- 12 Şubat 2010
- 22.140
- 4.034
- 448
KOY LEN GÖRÜCEM KOYMAZSAN KÜSERİM BEKLİYOR HADE
BİR ENDAMINI GÖRELİM BENİ MERAK EDEN MALUM YERDE GÖRÜYOR ZATEN İP UCU VERİYORUM ff

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KOY LEN GÖRÜCEM KOYMAZSAN KÜSERİM BEKLİYOR HADE
BİR ENDAMINI GÖRELİM BENİ MERAK EDEN MALUM YERDE GÖRÜYOR ZATEN İP UCU VERİYORUM ff
Iyiyim hayatim off bu sicakta kizartma agir olmazmi hayatim yogurt dokup yiyin bariii
dusumu aldim bornozlayim kalkip giyinsem iyi olacak![]()
melek kiiizz test felan yapmadin dimii
![]()
koycam gidip gelim
![]()
bensiz götür mamaları aşk olsun küstüm sanaben en iyisi patlıcan yemegi yapayım yanına bulgur pilavı cacıl salata çorba ne yapsam acaba domates yapıyım eşim kaç zamandır istiyordu
![]()
yok canım bi daha yapmadım o gün moralim bozuldu biraz perşembe sabah kan testi yaptırcam. Yaw milletin yok beli ağrırmış yok orasına burasına bişey olurmuş bende bi tık yok sevinç. Sadece göğüsler az biraz hassas kaşınıyo falan o kadar. Sen de olmuşmuydu bişiler ya
kusme canımmmmm ama ben yemek yemegı cok sevıyorum hatta bız karı koca cok severızz hele abur cubur
kızlarr neler yaptınız aksama![]()
canım gene kendin bilirisin ama ben adetim yakınken ve oldugumda gögüslerim kaşınıyorda![]()
canım biz tüp bebek denedik bu ay ayın14 ünde 2 tane bebiş transfer edildi o yüzden perşembe günü test yapıcam. Inşallah bebişler benimledir.:::))
canım özür dilerim bilmiyordum işşallah canım rabbim nasip eder işallah seninledirlerdi allahım alnına yazdıyda olur bebem rabbim emeklerini boşa çıkarmasın parasından geçtimde onun psikolojisi yetiyorallah korusun olurda olmazsa işşallah böyle bir şey olmaz üüzlme olurmu canım
ben çok biliyorum tedavi oldugu halde normal gebe kalanları
![]()
sağol canım önemli değil. Doğru psikoloji bitiyo canım benim 4. Denemem inşallah bu sefer herşey yolunda gider. Rabbim isteyen herkese uğraştırmadan evlatlarını kucaklarına almayı nasip etsin
canım biz tüp bebek denedik bu ay ayın14 ünde 2 tane bebiş transfer edildi o yüzden perşembe günü test yapıcam. Inşallah bebişler benimledir.:::))
senin öyle olmuyorum benim oluyor ölüyor ne olacak biizm bu halimiz![]()
cnm bebislerin insallah seninledir
Sağol canım inşallah.
Kizlar ben kahwalti hastasiyimdir hasret kaldim o yuzden iftarda kahwalti war yanina borek yapcam simdi we cayyy
buyrun beklerim hepicinizi
merhaba kızlarrr nasılsınız
insallah bu mubarek ayda güzel haberler alırsın canım bebeklerın senınledır