• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

zaten ööle araştıryorum
bilen birilerine sormam gerekk
hoca bulsam şööle sözüne güvenilir
emin olucamm o zaman
yada ben yine orucumu tutayımm ama borç hanemde yazayımm
eğer orucum bozulmamış olursa diğer borçlarıma sayılır
ööle olurmu
başak bi el at kuzumm

ama orucun bozulmş olursa da 61 gün tutmak zorunda kalmaz mısın bence riske atma annem

Bengisu oda yok haftalardir ama kirmizi kalp cakili ksel de yok standardi cifte pullu pakize topic basi karisi
:19:

Basak karisi isyana dayanamamis vermis kalpleri
:19: ama flas flas sessa ve pasam ortalarda yok ne hikmetse halaa kirmizilarr
sessayi kaynanasi gomdu halaa kirmizi helal olsun :110:

Bengisu oda yok haftalardir ama kirmizi kalp cakili ksel de yok standardi cifte pullu pakize topic basi karisi
:19:
off sevinç dövcem seni haaaaaaaa:41:valla sarartmaya korkuyom hemen üstüme atlıyolar. saldım çayıra napiyim:19:

mrb kızlar sizden acil yardım bekliyorum şimdi benim evlenmeden önce pko sorunum vardı.gayet ii bir doktora gittim.pko nun tam bir çözümünün olmadığını ilaç kullanılmasının çok da doğru bişey olmadığını söyledi.ben de hiç ilaç kullanmadım.şimdi evliyim evlendiğimden beri 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor yarın özel doktora gideceğim.bebeği olmayıp doktora gidenler doktor sizde nelere baktı hangi testleri istedi?en baştan ayrıntısıyla anlatırsanız çok sevinirim

hormon testleri:kkk: bideeee süpermen testi:kkk:

var mı a rtırannnnn

mrb kızlar sizden acil yardım bekliyorum şimdi benim evlenmeden önce pko sorunum vardı.gayet ii bir doktora gittim.pko nun tam bir çözümünün olmadığını ilaç kullanılmasının çok da doğru bişey olmadığını söyledi.ben de hiç ilaç kullanmadım.şimdi evliyim evlendiğimden beri 1 yıldır bebek istiyoruz ama olmuyor yarın özel doktora gideceğim.bebeği olmayıp doktora gidenler doktor sizde nelere baktı hangi testleri istedi?en baştan ayrıntısıyla anlatırsanız çok sevinirim

Canim hosgeldin gecmis olsun ilacsiz olurmu hic
sana incili karilar yardimci olurlar simcik hadee karilar bir el atin

iyiyim sevinççim bebişte iyi haftaya gitcez doktorra daha gitmedik 23ünde gelin dedi, sevinç kız anam ben ekşici oldum nerde ekşi erik varsa saldırıyom sen neye aşerdiydin oğlanda yoksa benim ayşemi geliyo he:)):52:

valla bende başlarda çok ekşi yiyodum ama hakkı doğurcam ben:21::21::21:

Canim ac durdugunla kalirsin bence bozulmasa bile mekruh olmazmi sece kizzz alt takimlar kurdalanacak :1:
ama bi diyanetin sitesine bak
ööle yazıyyorrr
bozmaz yazıyorr
off sevinç dövcem seni haaaaaaaa:41:valla sarartmaya korkuyom hemen üstüme atlıyolar. saldım çayıra napiyim:19:

başak değiş annem benim adımı batımı unvanımıı
hadiii bekletme

Tmm karismiyom artikkk:19:
iyiyim sevinççim bebişte iyi haftaya gitcez doktorra daha gitmedik 23ünde gelin dedi, sevinç kız anam ben ekşici oldum nerde ekşi erik varsa saldırıyom sen neye aşerdiydin oğlanda yoksa benim ayşemi geliyo he:)):52:

kizzz bende deli gibi eksi yedimm ama olis dogurdum
basak karisida eksi yiyooo oda olis du bakalim hayirlisi olsunn saglikli olsunn

napiyimö biri taşınma telaşında biri kaynna maduru biri de ikidebir gelip sakın sarartma beni diye tehdit yağdırıyo. napiyim şimdik ben. oofff elden çıkarmam lazım bu topiki yokmu sahibinden alan yaaaaa:31::31::31::31:

bu karıda benm herşeyimi biliyo yaaaa. yeni aldığım zincirli iç çamaşırımıda biliyodur:1::1:

Canim hosgeldin gecmis olsun ilacsiz olurmu hic
sana incili karilar yardimci olurlar simcik hadee karilar bir el atin

canım o zaman bekardım gittiğim de baya ünlü bir proftu.polikistik over asla geçmeyen bir hastalık.ilaç kullanıyon adetlerin düzene giriyo bırakınca yine aynı.ama şimdi evliyim tabi şimdi mutlaka bir tedavi görcem

ama orucun bozulmş olursa da 61 gün tutmak zorunda kalmaz mısın bence riske atma annem

kasten bozmuyorsun
yemek içmek için veya cinsel bi olay için bozulmadığından kefaret gerekmezmişş canımm
onu öğrendim bozulsa bile 1 gün kaza etmek yeterlidir yazıyorr
2 gündür araştırıyorumm

Back
X