış.

yarın ilk işin kan vermek olsun hadiiiiiiiiii bakalımmmmmmmmm:124::124::124::124:

yok ya ılk defa kullandım bu ay sabah akşam ıkı kere verdı bakım yarın doktora gdııcem ınşalah guzel haberler alırım:26::26::16::16:
inşallah cnm büyümüşlerdir merak etme:34::34::34:

sırada halvetler varrrrrr

pardon çarpışmlaaaarrrrr gün aşırııııııı:23::23::23::23:
slm kızlar nasılsınız?bi cee deyip kaçcam...internetim bitti bitecek walla....3 gündür evdeyim biyere gitmiom...c.tesi köye gitcem...sünnet düğünü var...hiç gidesim yok ama mecbur napalımm...öpüyom hepinizi ...Allah a emanet olun ....kendinize cici bakın...:54:

seraycım olmuyo bööle görüşemiyoruz şu eve bi int. bağlatın annnem alcam bak yıldızlarınııııı:1::1::1::1:

kızılayada kan verecektim ama almadılar çünkü ishaldim en az bir hafta ishal olmamam gerekiyomuş benimde içtiğim haplar ishal yapmıştı ishalin geçince gel dediler
birde önümüzdeki 6 ay hamile kalmayı düşünüyormusun dediler ozamanda almıyolarmış:53:
bende uzun zamandır düşünüyorum hatta tedavi oluyorum dedim ama olmuyor dedim

:9::9::9::9::9:kan vermen mümkün değil o zaman.

ama doğru nazo hamiş kalınca kana ihtiyacın olcak.

o zaman otur oturduğn yerde:6:

inşallah cnm büyümüşlerdir merak etme:34::34::34:

sırada halvetler varrrrrr

pardon çarpışmlaaaarrrrr gün aşırııııııı:23::23::23::23:

seraycım olmuyo bööle görüşemiyoruz şu eve bi int. bağlatın annnem alcam bak yıldızlarınııııı:1::1::1::1:

doğru dıyon halvetler varda ınşallah esımın iş durumu denk gelır:1::1::1:

bengisu mu belinaysu mu yavvv:44::44::44:

ne olur ne olnaz her ihtimale karşıı
,
tüm topikkkkkk doğum gününüz kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

yaaa beni nazemir kandırdıııı belinaysuydu doğum günü olan:))

efsane geri döndüü heheh canım kimse beni düşünmüo iştee bu kız gelcek sayfalarca geri döncek denilmioo birz beklesenizde birlikte muhabet edeydikkk en çok çenesi düşeni tespit ettim erenayefecimmm beni baya çekiştirmişsin ama aramızı bozamıcaksınızz nazoooo kankam geri döndüü hahahah

firüslü mirüslü seviosun işte inkar etme kızım
ben çenesi en düşük karı mı seçildimmm:42::42::42:
unvanıma layık olmaya çalışıcağımmmm ...

ayrıca hadişçimm o meşhur mesajımda seninde adın varr
iyice bakk

Eros annem 4 kisi batimiz ayniydi iki tane fire verdik eee bende hamis olamayacagima gore senden guzel haberler bekliyoruz:38:
valla bende de pek umut yok be sevinççimm
belirtide yok ,,umutda yok...
nötr olarak beklemedeyimmm bakalım nolcekk
gerçi bugün yufka açtık
çok iş yaptımm ,,ağırlıklar kaldırdımm
bişi varsa da iyice hırpaladımm zate ...

ziyaretçi delüğünden tam 6 kişi bakıyor kim bunlar acebaaa:44::44:
tıkayacağım o deliği benn zatnn
namahremler bakıyo olabilirr
:53::53::53:

kızlarrr çok yorulduk ama yufkaları açtıkk
ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
eltimnen oturmaya gideceğizz
ancak akşam gelirizzz ...

kızlar merhaba

sizden acil yardım bekliyorummm benim bu ay 3 üncü klomen kullandım... geçen ay 10 unda regli oldum ...bu ay 3 gün geçti bende bugün test aldım...ve yaptımmm ve 1 saniyede çıktı çift çizgi silik felan değil net kırmızı çıktı yani çift çizgi net ben şimdi napcamı şaşırdım hamilemiyim değilmiyim bilmiyorummm....vede ben iğne vurulmadım sadece klomen kullandımmm...ne olur yardım edin...

canım zaten ikinci çizgi saniyesinde çıkmış, yarın git kandada baktır sonrada doktoruna gidersin
gözün aydın anne oluyosun:49:

:9::9::9::9::9:kan vermen mümkün değil o zaman.

ama doğru nazo hamiş kalınca kana ihtiyacın olcak.

o zaman otur oturduğn yerde:6:

ne bileyim bende bir hayat kurtarırız diye kan verelim, bi iyilik yapalım dedik kardeşimle, kardeşiminde kanı düşük çıktı almadılar ikimizde kuzu kuzu çıktık ordan:9:
birde kızılaydan bana doğum günümde mesaj geldi kurtardığınız hayatlar doğum gününüzü kutlar gibi bişeydi ben kan vermedim ama vermişim gibi kutladlar:42:
ama birgün kan verecem zaten yıllardır hamile kalma ihtimaline göre hareket ediyorum bari kan vereyimde hamile kalırsam kalayım ALLAH bir kolaylığını verir:34:

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar

kızz karı benim aldığım kilo 4e çıkmş nolluyo bana ya senin totoyu geçecek bu gidişle:25::25::25:offf
ne hızlı alıyom ben kilo.:18::18::18:

bugün benimle ilgilenen hemş,ire izinde olduğu için yedek hemşire ilgilendi. o da esas hemşire izinden geldiğinde yapalım aşını dedi.

yani haftaya olacak aşı. bugün tahlil için kan aldılr:kkk:

bu arada söylediğin iyi oldu yaptırdığımda sol kola yaptırırım demek çok ağrı yapıyo:26:
Koca gobus seni ben sana demedimmi kilolar ilk basta degil sonra aliniyoo diye bu gidisle catlamadik patlamadik yerin kalmayacak :1: tetanoz asisi vurulduktan sonra agriyo hatta sisebiliyor.
Ozledik annem seni cabuk gel bekletme.

iyice bakk

gerçi bugün yufka açtık

ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm
Canim ellerine saglik fazla yormasaydin keske nolur ne olmaz zati bugun 13 u bakalim hayirlisi

ALLAHIM TUBA AĞACININ GÖLGESİNDE KEVSER HAVUZUNUN BAŞINDA EFENDİMİZ HZ MUHAMMED (S.AV)İLE MUHABET ETMEYİ NASİP EYLE AMİNNNNNNNNNNNNN hayırlı cumalar
Amin canim hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun gunahlarimiz af dualarimiz kabul olsun....

iyice bakk
canım tabiki sen seçildin bak bakalım maşallah heryere yetişmişsin hehe biliom ben sana yorum yapmıştım sanki sevinç sormamış sen sormuşsun zaten

gerçi bugün yufka açtık

ben yorgunumm
hemde çook yorgunum
yarında yokumm

canım tabiki sen seçildin bak bakalım maşallah heryere yetişmişsin hehe biliom ben sana yorum yapmıştım sanki sevinç sormamış sen sormuşsun zaten

Koca gobus seni ben sana demedimmi kilolar ilk basta degil sonra aliniyoo diye bu gidisle catlamadik patlamadik yerin kalmayacak :1: tetanoz asisi vurulduktan sonra agriyo hatta sisebiliyor.

Ozledik annem seni cabuk gel bekletme.

Canim ellerine saglik fazla yormasaydin keske nolur ne olmaz zati bugun 13 u bakalim hayirlisi

Amin canim hayirli cumalar hersey gonlunuzce olsun gunahlarimiz af dualarimiz kabul olsun....

kızzz sanki sen koca göbüşlü olmadın dokunma başakımaa ay keşke bende koca döbüş olsam ayy dün gece halvet vardı yastık belişmde kalmış sabaha kadar hiç dönmeden uyumuşummm belimde hiç ağrımamış yah sevinç benim pepişim de arasıra yine kaşıntım oluo deliricek şekilde kaşıom sonra halvet yapamıoz çok acıoooo sen halvet yapabiliomudun hheleki sıcaklar dahada tetikklio

belinaycım bende klomen kullandığımda bir keresinde kocaman kistler oluştu

doktor10 gün istirahat et hoplama zıplama yavaş yürü çok dikkat et patlama riskleri var bişi olursa heemn beni ara dedi.

bu yüzden işten ayrılmak zorunda kaldım. ve o ay doğm kontrol hapı kullandım. küçülsünler diye

üzülme kötü bişi diil güzel sona doğru ilerliyosunnn

ben ılac kullanmak ıstemedım doktorcuk kullanda gecsın dedı ve hayatımd aılk defa korunuyorum hemıde yasmınmıdr nedır o hapla:25::25::25::25:

Canim hakkinda hayirlisi uzulme bu arada dogun gunun kutlu olsun birdahaki sefere bebisin kucaginda olsun
Amin canim sende saglikla kucagina al insallah.

Canim insallah ikiz ikiz bebeklerin olur amin

Onemli degil basak hanim sen ve bebegin eyi olsunda sorun yok bu arada arkadasim gelcek yemege yeni ewe tasindi bende yoruldular diye yemee aliyom
hemen cemkirirsin simdi beni neden almadin diye :110:

tsk sevınc sen korunmayı bıraktınmı:44:

günaydın hayırlı cumalar Allahım günahlarımızı bağışla, sıkıntıda olanlara yardımet cümlesiyle birlikte hepimizin inşallah aminn...

günaydın canlarımmm hayırlı cumalar olsun herkese:16::16::16::16::16:
ben bugün mersine gidiyorum kısmet olursa 10 gün kalacaz kocişle izin aldı denize girecem inşallah kendime göre mayo bulabilirsem :9::9::9:
BAŞAKCIM GÖBİŞİMİN RESMİNİDE KOYACAM AZ SONRA Bİ AKSİLİK ÇIKMAZSA SANA SÖZÜMÜ UNUTMADIM CANIMCIM :29:

Back
X